P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 01:05

P4 - 15 Feb 20 kl. 08:41

- Misbrukte og utnyttet kvinner på det groveste

- Harvey Weinstein tråkket på, demoraliserte og utnyttet kvinner før han misbrukte og voldtok dem.
Det sa aktor i sin sluttprosedyre i rettssaken i New York mot den tidligere Hollywood-mogulen.
Filmprodusenten er tiltalt for voldtekt og seksuelle overgrep mot to kvinner, og er også anklaget for å ha seksuelt trakassert over 80 kvinner.
Weinstein som risikerer livstid i fengsel dersom han blir dømt, nekter straffskyld..
Les mer på P4


Les mer om:
Weinstein, New York, Hollywood

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Misbrukteog , utnyttet, kvinnerpå det , groveste
Aftenposten - 14 Feb 20 kl. 23:03

Aktor: Weinstein misbrukte sin makt

Filmprodusenten Harvey Weinstein misbrukte sin makt som filmmogul til å utnytte kvinner på det groveste, sa aktoratet i saken mot ham i sin sluttprosedyre.

VG - 15 Feb 20 kl. 01:07

Aktor: Weinstein misbrukte sin makt

Filmprodusenten Harvey Weinstein misbrukte sin makt som filmmogul til å utnytte kvinner på det groveste, sa aktoratet i saken mot ham i sin sluttprosedyre..

NRK - 14 Feb 20 kl. 23:21

Aktor: Weinstein misbrukte sin makt

Filmprodusenten Harvey Weinstein misbrukte sin makt som filmmogul til å utnytte kvinner på det groveste, sa aktoratet i saken mot ham i sin sluttprosedyre. Weinstein risikerer å måtte tilbringe resten av livet i fengsel dersom han blir kjent skyldig..

P4 - 16 Dec 19 kl. 19:27

- Forrådte nasjonen

Justiskomiteen i Kongressen i USA konkluderer med at president Donalt Trump misbrukte sitt embete på det groveste. I dag ble rapporten, som begrunner hvorfor komiteen mener president Donald Trump bør stilles for riksrett, offentliggjort. – Presidenten vil fortsette å true nasjonens sikkerhet, demokrati og grunnlovsbaserte samfunnsorden, hvis han får bli i embetet, heter det i rapporten.

VG - 02 Nov 19 kl. 22:59

Real Madrid misbrukte sjansen til tabelltopp

(Real Madrid-Real Betis 0–0) Real Madrid maktet ikke å score mot Real Betis og misbrukte en gylden sjanse til å overta ledelsen i La Liga, etter Barcelonas nedtur mot Levante..

P4 - 14 Nov 19 kl. 16:04

Mann dømt for menneskehandel

En 65 år gammel mann fra Sørlandet dømt til fengsel i tre år for menneskehandel. Ifølge dommen fra Kristiansand tingrett har mannen på en kynisk måte utnyttet fire yngre filippinske kvinner til å ha sex med han mens han var på Filippinene. Mannen fikk også kvinnene til å sende bilder og video av seg selv mens han var i Norge.

P4 - 13 Dec 19 kl. 15:43

Flere fornærmede i sedelighetssak

Spesialenheten for politisaker opplyser at det flere fornærmede kvinner i saken mot politimannen i Nordland som er siktet for å ha misbrukt sin stilling. Det skriver Dagbladet. Mannen sitter for tiden fengslet i Trondheim, siktet for å ha utnyttet sin posisjon, eller opparbeidet et avhengighets- eller tillitsforhold ved seksuell omgang.

VG - 26 Oct 19 kl. 15:00

LSK Kvinner på vei mot ny tittel

(Trondheims-Ørn – LSK Kvinner 0–2) Mål på overtid i begge omganger sørget for at LSK Kvinner er på vei mot «The Double» – nok en gang..

P4 - 13 Dec 19 kl. 20:39

Rekordmange kvinner i Underhuset

Rekordmange av de nyvalgte medlemmene til det britiske Parlamentet er kvinner. Det viser en opptelling nyhetsbyrået Press Association har gjort. 220 av de 650 nyvalgte medlemmene er kvinner, mot 208 i den utgående forsamlingen.

P4 - 06 Dec 19 kl. 07:09

For få kvinner i lederstillinger

Det er fortsatt altfor få kvinner i lederstillinger. Under fire av ti norske sjefer er kvinner, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 2 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 1 time siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 2 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 2 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 2 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 3 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 3 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt