P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 07:13

P4 - 17 Oct 19 kl. 07:53

- Nordmenn fortsatt dårlige til å bruke refleks

- Nordmenn er fortsatt alt for dårlige til å bruke refleks.
Det mener Trygg trafikk, viser til en ny undersøkelse der det kommer frem at 4 av 10 nordmenn alltid bruker refleks i mørket.
Samtidig oppgir 9 av 10 at de tror refleks bidrar til færre farlige situasjoner.
Refleks i mørket bør være like selvfølgelig som bilbelte i bilen, mener Trygg Trafikk..
Les mer på P4


Les mer om:
Trygg, Trygg Trafikk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmennfortsatt , dårlige, tilå , bruke, refleks
P4 - 06 Aug 19 kl. 09:57

- Test deg for gonoré!

Nordmenn som har hatt ubeskyttet sex i utlandet i sommer, bør teste seg for gonoré. Det er den klare oppfordringen fra Sex og samfunn etter en nidobling av gonorétilfeller de siste årene i Oslo. Lege Marius Johansen sier nordmenn er spesielt dårlige til å bruke kondom når de er på ferie..

P4 - 11 Nov 19 kl. 13:12

Vil bruke 11.000 på julehandel

Nordmenn kommer til å bruke nesten 11.000 kroner hver på årets julehandel. Det viser prognoser fra Virke.

Aftenposten - 11 Dec 19 kl. 05:49

Nordmenn vil bruke over 6200 kroner hver på julegaver

Sørlendinger er de i Norge som har tenkt å bruke både mest og minst på julegaver. Hvor mye folk skal bruke, varierer veldig..

E24 - 11 Dec 19 kl. 05:58

Nordmenn vil bruke over 6.200 hver på julegaver

Sørlendinger er de i Norge som har tenkt å bruke både mest og minst på julegaver. Hvor mye folk skal bruke, varierer veldig..

P4 - 20 May 20 kl. 07:28

Nordmenn kutter i reisebudsjettet

Fem av ti nordmenn regner med å bruke mindre penger på ferie i sommer. Ikke siden 2013 har feriebudsjettet vært lavere, viser en undersøkelse Ipsos har gjort på vegne av DNB. I snitt planlegger respondentene i undersøkelsen å bruke 13.

P4 - 08 Nov 19 kl. 07:13

Vil bruke 11.100 kroner på julehandelen

Hver nordmann vil bruke 11.100 kroner på julehandelen i år. Det viser prognoser fra Oslo Handelsstands Forening.

P4 - 21 Jan 20 kl. 08:19

Dårligere på refleksbruk

Nordmenn blir dårligere til å bruke refleks. Hvert år siden 2002 har Trygg Trafikk gjennomført reflekstellinger over hele landet, og utviklingen har vært positiv over tid. Men i fjor snudde det.

Klartale - 20 May 20 kl. 09:15

Folk vil bruke mindre penger på ferie

Nordmenn gjør seg klare for sommer i Norge. Det er lenge siden vi planla å bruke så lite penger som nå..

P4 - 11 Dec 19 kl. 05:34

Vi skal bruke over 6.200 på julegaver

6.246 kroner. Det er summen du trolig skal ut med på julegaver i år.

E24 - 05 Nov 19 kl. 05:32

Flere nordmenn boikotter omstridte varer

Nordmenn lar være å kjøpe produkter som er laget under dårlige arbeidsvilkår, har en produksjon som ødelegger miljøet eller strider mot menneskerettene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

9 nye tilfeller

9 nye tilfeller av koronasmitte er registrert i Norge siste døgn. I alt 32 personer får behandling på sykehus for covid-19, viser tallene fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 1 time siden

Tangen vil sponse Nasjonalmuseet

Mannen som skal passe på vår nasjonale pengebinge, vil også passe på våre nasjonale kunstskatter. Påtroppende oljefondssjef Nicolai Tangen vil nemlig sponse Nasjonalmuseet, skriver Aftenposten. Tangen selv vil ikke kommentere opplysningene, men ifølge avisen er det dialog om en sponsoravtale som i første gang skal vare i tre år.

P4 - 30 minutter siden

Sparkesyklist alvorlig skadd

En mann i 20-årene er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter et uhell med elektrisk sparkesykkel. Mannen ble funnet bevisstløs på en gang- og sykkelsti i Sandefjord like før kl 01 i natt. Mannen ble først fraktet til sykehuset i Vestfold, men er nå overført til Ullevål for en operasjon.

P4 - 15 minutter siden

-Kommunene må samarbeide bedre om flom

-Kommunene må samarbeide mer på tvers når det er fare for flom. Det sier direktør i Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap, Elisabeth Sørbøe Aarsæther. Hun er bekymret for storflommen som er ventet.

P4 - 45 minutter siden

- Klarte ikke følge opp sårbare elever

Tre av fire lærere sier de ikke klarte å følge opp sårbare elever godt nok under koronanedstengingen. Det kommer fram i en ny undersøkelse gjort for Utdanningsdirektoratet. Det til tross for at et flertall av lærerne sier de har jobbet mer enn noen gang.

P4 - 45 minutter siden

- Meningsløst med stemmerett for 16-åringer

- Det er meningsløst med stemmerett for 16-åringer, sier nestleder i Senterpartiet, Ola Borten Moe. I et innlegg på Facebook skriver han et stemmerett må følge myndighetsalder. Han viser til at det er spesielt å kunne bestemme hvem som blir ordfører i kommunen samtidig som mamma pålegger deg å være inne klokken 21.

P4 - 45 minutter siden

Mener Equinor-styret må gå

Olje- og energiminister Tina Bru bør bytte ut styret i Equinor etter giganttapene i USA. Det mener professor Ola Kvaløy ved Universitetet i Stavanger. Han sier til dagens næringsliv at en opprydding i Equinor er nødvendig etter avsløringene om at selkapet har tapt 200 milliarder kroner på investeringer de siste 20 årene..

P4 - 1 time siden

Minneapolis-politiet skal granskes

Politiet i Minneapolis skal granskes. Det har myndighetene i Minnesota bestemt etter dødsfallet til George Floyd som har utløst demonstrasjoner og opptøyer over store deler av USA. Det er delstatens departement for menneskerettigheter som skal undersøke politiets rutiner de siste ti årene.

P4 - 1 time siden

Holdt tilbake informasjon

Mens Verdens helseorganisasjon i januar flere ganger offentlig lovpriste Kinas koronainnsats, var det stor misnøye på bakrommet over at Kina ikke delte informasjon raskt nok. Ifølge dokumenter nyhetsbyrået AP har fått tilgang til, skal Kina bevisst ha ventet mer enn en uke med å offentliggjøre den genetiske sammensetningen til viruset. Og minst to uker med å gi WHO detaljert data om pasienter og smittetilfeller.

P4 - 1 time siden

Frykter milliardregning for testing

Oslo kommune frykter milliardregning for å stoppe en eventuelt ny smittebølge. Et notat Aftenposten har fått tak i viser at det kan koste opp mot 1,6 milliarder kroner for testing, smittesporing, isolasjon og karantene Helsedirektør Bjørn Guldvog sier han forstår at dagens test- og sporingsregime kan bli dyrt med mye smitte, men sier det er å foretrekke fremfor de sammfunsøkonomiske kostnadene ved nedstenging..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt