Dagbladet > Utenriks

Søndag, 07 Mars, 21:32

Dagbladet - 22 des. 20 kl. 14:36

- Lavere risiko for norske gravide

Amerikanske CDC vurderer gravide som risikogruppe for alvorlige forløp av covid-19. Norske gravide har lavere risiko, mener norske helsemyndigheter - så langt har ingen gravide blitt alvorlig syke her til lands..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
CDC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lavere, risiko, for, norske, gravide
Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 28 des. 20 kl. 10:57

FHI: Høy risiko for mutantvirus

Folkehelseinstituttet sier at det er høy risiko for at de muterte variantene av koronaviruset fra Storbritannia og Sør-Afrika vil spre seg i Norge. Det kommer frem av en risikovurdering som offentliggjøres mandag..

NRK - 31 des. 20 kl. 13:49

Søker i område med lågast risiko

Bygga som mannskapa leitar i ligg i den delen av rasområdet som har minst risiko for redningsmannskapa, seier innsatsleiar for politiet, Roger Pettersen. Det er på grensa til det som er forsvarleg, men blir sett på som trygt nok, seier han..

NRK - 09 jan. 21 kl. 23:27

Risiko for Fugleinfluensa i Norge

Det er fremdeles en risiko for spredning av fugleinfluensa i Norge. Mattilsynet forlenger tiltakene for å forebygge spredning av smitte. Fjørfe må fremdeles holdes inne, og det er forbudt å jakte enkelte fugler i alle fylker sør for Nordland..

NRK - 13 jan. 21 kl. 14:46

Økt risiko for mutantvirus i Norge

FHI tror nå det er høy risiko for at den sør-afrikanske og den engelske varianten av koronvairuset vil spre seg til og i Norge, viser en fersk risikorapport..

NRK - 21 jan. 21 kl. 17:25

1290 koronadødsfall i Storbritannia

I Storbritannia er det registrert 1290 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, betydelig lavere enn døgnet før da landet hadde rekordhøye 1820 dødsfall. Siste døgn er det registrert 37.892 smittede, det er lavere enn snittet de siste to ukene..

VG - 23 jan. 21 kl. 16:51

Bunnotering for Trump – ingen har hatt lavere gjennomsnitt

Ingen president siden 1938 har hatt et lavere gjennomsnitt enn Donald Trump når det kommer til hvor godt fornøyde det amerikanske folket er med sin president..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 21:59

Enighet mellom Ap, Sp, SV, Rødt og Frp om lavere fergepriser

Ap, Sp, SV, Rødt og Frp er mandag kveld blitt enige om et felles forslag om lavere fergepriser som skal stemmes over i….

E24 - 22 feb. 21 kl. 21:54

Enighet mellom Ap, Sp, SV, Rødt og Frp om lavere ferjepriser

Ap, Sp, SV, Rødt og Frp er mandag kveld blitt enige om et felles forslag om lavere ferjepriser som skal stemmes over i Stortinget tirsdag..

VG - 22 feb. 21 kl. 22:14

Opposisjonspartiene enige om lavere ferjepriser

Ap, Sp, SV, Rødt og Frp har mandag kveld blitt enige om et felles forslag om lavere ferjepriser som skal stemmes over i Stortinget tirsdag..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 22 timer siden

Advarer: - Slutt å feste

På flere svenske vinterdestinasjoner har smittetallene skutt fart etter den siste tidas vinterferie. Nå ber smittevernlegen skituristene om å droppe festen..

Dagbladet - Igår: 20:18

Fotfulgt av sikkerhetsvakt: - Mistenkelig

Poeten Amanda Gorman (22) ble et umiddelbart ikon etter opptredenen under president Joe Bidens innsettelse. Fredag ble hun stanset av en sikkerhetsvakt fordi han hevdet hun så «mistenkelig» ut.

Dagbladet - Igår: 22:10

Tenåring stukket av giftig manet - døde

Kunne vært unngått med bedre ressurser og kunnskap, mener ekspert..

Dagbladet - I førrgår: 03:37

- Han prøve å ligge med meg

I et eksklusivt TV-sendt intervju med CBS News natt til fredag, åpner anklager Charlotte Bennett opp om sin tid som ansatt på New York-guvernør Andrew Cuomos kontor..

Dagbladet - I førrgår: 00:53

- Gå, løp eller sykle

De første tsunamibølgene er observert etter de kraftige jordskjelvene sør i Stillehavet, opplyser varslingssentralen på Hawaii. «Evakuer umiddelbart», er beskjeden fra myndighetene i New Zealand..

Dagbladet - 04 mars 21 kl. 18:28

Kommunen vedtar forbud

Etter et ekstraordinært styremøte i kommunen, har Gjerdrum kommune vedtatt bygge- og deleforbud i den evakuerte sonen, på nordsiden av fjellinja..

Dagbladet - 03 mars 21 kl. 20:41

Tre livstruende skadd

Politiet har sperret av fem steder i Vetlanda, der åtte personer har blitt skadd i det som skal være et knivangrep. Den antatte gjerningsmannen er skutt av politiet..

Dagbladet - 03 mars 21 kl. 13:37

Dolly Parton vaksinert: Lagde ny vri på klassiker

Den kjente countrysangeren feiret coronavaksinering med en ny vri på klassikeren «Jolene»..

Dagbladet - 01 mars 21 kl. 03:01

Ingen unison støtte fra sine egne

USAs forrige president, Donald Trump, ble møtt med trampeklapp under sin første tale siden han gikk av. Han hevder at det republikanske partiet står samlet, men langtfra alle er enige..

Dagbladet - 27 feb. 21 kl. 02:02

Straffes ikke: - Godkjente drapet

USA mener Saudi-Arabias kronprins, Mohammed bin Salman (35), godkjente drapet på journalisten Jamal Kashoggi. Men foreløpig vil ikke Biden-administrasjonen straffe ham..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt