P4 > Nyheter

Torsdag, 22 Oktober, 00:09

P4 - 20 sep. 20 kl. 18:41

- Minst 24 sivile drept

Minst 24 sivile skal ha blitt drept i flere flyangrep mot en landsby i Afghanistan i går.
Angrepene skal ha blitt utført av afghanske regjeringsstyrker, og det skal ha vært flere barn blant de drepte.
Kilder i den afghanske regjeringen hevder at 30 Taliban-krigere ble drept, men vitner sier at de fleste som ble drept var sivile, melder nyehtsbyrået AP..
Les mer på P4


Les mer om:
Afghanistan, Taliban, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst 24 sivile, drept
NRK - 20 sep. 20 kl. 13:07

24 drept i flyangrep i Afghanistan

Minst 24 sivile ble drept da afghanske regjeringsstyrker utførte flere flyangrep mot Taliban-stillinger i Kunduz lørdag. Afghanske regjeringskilder sier at 30 Taliban-krigere ble drept, men vitner på stedet sier at de fleste som ble drept var sivile..

VG - 17 okt. 20 kl. 04:18

Aserbajdsjan: Tolv sivile drept i rakettangrep

Et rakettangrep har jevnet flere boliger med jorden i storbyen Gandsja i Aserbajdsjan. Landets myndigheter mener Armenia står bak, og sier at minst tolv sivile er døde. Røde Kors fordømmer angrep mot sivile i konflikten..

VG - 17 okt. 20 kl. 04:18

Aserbajdsjan: Tretten sivile drept i rakettangrep

Et rakettangrep har jevnet flere boliger med jorden i storbyen Gandsja i Aserbajdsjan. Landets myndigheter mener Armenia står bak, og sier at tretten sivile er døde. Røde Kors fordømmer angrep mot sivile i konflikten..

NRK - 13 okt. 20 kl. 19:29

Tolv sivile drepne i Mali

Ifylgje lokalt politi vart tolv sivile drepne i eit åtak sentralt i Mali tysdag. Dei sivile var i ein minibuss knytt til ei militær kolonne som vart sendt med forsterkingar til ein militærpost som vart angripe tidlegare tysdag, ifylgje politiet..

NRK - 28 sep. 20 kl. 17:46

Sivile drept i rakettangrep i Irak

Tre sivile irakere ble drept og to alvorlig såret da en katjusja-rakett slo ned i nærheten av flyplassen i Bagdad, ifølge irakiske sikkerhetskilder. Raketten var rettet mot flyplassen i Iraks hovedstad, men rammet et bolighus i nærheten..

NRK - 29 sep. 20 kl. 10:38

– Ti sivile drept i Aserbajdsjan

Aserbajdsjans president Ilham Alijev sier tirsdag at ti azerbajdsjanske sivile har blitt drept siden kampene med armenske styrker begynte i Nagorno-Karabakh-enklaven på søndag, melder nyhetsbyrået Interfax..

Aftenposten - 13 okt. 20 kl. 20:08

Tolv sivile drept i Mali

Tolv sivile ble drept i et angrep sentralt i Mali tirsdag, ifølge lokalt politi..

VG - 17 okt. 20 kl. 04:18

Aserbajdsjan: Minst tolv sivile drept i rakettangrep

Et rakettangrep har jevnet flere boliger med jorden i storbyen Ganja i Aserbajdsjan. Landets myndigheter mener Armenia står bak, og sier at minst tolv sivile er døde..

Aftenposten - 17 okt. 20 kl. 07:50

Flere sivile drept i rakettangrep i Aserbajdsjan

Et rakettangrep har jevnet flere boliger med jorden i storbyen Ganja i Aserbajdsjan. Landets myndigheter skylder på Armenia og sier at minst ti sivile er døde..

NRK - 04 okt. 20 kl. 17:18

Anklager om angrep mot sivile mål

Kamphandlingene mellom Armenia og Aserbajdsjan om Nagorno-Karabakh har blitt trappet opp, skriver NTB. Det meldes om rakettangrep og eksplosjoner fra begge sider, og både Armenia og Aserbajdsjan anklager hverandre for å ha angrepet sivile mål..

Fler nyheter fra P4

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:21

Vil styrke bemanningen i Forsvaret

- Norge skal nå bli bedre til å håndtere kriser, alvorlige hendelser og trusler. Det sa forsvarsminister Frank Bakke Jensen, da han la frem regjeringens reviderte langtidsplan for Forsvaret i ettermiddag. Blant annet skal bemanningen styrkes, og Norge skal få nye stridsvogner om fem år..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Kaller tilbake bakverk

Mattilsynet har nå bedt alle leverandører om kalle tilbake sesamfrø som er levert ut den siste tiden. Frøene skal være forurenset med et plantevernmiddel som kan føre til helseskader om de spises, skriver VG..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Trekker søksmål mot sykepleiere

Sykehuset Østfold har bestemt seg for å trekke søksmålet mot fire ansatte som krevde å få full stilling. Det melder NRK. I september avviste tingretten søksmålet fra Sykehuset og de har nå valgt å trekke anken..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Flere på sykehus

Det har vært en liten økning i antall koronasmittede som er innlagt på sykehus i Norge. 28 personer er innlagt – fire flere enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre får respiratorbehandling..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Sarkozy tiltalt

Den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy er nå tiltalt for å ha mottatt millioner av euro fra Libyas tidligere leder Muammar Gaddafi til valgkampen i 2007. Det opplyser franske påtalemyndigheter til nyhetsbyrået AFP. I 2018 ble han også tiltalt for korrupsjon og maktmisbruk.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Etterforsker ikke politifolk

Spesialenheten mener det foreløpig ikke er grunnlag for å etterforske påstandene om seksuelle handlinger mellom instruktører og studenter på Politihøgskolen. Det opplyser de til VG. SVs Petter Eide sa til P4-nyhetene i går at det må etterforskes om politifolk har misbrukt sin stilling for å oppnå sex i bytte med tjenester, slik en ny rapport har avdekket.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Vil droppe tilfluktsrom

Regjeringen vil droppe tilfluktsrom og heller lage trygge oppholdssteder for sivile. Det kommer fram i samfunnssikkerhetsmeldingen, som regjeringen la fram i dag. Oppholdsstedene skal brukes ved evakuering når det oppstår en krisesituasjon.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:06

En av de to omkomne i brannen i Moelv er siktet for drap

En av de to mennene som ble funnet død etter brannen i et næringsbygg i Moelv 30. september er siktet for drap. Det går frem i en pressemelding.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:42

Kan ikke nekte samarbeid

Prester kan ikke nekte å samarbeide med prestekolleger. Det slår Bispemøtet fast nå i formiddag etter høstens omfattende debatt hvor sogneprest Mikael Bruun i Sogndal uttalte at han ikke kan ha nattverd og gudstjeneste med kvinnelige kolleger. Prester som ikke ønsker å samarbeide med kvinnelige prester, må selv ta initiativ til en samtale med biskopen..

P4 - 16 okt. 20 kl. 10:42

- Alle barn i Norge skal ha like muligheter

Vi må gi alle barn like muligheter selv om de vokser opp i fattige familier. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. I dag la regejringen frem en strategi som skal sørge for at ALLE barn som lever i familier med dårlig råd skal kunne delta på lik linje med andre barn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt