P4 > Nyheter

Monday, 25 March, 08:22

P4 - 15 Apr 18 kl. 15:57

- Nordmenn arrestert i Thailand

To norske jenter i slutten av tenårene skal ha blitt arrestert på den thailandske ferieøya Phuket torsdag.
De skal nå være løslatt, etter å ha betalt rundt 40 000 kroner i bot til politiet.
Men nå skal de ha blitt krevd for ytterligere 120 000 kroner for å få tilbake passene sine, skriver nettavisen Thainytt ifølge VG.
De skal ha blitt arrestert for at angivelig hadde kjøpt det narkotiske stoffet Yaba..
Les mer på P4


Les mer om:
Phuket, Thainytt, VG, Yaba, Thailand

Dele artikeln

10 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nordmenn, arresterti , Thailand
Aftenposten - 21 May 18 kl. 21:44

To nordmenn arrestert i Brussel for besittelse av 80 kg khat

To nordmenn i tjueårene er arrestert på flyplassen i Brussel for besittelse av 80 kilo khat, skriver den belgiske avisa Het Nieuwsblad ifølge VG..

NRK - 22 Mar 18 kl. 06:01

18 døde i bussulykke i Thailand

18 mennesker omkom og 33 ble såret da en buss kjørte av veien og inn i et tre i Thailand, opplyser lokale myndigheter. Hendelsen fant sted onsdag kveld i provinsen Nakhon Ratchasima nordøst i Thailand..

VG - 10 Apr 18 kl. 23:41

Spansk avis: Fem nordmenn siktet for drapsforsøk i spansk ferieby

I feriebyen Fuengirola skal fem nordmenn, mellom 20 og 24 år, være arrestert mistenkt for drapsforsøk, vold og bråk..

P4 - 21 May 18 kl. 21:36

Avis: To nordmenn arrestert i Brussel med 80 kg khat

To nordmenn er pågrepet i Brüssel med over 80 kilo khat. De to nordmennene på henholdsvis 21 og 25 år ble pågrepet på flyplassen, ifølge belgiske medier. De to skal ha vært på vei fra Uganda til Frankfurt..

P4 - 02 Mar 18 kl. 15:16

200 nordmenn Thailand-fast

200 passasjerer som skulle reise fra Bangkok til Oslo i går, har ventet i 33 timer på å komme seg hjem..

VG - 15 Apr 18 kl. 15:06

Avis: Norske tenåringsjenter arrestert i Thailand

To norske jenter i slutten av tenårene skal ha blitt arrestert på den thailandske ferieøya Phuket torsdag kveld lokal tid. Jentene skal være løslatt, men kreves for penger av politiet for å få tilbake passene sine, skriver nettavisen Thainytt..

Aftenposten - 05 Jan 19 kl. 07:12

Ferger og flyplasser i drift igjen etter storm i Thailand

Fly- og fergetrafikken er gjenåpnet i Thailand etter stormen Pabuk, som ble mildere enn fryktet. Oversvømmelser og strømbrudd preger likevel sørlige Thailand..

NRK - 13 Nov 18 kl. 21:13

Nordmann funnet død i Thailand

En mann fra Skjåk i Oppland er funnet død i Thailand. Kripos har bistått thailandsk politi i etterforskning av saken etter at norsk politi 5. november ble informert om saken.

P4 - 22 May 18 kl. 16:34

Årets mest trendy reisemål

Albania er blant de mest trendy feriedestinasjonene for nordmenn i år. Det viser en oversikt fra hotell- og reisesøkesiden Momondo. Det er Bankok i Thailand som topper listen over destinasjoner som nordmenn vil reise til i sommer, men noe mer overraskende stiger også Tirana i Albania kraftig.

P4 - 04 Apr 18 kl. 23:09

Nordmann arrestert i Colombia

En norsk statsborger er arrestert i Colombia, mistenkt for å smugle narkotika. Nordmannen ble arrestert sammen med 12 andre, og er mistenkt for å være den som har finansiert gruppens virksomhet, melder TV2. Gruppen ble arrestert etter en 17 måneder lang etterforskning..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt