P4 > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:19

P4 - 25 Mar 20 kl. 23:45

- New York største problem

- Akkurat nå er det New York som er USAs største problem.
Det sa president Donald Trump på en pressekonferanse i kveld.
30.000 personer er smittet av viruset i millionbyen, det er nesten halvparten av alle tilfellene i USA. Og 285 personer har så langt mistet livet av viruset i New York.
Les mer på P4


Les mer om:
New York, USAs, Donald Trump, USA, Trump, York

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: New, York, størsteproblem
NRK - 02 Mar 20 kl. 09:39

Koronasmitte i New York

Ei kvinne som har vore på reise i Iran, er den første som har fått påvist det nye koronaviruset i New York. Ifølge delstatsstyresmaktene har kvinna luftvegssymptom, men tilstanden er ikkje alvorleg..

VG - 29 Mar 20 kl. 13:43

«Zucca»s New York-sjef smittet

James Dolan (64) er den første eieren i de største idrettene i USA som er smittet av coronaviruset og har fått påvist sykdommen covid-19. Mangemilliardæren var i mange år Mats Zuccarellos sjef i New York Rangers..

P4 - 28 Feb 20 kl. 05:12

Historisk nedgang på børsen i New York

Frykten for korona resulterte i går i historiens største børsfall i USA. Dow Jones-indeksen falt nesten 1200 poeng på børsen i New York, som er den største nedgangen én enkelt dag i historien. For uken som helhet ser det heller ikke bra ut.

NRK - 30 Mar 20 kl. 02:52

Over 1000 døde i New York

Antall døde i delstaten New York som følge av koronapandemien steg søndag kveld til minst 1026, mindre enn én måned etter at det første tilfellet ble oppdaget. Det er en økning på minst 250 dødsfall utenfor selve byen, ifølge nyhetsbyrået AP..

VG - 01 Mar 20 kl. 05:19

Bidens største (og første) seier

NEW YORK (VG)Tidligere visepresident Joe Biden har prøvd seg som presidentkandidat tre ganger. I natt vant han sitt første primærvalg..

P4 - Igår: 19:09

Nesten 2000 døde i New York

1941 personer er nå bekreftet døde av koronaviruset i New York. Det har vært over 390 dødsfall bare det siste døgnet. Og guvernør Andrew Cuomo sa på en pressekonferanse i kveld at han aldri tror New York vil bli den samme igjen..

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 19:30

Filip Ingebrigtsen gleder seg til å se kona igjen, så drar han videre til New York

Filip Ingebrigtsen løp sesongens første 1500 meter i Düsseldorf og satte ny årsbeste i verden. Lørdag løper han i New York, men først skal han hjem til kona..

P4 - 18 Mar 20 kl. 17:57

Mange smittet i New York

Antall smittetilfeller i den amerikanske delstaten New York har økt kraftig. Der er det registrert 2.382 tilfeller, en økning på 1.

VG - 02 Mar 20 kl. 20:36

New York-politiets utskjelte metode: – Jeg ble stanset fire-fem ganger om dagen

NEW YORK (VG) Den omstridte «stopp and frisk»-metoden skaper problemer for Mike Bloomberg. Vidal Guzman (28) var så vidt en tenåring da han for første gang ble stanset og ransaket av politiet..

NRK - 28 Mar 20 kl. 17:44

Utset primærval i New York

Guvernøren i delstaten New York i USA, Andrew Cuomo, utset presidentprimærvalet frå april til juni på grunn av koronavirusutbrotet, melder nyheitsbyrået AP. New York er den delstaten som er hardast råka av koronaviruset i USA, med over 700 døde..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

To falt i vannet

En mann skal være kritisk skadd etter at to menn falt over bord fra en taubåt i Randaberg i Rogaland. Den kritisk skadde er fraktet med ambulansehelikopter til Stavanger universitetssykehus. Ulykken skjedde på industrikaien i Mekjarvik, men omstendighetene er ikke klarlagt..

P4 - 1 time siden

Frisør fikk 20 000 i bot

En frisør i Oslo har fått 20.000 kroner i bot fordi han fortsatte å ta imot kunder selv om regjeringens smitteverntiltak forbyr det. Politiet sier til NRK at det var flere personer i lokalet da det kom dit - og en frisør som jobbet.

P4 - 45 minutter siden

74 kommuner var uten fungerende smittevernplan

Da koronavirusutbruddet ble erklært som en global folkehelsekrise 31. januar, var 74 norske kommuner uten en fungerende smittevernplan. Det viser rapporter fra fylkesmennene som Aftenposten har fått tilgang til.

P4 - 2 timer siden

Henlegger sak mot eks-gjengmedlem

Siktelsen mot et tidligere gjengmedlem som i tre år har vært siktet for medvirkning til overlagt drap på en 40-åring på Lindeberg i Oslo er nå henlagt - og drapssaken er fortsatt uløst. Det melder VG. Avdøde ble funnet drept ved siden av bilen sin i 2015, og politiet beskrev drapet som en ren henrettelse.

P4 - 2 timer siden

Fornøyd med Solbergs håndtering

77 prosent av norske velgere synes Solberg-regjeringens koronahåndtering er god, og 74 prosent mener regjeringens krisetiltak er riktige. Det viser ny måling gjennomført av Respons Analyse for VG . Bare seks prosent mener håndteringen har vært dårlig..

P4 - 5 timer siden

Smittetallet har passert en million

I kveld har antall koronasmittede i verden passert 1 million mennesker. Og det offisielle dødstallet har passert 50.000.

P4 - 2 timer siden

Seks av ti har permittert

Seks av ti bedrifter har permittert ansatte, og sju av ti bedrifter vurderer ytterligere permitteringer. Det viser NHOs dagsferske undersøkelse. Alle næringer og nesten alle bedrifter – 84 prosent - har merket lavere etterspørsel eller kanselleringer av ordrer som følge av koronaviruset..

P4 - 4 timer siden

To nye dødsfall i Oslo

Det har vært to nye koronadødsfall - begge i Oslo i dag. De døde var innlagt på to ulike sykehjem - Nordseterhjemmet og Bekkelagshjemmet, melder VG. Flere opplysninger er ikke gitt.

P4 - 5 timer siden

Minst 30 prosent omsetningsfall for å få kompensasjon

Bedrifter og foretak som har minst 30 prosentomsetningsfall som følge av virusutbruddet, skal få kompensasjon fra staten. Det opplyste regjeringen på en pressekonferanse i kveld. Størrelsen på kompensasjonen vil avhenge av hvor mye omsetningen har falt, størrelsen på foretakets faste kostnader og om de er pålagt å stenge av staten.

P4 - 5 timer siden

Dødstallet har passert 50 000

Dødstallet som følge av koronaviruset har nå passert 50.000 mennesker på verdensbasis. De fleste dødsfallene har skjedd i Europa.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt