P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 10:44

P4 - 13 Oct 19 kl. 23:42

- Lot verdifulle IS-fanger være igjen

Det amerikanske militæret fikk ikke overført rundt femti IS-fanger, som ble omtalt som verdifulle, ut av Syria.
Det skriver New York Times.
Planen var å overføre fangene fra fengsler drevet av kurdere før Pentagon bestemte seg for å trekke sine soldater ut av Nord-Syria, men det mislyktes.
Dette skal ha vært i samme område hvor nesten 800 personer tilknyttet IS og deres familiemedlemmer rømte fra en fangeleir i dag..
Les mer på P4


Les mer om:
IS, Syria, New York Times, Pentagon, Nord-Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lot, verdifulle, IS-fanger, være, igjen
NRK - 07 Sep 19 kl. 12:32

Fly med fanger har landet

Det russiske flyet med fanger fra Ukraina har landet i Moskva, det melder Reuters. Landene utveksler tilsammen 70 fanger, 35 fra hvert land, ifølge ukrainske myndigheter..

NRK - 11 Nov 19 kl. 08:40

Tyrkia sender hjem IS-fanger

Tyrkia har begynt å returnere europeiske IS-fanger til sine hjemland. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge president Tayyip Erdogan er det 1201 IS-fanger i tyrkiske fengsler, og 287 som er tatt til fange i Syria..

NRK - 07 Sep 19 kl. 11:28

Flyene har lettet

Et fly med ukrainske fanger har tatt av fra flyplassen i Moskva, melder AFP, og et fly med russiske fanger har tatt av fra flyplassen i Kiev, melder Reuters. Landene utveksler tilsammen 70 fanger, 35 fra hvert land, ifølge ukrainske myndigheter..

VG - 11 Oct 19 kl. 18:26

SDF: IS-fanger på rømmen etter tyrkisk luftangrep

Fem IS-fanger har rømt et kurdiskdrevet fengsel i Nord-Syria. I al-Hol-leiren i skal det ha brutt ut opptøyer..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 20:39

Knuser United og Real Madrid: Dette er verdens mest verdifulle idrettsklubb

Real Madrid skyver Manchester United ned fra tronen og er nå verdens mest verdifulle fotballklubb..

Hegnar.no - 22 Jul 19 kl. 20:51

Real Madrid er verdens mest verdifulle fotballklubb

Real Madrid skyver Manchester United ned fra tronen og er nå verdens mest verdifulle fotballklubb. Det viser den årlige kåringen til magasinet Forbes..

Dagbladet - 08 Sep 19 kl. 14:13

Fanger for fred?

Den største og viktigste fangeutvekslingen mellom Russland og Ukraina skjedde lørdag. De kan godt være fanger for fred, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 09 Nov 19 kl. 08:17

- Tyrkia vil returnere IS-fanger, mødre og barn til Europa

Innenriksministeren varsler at Tyrkia «ikke er et hotell» for IS-fanger. Nå vil de presse europeiske stater - og Norge - til å ta hjem sine borgere..

NRK - 09 Nov 19 kl. 00:54

Tyrkia vil returnere IS-fanger

Tyrkiske myndigheter opplyser at europeiske IS-fanger vil bli sendt til sine hjemland, og at hjemsendelsene starter mandag 11. november. Kilden for dette skal være innenriksminister Suleyman Soylu, melder Reuters..

NRK - 11 Oct 19 kl. 18:05

Fem IS-fanger på rømmen

Fem fanger fra terrorgruppa IS har rømt, som følge av Tyrkias angrep i Nord-Syria. Det sier den kurdiske-ledede gruppa Syrian Defense Forces (SDF). Tyrkiske luftangrep traff området rundt et fengsel i byen Qamishli fredag, ifølge SDF..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Intensiverer jakten på Braut Haaland

Ole Gunnar Solskjær har intensivert jakten på Erling Braut Haaland. Manchester United-treneren har fra før ifølge Dagbladet lagt et forslag på bordet og sagt at 19-åringen er ønsket til Old Trafford. Nå melder nettstedet Athletic at Solskjær har sendt sin personlige speider som skal følge fotballtalentet.

P4 - 15 minutter siden

2 000 flere på uføretrygd

Tallet på personer som går på uføretrygd øker. I tredje kvartal fikk 2000 flere uføretrygd, og i alt er det 348 800 mottakere av stønaden, viser nye tall fra NAV. De uføretrygdede utgjør 10,2 prosent av befolkningen i alderen 18-67 år..

P4 - 2 timer siden

Frikassé av sau

I dag er det sau som står på menyen..

P4 - 30 minutter siden

Knytter seg til drapshandling

Kvinnen som var siktet for drapsforsøk på Oslo S er nå siktet for drap etter at det ble funnet en død kvinne i leiligheten hennes. Ifølge TV2 skal det være kvinnens mor som ble funnet drept, men politiet ønsker foreløpig ikke å bekrefte dette. Den siktede har knyttet seg til drapshandlingen i avhør, men har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet.

P4 - 15 minutter siden

Person i klem i arbeidsulykke

En person har vært involvert i en arbeidsulykke i Silsand på Senja i Troms. Vedkommende skal ha kommet i klem, og er hentet av luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 1 time siden

To kvinner funnet drept i Danmark

To kvinner er funnet drept på to ulike adresser på Sjælland i Danmark. En 39 år gammel mann er pågrepet, og politiet utelukker ikke at sakene har en sammenheng. Relasjonen mellom de to avdøde og den pågrepne er uklart.

P4 - 1 time siden

Advarer Ropstad

Flere av KrFs fylkesledere advarer nå partileder Kjell Ingolf Ropstad mot å skape et fiendebilde av MDG. Ropstad gikk denne uken hardt ut mot miljøbevegelsen i Europa, og til dels MDG, som han mener har et bekymringsfullt syn hvor mennesket blir sidestilt med dyr og naturen. KrFs fylkesledere stiller seg bak Ropstad i saken, men enkelte mener at fokuset burde blitt rettet mot andre partier.

P4 - 1 time siden

Kvinne siktet for drap på mor

Det var moren til den drapssiktede 36 år gamle kvinnen som ble funnet død i en leilighet i Oslo i går. 36-åringen er nå siktet for drapet, opplyser flere kilder til TV2. Politiet har en formening om når og hvordan kvinnens mor ble drept, men ønsker ikke å si noe om dette på nåværende tidspunkt, ifølge kanalen.

P4 - 1 time siden

Vil følge opp voldsutsatte skoleansatte

Arbeiderpartiet vil ha nasjonale retningslinjer for å følge opp voldsutsatte skoleansatte. I går skrev Klassekampen at mange lærere opplever å stå uten oppfølging eller støtte fra arbeidsgiver etter å ha blitt utsatt for vold fra elever. Utdanningspolitisk talsperson i Arbeiderpartiet Torstein Tvedt Solberg sier i dag at de vil opprette en beredskapsgruppe mot vold og mobbing i skolen..

P4 - 1 time siden

Tre kuer funnet på øy etter Dorians herjinger

Tre kuer som trolig la på svøm under Dorians herjinger i USA er nå funnet i live på en øy kalt Cedar Island. Flere titall hester og kuer ble drept under orkanen som traff USAs østkyst i september. Men for de tre kuene gikk det altså bra.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt