P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 08:33

P4 - 14 Feb 20 kl. 20:28

- Kan trekke soldater ut

- NATO er villig til å redusere antallet soldater i Afghanistan om Taliban minsker volden i landet.
Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg til VG.
Han opplyser at det er gjort betydelige fremskritt i forhandlingene med Taliban de siste dagene.
Det skal være oppnådd enighet mellom Taliban og USA om en sju dager lang våpenhvile i Afghanistan..
Les mer på P4


Les mer om:
NATO, Afghanistan, Taliban, Jens Stoltenberg, VG, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan trekke, soldaterut
NRK - 07 Jan 20 kl. 20:44

Mahdi: USA må trekke seg ut

Iraks statsminister Adel Abdul-Mahdi sier at USA ikke har noe alternativ og må trekke sine soldater ut av Irak. – Det finnes ingen annen utvei, ellers kommer vi til å bli kastet inn i en konfrontasjon, sa Mahdi i en fjernsynssendt tale tirsdag..

NRK - 06 Jan 20 kl. 22:23

Esper sier USA ikke trekker seg ut

USAs forsvarsminister Mark Esper sier til nyhetsbyrået AP at USA ikke har planer om å trekke sine soldater ut av Irak eller at forberedelser er i gang for tilbaketrekning. Iraks nasjonalforsamling har bedt alle utenkandske soldater forlate landet..

P4 - 10 Jan 20 kl. 16:40

USA vil ikke trekke seg ut

USA vil ikke trekke troppene sine ut fra Irak slik de har blitt oppfordret til. Iraks statsminister ba i går kveld USAs utenriksminister om å lage en plan for hvordan de skal trekke de amerikanske styrkene ut av landet. Men svaret fra USA er at de ikke vil diskutere dette..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 06:03

USA beholder væpnede styrker i Syria

Tre uker etter at president Donald Trump sa USA skulle trekke seg helt ut av Syria er fremdeles en styrke på 1000 amerikanske soldater i landet..

NRK - 07 Jan 20 kl. 08:01

Tyskland trekker soldater fra Irak

Tyskland har besluttet å trekke deler av sine styrker i Irak ut av landet, melder AFP. Det skjer i kjølevannet av USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani i Bagdad i forrige uke..

Klartale - 22 Jan 20 kl. 10:21

Norge sender nye soldater til Irak

Iraks myndigheter har bedt utenlandske soldater om å dra. Norge vil likevel sende nye soldater til landet..

VG - 15 Jan 20 kl. 13:02

Vi klarer oss ikke best alene

Når Frp, Rødt og SV er enige om å trekke norske soldater ut fra Irak raskest mulig, er det grunn til å minne om våre allianseforpliktelser og at kampen mot IS ble vunnet gjennom militær innsats..

P4 - 11 Jan 20 kl. 16:29

To amerikanske soldater drept

To amerikanske soldater er drept av en veibombe sør i Afghanistan i dag. Ytterligere to soldater er skadet, opplyser det amerikanske militæret. Taliban har tatt på seg ansvaret for angrepet.

Aftenposten - 12 Jan 20 kl. 17:27

Irakiske soldater såret i angrep mot flybase

Flere irakiske soldater ble såret da bombekastergranater rammet en flybase i Irak der amerikanske soldater er stasjonert, opplyser militære kilder..

NRK - 03 Feb 20 kl. 06:52

Tyrkiske soldater drept

Fire tyrkise soldater skal være drept etter et angrep fra syriske styrker i Idlib-provinsen, melder det tyrkiske forsvarsdepartementet, ifølge Afp. Ni andre soldater ble skadd i angrepet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 45 minutter siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

P4 - 1 time siden

Arbeidstilsynet vil ta ansvar for yrkesdykkerne

Arbeidstilsynet vil ta fullt ansvar for sikkerheten til de om lag 700 yrkesdykkerne i Norge. I dag er det Arbeidstilsynet som har ansvaret for å føre tilsyn med yrkesdykkere - men et utvalg har foreslått at Sjøfartsdirektoratet skal overta ansvaret, skriver Dagbladet. Yrkesdykkere frykter at regelendringer og endring av tilsynsmyndighet vil føre til flere ulykker og endrede arbeidsforhold..

P4 - 1 time siden

Advarer gravide mot å fortsette med snus

Mange sliter med å droppe snusen under svangerskapet..

P4 - 1 time siden

Advarer om glatte veier

Politiet advarer om glatte veier i Sør-Vest. En bil sklidde av veien og havnet på taket i Sokndal i Rogaland i morges. Det ble da meldt om svært glatte veier.

P4 - 1 time siden

Bosted påvirker matvalg

Hvor du bor i Norge påvirker hva du spiser og drikker. Det viser en oversikt fra de ulike butikkjedene i Norge som Nationen har hentet inn. Folk som bor i Innlandet spiser for eksempel mye mer pølser og ketsjup enn i resten av landet, mens risgrøt og pannekaker spises oftere til middag på landet enn i byene.

P4 - 2 timer siden

Brann i Bergen sentrum

Det har begynt å brenne i et butikklokale i Strandgaten i Bergen sentrum. Det er folk som bor i samme bygg, og disse blir nå evakuert med stigebil fordi det er røyk i trappeoppgangen, ifølge Bergens Tidende. Gaten er stengt for trafikk..

P4 - 1 time siden

Styker Dark Room-etterforskningen

Vest politidistrikt styrker nå bemanningen i Dark Room-prosjektet. Sju politifolk skulle egentlig fortsette å jobbe med en av norges­historiens største overgrepssaker, men ledelsen innså kjapt at det ikke ville holde. Om kort tid vil derfor 20 politifolk jobbe for å avdekke og etterforske overgrep mot barn, skriver Bergens Tidende.

P4 - 2 timer siden

Trump forventer stor velkomst

USAs president Donald Trump har store forventninger til hvordan han vil bli mottatt når han i dag innleder et to dager langs besøk i India. Presidenten sier han har hørt at millioner på millioner vil stille opp og ønske ham velkommen. Han skal også ha blitt fortalt at det blir det største arrangementet landet noensinne har hatt.

P4 - 2 timer siden

Alle flyplasser gjenåpnet utenom Tenerife

Alle flyplassene på Kanariøyene utenom Tenerife er nå gjenåpnet. Det melder flyplassoperatøren Aena. Det er likevel usikkert når flytrafikken gjenopptas.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt