P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 19:34

P4 - 13 Oct 19 kl. 23:42

- Lot verdifulle IS-fanger være igjen

Det amerikanske militæret fikk ikke overført rundt femti IS-fanger, som ble omtalt som verdifulle, ut av Syria.
Det skriver New York Times.
Planen var å overføre fangene fra fengsler drevet av kurdere før Pentagon bestemte seg for å trekke sine soldater ut av Nord-Syria, men det mislyktes.
Dette skal ha vært i samme område hvor nesten 800 personer tilknyttet IS og deres familiemedlemmer rømte fra en fangeleir i dag..
Les mer på P4


Les mer om:
IS, Syria, New York Times, Pentagon, Nord-Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lot, verdifulle, IS-fanger, være, igjen
NRK - 07 Sep 19 kl. 12:32

Fly med fanger har landet

Det russiske flyet med fanger fra Ukraina har landet i Moskva, det melder Reuters. Landene utveksler tilsammen 70 fanger, 35 fra hvert land, ifølge ukrainske myndigheter..

NRK - 26 Mar 20 kl. 18:16

Afghanistan løslater fanger

Afghanistan kommer til å løslate opptil 10.000 fanger for å bremse spredningen av koronaviruset, melder AFP. Ifølge afghanske myndigheter er det for det meste kvinner, unge, alvorlig syke og fanger over 55 år som settes fri..

NRK - 30 Mar 20 kl. 00:53

IS-fanger på rømmen

IS-fanger i et kurdisk fengsel i Syria, gjorde opprør og noen klarte å rømme, opplyser kurdiske kilder og eksilgruppen SOHR. Gruppen opplyser at minst 4 fanger rømte. Fly fra den internasjonale koalisjonsstyrken deltar i letingen etter dem..

NRK - 11 Nov 19 kl. 08:40

Tyrkia sender hjem IS-fanger

Tyrkia har begynt å returnere europeiske IS-fanger til sine hjemland. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge president Tayyip Erdogan er det 1201 IS-fanger i tyrkiske fengsler, og 287 som er tatt til fange i Syria..

NRK - 17 Mar 20 kl. 09:14

85.000 fanger løslatt i Iran

Myndighetene i Iran har besluttet å midlertidig løslate 85.000 fanger, inkludert politiske fanger, i et forsøk på å begrense spredningen av koronaviruset i landet. Det opplyser en talsmann for myndighetene, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 Sep 19 kl. 11:28

Flyene har lettet

Et fly med ukrainske fanger har tatt av fra flyplassen i Moskva, melder AFP, og et fly med russiske fanger har tatt av fra flyplassen i Kiev, melder Reuters. Landene utveksler tilsammen 70 fanger, 35 fra hvert land, ifølge ukrainske myndigheter..

Aftenposten - I førrgår: 13:19

Manchester United slått i kåring: Dette er verdens mest verdifulle fotballklubber

Spanske Real Madrid er verdens mest verdifulle fotballklubb, ifølge tall fra regnskapsselskapet KPMG. Manchester United følger nærmest..

VG - 11 Oct 19 kl. 18:26

SDF: IS-fanger på rømmen etter tyrkisk luftangrep

Fem IS-fanger har rømt et kurdiskdrevet fengsel i Nord-Syria. I al-Hol-leiren i skal det ha brutt ut opptøyer..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 20:39

Knuser United og Real Madrid: Dette er verdens mest verdifulle idrettsklubb

Real Madrid skyver Manchester United ned fra tronen og er nå verdens mest verdifulle fotballklubb..

Hegnar.no - 22 Jul 19 kl. 20:51

Real Madrid er verdens mest verdifulle fotballklubb

Real Madrid skyver Manchester United ned fra tronen og er nå verdens mest verdifulle fotballklubb. Det viser den årlige kåringen til magasinet Forbes..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Livløs person i sjøen nord for Florø

En person ble funnet livløs i sjøen i ettermiddag etter at en båt gikk på grunn nord for Florø. Personen får nå førstehjelp, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent.

P4 - 1 time siden

Krever gratis bompenger i sommer

FrP krever gratis bompenger på landets riksveier for norske bilister i sommer. I tillegg ønsker de to milliarder kroner ekstra som skal gå til gryteklare veiprosjekter, skriver VG. Kravene er en del av forhandlingene med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken som ble lagt frem i går.

P4 - 1 time siden

- Døde ikke kun av kvelning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at George Floyd ikke kun døde av kvelning. Rettsmedisinerne viser til at 46-åringen hadde underliggende hjerteproblemer. Det i kombinasjon med at han ble klemt i politigrepet, og potensielle rusmidler, er den sannsynlige dødsårsaken, slår de fast i rapporten som ble utført kort tid etter dødsfallet.

P4 - 1 time siden

Over 200 nye dødsfall i Storbritannia

215 nye mennesker har mistet livet av koronaviruset det siste døgnet i Storbritannia. Dermed er det totale dødstallet oppe i 38,376, opplyser myndighetene. I Italia er det registrert 111 nye dødsfall, og i alt 33.

P4 - 1 time siden

- Ikke fysiske tegn til kvelning

George Floyd hadde fysiske tegn på kroppen som viser kvelning eller stengte luftveier. Det viser en foreløpig obduksjonsrapport som ble utført kort tid etter at Floyd døde etter en brutal pågripelse av politiet denne uken. Rettmedisinerne mener dødsårsaken kan være en kombinasjon av behandlingen han fikk av politiet, en underliggende hjertelidelse og muligens ruspåvirkning.

P4 - 2 timer siden

Britisk sport gjenåpner i juni

I Storbritannia blir sportsarrangementer igjen tillatt fra og med førstkommende mandag. Det opplyste idrettsminister Oliver Dowden fra Downing Street i ettermiddag. Arrangementene vil være uten publikum og i tråd med smittevernregler..

P4 - 3 timer siden

Mobiliserer 1000 flere soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, mobiliserer 1000 flere soldater fra delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene i byen. Mobiliseringen kommer i tillegg til de 700 som allerede ble utplassert går, opplyste guvernøren på en pressekonferanse for kort tid siden. Walz sier demonstrasjonene som i flere dager har gått løs på bygninger, butikker og biler ikke har noe med dødsfallet til George Floyd å gjøre.

P4 - 3 timer siden

Overholdt ikke smittevernregler

Ledelsen ved Sykehuset Østfold overholdt ikke smittevernreglene og satt for tett under en avslutningsfest for en ansatt nylig. Et bilde NRK har tatt viser at ledelsen sitter ute på benker skulder ved skulder. Samlingen skjedde bare dagen etter at fem ansatte ved sykehuset hadde fått påvist koronasmitte.

P4 - 3 timer siden

Mobiliserer 13.000 soldater i Minnesota

Guvernør i Minnesota, Tim Walz, setter inn hele delstatens nasjonalgarde for å få kontroll over opptøyene som pågår i byen. Det utgjør mer enn 13.000 soldater, opplyste han på en pressekonferanse for kort tid siden.

P4 - 3 timer siden

Døde etter brann

En mann i 70-årene døde etter den kraftige brannen i et rekkehus på Haugenstua i Oslo i dag. Det bekrefter politiet. Flere titall personer ble evakuert og åtte boliger er totalskadd etter brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt