P4 > Nyheter

Onsdag, 21 Oktober, 23:53

P4 - 20 sep. 20 kl. 19:18

- Mange eldre intensivsykepleiere orker ikke en ny bølge

Norsk Sykepleierforbund advarer..
Les mer på P4


Les mer om:
Sykepleierforbund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, eldre, intensivsykepleiere, orker, ikkeen ny , bølge
Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 07:19

«Orker vi å drømme i fire nye år?»

OM FOTBALL: Etter en ny knust mesterskapsdrøm er spørsmålet: Orker vi å drømme i fire år til?.

P4 - 01 okt. 20 kl. 06:38

- Kommunene må gjøre mer for de eldre isolerte

Røde Kors vil at kommunene skal legge bedre til rette for at eldre kan få besøk under koronapandemien. En ny undersøkelse Opinion har gjort for dem viser at 55 prosent av befolkningen er bekymret for at de eldre i familien er blitt mer ensomme som følge av koronasituasjonen. Rådgiver Anne Lise Flor mener kommunen må ta et større ansvar..

P4 - 04 okt. 20 kl. 08:48

Millioner til arbeid mot ensomhet

Regjeringen setter av 60 millioner kroner i neste års statsbudsjett til arbeidet mot ensomhet og isolasjon blant eldre under koronapandemien. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad til Vårt Land. Pengene skal gå til styrking av aktivitetstilbud på sykehjem, tilrettelegging for spisevenner for eldre og avlastning for hjemmeboende eldre som tar seg av partneren sin..

VG - 22 sep. 20 kl. 10:11

Isolasjon kan ikke bli den nye normalen for våre eldre

Corona-pandemien har ført til isolasjon og ensomhet for mange eldre. Nå vil vi ta grep for å sikre at isolasjon ikke blir den nye normalen..

Dagbladet - 23 sep. 20 kl. 15:42

AP-politiker våknet til dette: - Bare for drøyt

- Jeg vet ikke om jeg orker å stå i dette, sier politikeren til Dagbladet..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 14:13

«Det var kjipt å slutte. Jeg ble faktisk litt lat»

Mette Solli (46) begynte å snuse da hun sluttet som toppidrettsutøver. Livet utenfor ringen ble en mental påkjenning. Fortsatt orker hun sjelden å trene..

VG - 01 okt. 20 kl. 19:14

Filmanmeldelse «The Trial of the Chicago 7»: OK boomer

Orker du enda en runde med det hersens sekstitallet?.

Aftenposten - 09 okt. 20 kl. 07:30

Bokanmeldelse: En roman full av plagsomme spørsmål

Olaug Nilssen skriver presist om hvordan vi lar oss provosere av at andre orker mer enn oss..

P4 - 24 sep. 20 kl. 21:19

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 20:43

Eldre mann funnet etter leteaksjon i Malvik i Trøndelag, fløyet til sykehus

Den eldre mannen det er blitt lett etter i Malvik i Trøndelag lørdag, er funnet i relativt god behold. Han blir nå fløyet til sykehus..

Fler nyheter fra P4

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:21

Vil styrke bemanningen i Forsvaret

- Norge skal nå bli bedre til å håndtere kriser, alvorlige hendelser og trusler. Det sa forsvarsminister Frank Bakke Jensen, da han la frem regjeringens reviderte langtidsplan for Forsvaret i ettermiddag. Blant annet skal bemanningen styrkes, og Norge skal få nye stridsvogner om fem år..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Kaller tilbake bakverk

Mattilsynet har nå bedt alle leverandører om kalle tilbake sesamfrø som er levert ut den siste tiden. Frøene skal være forurenset med et plantevernmiddel som kan føre til helseskader om de spises, skriver VG..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:50

Trekker søksmål mot sykepleiere

Sykehuset Østfold har bestemt seg for å trekke søksmålet mot fire ansatte som krevde å få full stilling. Det melder NRK. I september avviste tingretten søksmålet fra Sykehuset og de har nå valgt å trekke anken..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Flere på sykehus

Det har vært en liten økning i antall koronasmittede som er innlagt på sykehus i Norge. 28 personer er innlagt – fire flere enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre får respiratorbehandling..

P4 - 16 okt. 20 kl. 13:51

Sarkozy tiltalt

Den tidligere franske presidenten Nicolas Sarkozy er nå tiltalt for å ha mottatt millioner av euro fra Libyas tidligere leder Muammar Gaddafi til valgkampen i 2007. Det opplyser franske påtalemyndigheter til nyhetsbyrået AFP. I 2018 ble han også tiltalt for korrupsjon og maktmisbruk.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Etterforsker ikke politifolk

Spesialenheten mener det foreløpig ikke er grunnlag for å etterforske påstandene om seksuelle handlinger mellom instruktører og studenter på Politihøgskolen. Det opplyser de til VG. SVs Petter Eide sa til P4-nyhetene i går at det må etterforskes om politifolk har misbrukt sin stilling for å oppnå sex i bytte med tjenester, slik en ny rapport har avdekket.

P4 - 16 okt. 20 kl. 12:53

Vil droppe tilfluktsrom

Regjeringen vil droppe tilfluktsrom og heller lage trygge oppholdssteder for sivile. Det kommer fram i samfunnssikkerhetsmeldingen, som regjeringen la fram i dag. Oppholdsstedene skal brukes ved evakuering når det oppstår en krisesituasjon.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:06

En av de to omkomne i brannen i Moelv er siktet for drap

En av de to mennene som ble funnet død etter brannen i et næringsbygg i Moelv 30. september er siktet for drap. Det går frem i en pressemelding.

P4 - 16 okt. 20 kl. 11:42

Kan ikke nekte samarbeid

Prester kan ikke nekte å samarbeide med prestekolleger. Det slår Bispemøtet fast nå i formiddag etter høstens omfattende debatt hvor sogneprest Mikael Bruun i Sogndal uttalte at han ikke kan ha nattverd og gudstjeneste med kvinnelige kolleger. Prester som ikke ønsker å samarbeide med kvinnelige prester, må selv ta initiativ til en samtale med biskopen..

P4 - 16 okt. 20 kl. 10:42

- Alle barn i Norge skal ha like muligheter

Vi må gi alle barn like muligheter selv om de vokser opp i fattige familier. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. I dag la regejringen frem en strategi som skal sørge for at ALLE barn som lever i familier med dårlig råd skal kunne delta på lik linje med andre barn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt