Dagbladet > Innenriks

Onsdag, 23 September, 13:09

Dagbladet - 09 des. 19 kl. 08:10

- Kan stå om liv

Knusende rapport fra UNN i natt..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
UNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan ståom , liv
P4 - 10 mars 20 kl. 07:07

Korona kan spare liv

Koronaviruset har tatt flere liv - men kan også spare liv. Beregninger fra klimaforskningssenteret Cicero viser nemlig at den synkende luftforurensningen i Kina nå - som følge av viruset - kan spare opp mot 100.000 liv i året.

P4 - 10 sep. 20 kl. 08:08

Mener flere katter bør avlives

Mange katter bør heller avlives enn å bli omplassert eller overlevert til frivillige organisasjoner. Det mener veterinær Kristen Bjormyr, som får støtte fra Dyrebeskyttelsen. De viser begge til at gamle og ville katter som regel ikke vil klare å tilpasse seg et nytt hjem.

VG - 11 sep. 19 kl. 18:27

Benedikte (22) gravlagt etter helikopterulykken: – Hun var en som sprudlet over av liv og energi

I løpet av sitt korte liv opplevde Benedikte Hyld Mella (22) mer enn mange gjør i løpet av et helt liv, sa pastor Daniel Lund..

VG - 28 sep. 19 kl. 22:55

Teateranmeldelse «LIV»: Eventyrlige Liv

Det er bare knitringen fra bålet som mangler når Liv Ullmann som en ekte historieforteller bretter ut sitt eventyrlige liv..

VG - 28 sep. 19 kl. 22:55

Teateranmeldelse «LIV»: Eventyrlige Liv

Det er bare knitringen fra bålet som mangler når Liv Ullmann som en ekte historieforteller bretter ut sitt eventyrlige liv..

P4 - 08 jan. 20 kl. 21:17

Tror ikke på liv etter døden

Halvparten av oss tror ikke på noe liv etter døden. Det viser en undersøkelse av Institutt for kirke-, religions- og livsynsforskning,m elder Vårt land. 48 prosent svarer at de ikke tror det er noe liv etter døden, 9 prosent vet ikke, 27 prosent tror det finnes noe, uten å vite hva.

P4 - 09 jan. 20 kl. 07:46

4 av 10 tror på liv etter døden

4 av 10 nordmenn tror på et liv etter døden. Det viser tall fra KIFOs befolkningsundersøkelse Religion 2019. Også medlemmer i den norske kirke er tvilende, 40 prosent av disse tror ikke det finnes noe liv etter døden, skriver Vårt Land.

NRK - 24 mars 20 kl. 14:15

Enklere Liv slår seg konkurs

I kjølvannet av koronapandemien, har Enklere Liv-kjeden slått seg konkurs. Det skriver kjeden i en pressemelding. Det skjer bare halvannet år etter at de nye eierne av Enklere Liv prøvde å stable kjeden på beina etter den forrige konkursen..

P4 - 01 april 20 kl. 10:49

- 59.000 liv kan være reddet i Europa

Opptil 59.000 liv i Europa kan være reddet som følge av restriksjonene og tiltakene de europeiske landene har innført for å hindre smittesprednig. Det hevder forskere ved Imperial College i London.

NRK - 09 juni 20 kl. 21:39

12.000 liv kan ha vorte redda

3,1 millionar liv kan ha vorte spart i Europa på grunn av tiltaka som er sett inn mot koronaviruset, syner ei ny britisk studie. I Noreg er talet på liv som kan ha vorte redda på 12.000..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

To har status som mistenkt

To polititjenestepersoner har status som mistenkt etter at en mann ble skutt og drept av politiet. Spesialenheten har funnet våpen hjemme hos den avdøde mannen..

Dagbladet - 2 timer siden

Følte seg tolket i ryggen

Ingvil Smines Tybring‐Gjedde gikk hardt ut mot pressen, men forklarte også hvorfor hun til slutt selv fattet mistanke om hun kunne ha blitt lurt av Laila Bertheussen..

Dagbladet - 14 timer siden

Oslo-smitte kan glippe

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter at Oslo-smitten kan forårsake regional smittespredning. Folkehelseinstituttet står klare til å gripe inn..

Dagbladet - 17 timer siden

Mann skutt av politiet - døde

En mann i 30-åra er død etter å ha blitt skutt av politiet ved Bolkesjø turisthotell i Notodden tirsdag ettermiddag..

Dagbladet - Igår: 19:49

Se flyet lande i stormen

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 22:00

Betalte 70 000 for «sixpack»: - Gjør det for min egen del

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Slik ble resultatet..

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 22:00

Oslo-mann opererte «sixpack»: - Gjør det for min egen del

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske. Slik ble resultatet..

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 22:00

Her tar han omstridt «sixpack-operasjon»

Vi ble med da mann (36) la seg under kniven for å definere magemusklene. Operasjonen har vakt oppsikt og flere er kritiske..

Dagbladet - 19 sep. 20 kl. 17:46

Drapssiktet har fortalt om en hendelse

Mannen som er siktet for drapet på sin egen mor i Oslo i går, har i ettermiddag vært i et kort avhør hos politiet. Der har han fortalt om en hendelse..

Dagbladet - 18 sep. 20 kl. 10:53

Skummel smitte rammer Oslo

Opptil 30 prosent av nysmittede i Oslo har ukjente smitteveier, får Dagbladet opplyst. Assisterende helsedirektør, Espen Rostrup Nakstad, er bekymret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt