P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 10:32

P4 - 17 Oct 19 kl. 07:53

- Nordmenn fortsatt dårlige til å bruke refleks

- Nordmenn er fortsatt alt for dårlige til å bruke refleks.
Det mener Trygg trafikk, viser til en ny undersøkelse der det kommer frem at 4 av 10 nordmenn alltid bruker refleks i mørket.
Samtidig oppgir 9 av 10 at de tror refleks bidrar til færre farlige situasjoner.
Refleks i mørket bør være like selvfølgelig som bilbelte i bilen, mener Trygg Trafikk..
Les mer på P4


Les mer om:
Trygg, Trygg Trafikk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmennfortsatt , dårlige, tilå , bruke, refleks
P4 - 06 Aug 19 kl. 09:57

- Test deg for gonoré!

Nordmenn som har hatt ubeskyttet sex i utlandet i sommer, bør teste seg for gonoré. Det er den klare oppfordringen fra Sex og samfunn etter en nidobling av gonorétilfeller de siste årene i Oslo. Lege Marius Johansen sier nordmenn er spesielt dårlige til å bruke kondom når de er på ferie..

P4 - 11 Nov 19 kl. 13:12

Vil bruke 11.000 på julehandel

Nordmenn kommer til å bruke nesten 11.000 kroner hver på årets julehandel. Det viser prognoser fra Virke.

P4 - 08 Nov 19 kl. 07:13

Vil bruke 11.100 kroner på julehandelen

Hver nordmann vil bruke 11.100 kroner på julehandelen i år. Det viser prognoser fra Oslo Handelsstands Forening.

E24 - 05 Nov 19 kl. 05:32

Flere nordmenn boikotter omstridte varer

Nordmenn lar være å kjøpe produkter som er laget under dårlige arbeidsvilkår, har en produksjon som ødelegger miljøet eller strider mot menneskerettene..

E24 - 08 Nov 19 kl. 06:36

Prognose: Nordmenn vil bruke nærmere 100 milliarder kroner på julehandelen

Nordmenn vil til sammen punge ut 97 milliarder for årets julefeiring. Bare i desember bruker hver og en av oss 11.100 kroner på julemat og julegaver..

P4 - 27 Sep 19 kl. 15:43

Listhaug: - Kan ikke bruke pekefinger

- Myndighetene kan ikke moralisere og bruke pekefinger når de gir helseråd. Det sier folkehelseminister Sylvi Listhaug. En ny undersøkelse publisert i Aftenposten i dag viser at mens nordmenn flest er positive til å få helseråd fra myndighetene, er folk som lever usunt skeptiske..

Dagbladet - 23 Aug 19 kl. 09:14

Ingen rasister i våre bydeler!

Skremmende tall fra Holocaustsentret viser at en av ti nordmenn mener det er greit å bruke vold mot muslimer..

E24 - 08 Jul 19 kl. 13:41

Nordmenn vil handle for nærmere 45 milliarder kroner i sommer

Nordmenn vil bruke omtrent 44,4 milliarder kroner i juli og august, viser tall fra handels- og tjenestenæringens hovedorganisasjon Virke..

NRK - 05 Nov 19 kl. 04:58

Flere boikotter varer

Et flertall av nordmenn oppgir at de lar være å kjøpe produkter som er laget under dårlige arbeidsvilkår, skader miljøet eller strider mot menneskerettene. Andelen som boikotter varemerker har økt fra 40 til 56 prosent på tre år, skriver Dagsavisen..

P4 - 07 Aug 19 kl. 13:17

Skal slutte å bruke prinsessetittel

Märtha Louise skal slutte å bruke prinsessetittelen i kommersiell sammenheng. Det opplyser hun på sin egen instagramkonto. Prinsessen skriver at det var et feiltrinn å bruke tittelen på turnéen hun var på sammen med sin kjæreste sjamanen Durek Verrett.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Frikassé av sau

I dag er det sau som står på menyen..

P4 - 15 minutter siden

Knytter seg til drapshandling

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet en død kvinne i leiligheten hennes. Ifølge TV2 skal det være kvinnens mor som ble funnet drept, men politiet ønsker foreløpig ikke å bekrefte dette. Den siktede har knyttet seg til drapshandlingen i avhør, men har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet.

P4 - 15 minutter siden

Person i klem i arbeidsulykke

En person har vært involvert i en arbeidsulykke i Silsand på Senja i Troms. Vedkommende skal ha kommet i klem, og er hentet av luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 45 minutter siden

To kvinner funnet drept i Danmark

To kvinner er funnet drept på to ulike adresser på Sjælland i Danmark. En 39 år gammel mann er pågrepet, og politiet utelukker ikke at sakene har en sammenheng. Relasjonen mellom de to avdøde og den pågrepne er uklart.

P4 - 45 minutter siden

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

P4 - 1 time siden

Kvinne siktet for drap på mor

Det var moren til den drapssiktede 36 år gamle kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Oslo i går. 36-åringen er nå siktet for drapet, opplyser flere kilder til TV2. Politiet har en formening om når og hvordan kvinnens mor ble drept, men ønsker ikke å si noe om dette på nåværende tidspunkt, ifølge kanalen.

P4 - 1 time siden

Vil følge opp voldsutsatte skoleansatte

Arbeiderpartiet vil ha nasjonale retningslinjer for å følge opp voldsutsatte skoleansatte. I går skrev Klassekampen at mange lærere opplever å stå uten oppfølging eller støtte fra arbeidsgiver etter å ha blitt utsatt for vold fra elever. Utdanningspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet Torstein Tvedt Solberg sier i dag at de vil opprette en beredskapsgruppe mot vold og mobbing i skolen..

P4 - 1 time siden

Tre kuer funnet på øy etter Dorians herjinger

Tre kuer som trolig la på svøm under Dorians herjinger i USA er nå funnet i live på en øy kalt Cedar Island. Flere titall hester og kuer ble drept under orkanen som traff USAs østkyst i september. Men for de tre kuene gikk det altså bra.

P4 - 1 time siden

Full strid mellom regjeringen og politihøgskolen

Ansatte ved politihøgskolen mener styret må trekke seg dersom regjeringen tvinger gjennom foreslått kutt. Det mener en rekke lærere og forskere ved Politihøgskolen, ifølge Klassekampen. Regjeringen ønsker å kutte 150 studieplasser, og vil ta hele kuttet i Oslo, mens Stavern og Bodø skjermes.

P4 - 1 time siden

Christers fårefrikassé

I dag er det lam som står på menyen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt