P4 > Nyheter

Tuesday, 26 May, 07:08

P4 - 03 Aug 19 kl. 08:28

- Kan skade forholdet mellom USA og Sverige

Sverige ble advart om at saken mot rapperen A$AP Rocky kan få negative konsekvenser for forholdet mellom USA og Sverige.
Det kommer fram i et brev som er sendt fra USAs ambassade i Sverige til Sveriges riksadvokat, som CNN har publisert.
Den amerikanske artisten satt en måned i varetekt etter en voldshendelse i Stockholm, men han ble løslatt i går i påvente av dommen mot ham som faller 14. august..
Les mer på P4


Les mer om:
$AP Rocky, USA, Sverige, USAs, Sveriges, CNN, Stockholm

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan skade, forholdet, mellom, USAog , Sverige
Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 19:44

Kongelig drama: - Kan skade

Plottet i den nyeste sesongen av «The Crown» omhandler forholdet mellom prins Charles og Camilla. Nå langer en kongelig biograf ut mot manuset..

P4 - 19 Jul 19 kl. 21:24

Trump vil ha samtaler med britene

USAs president Donald Trump sier han vil diskutere det som nå skjer i sjøen utenfor Iran med britiske myndigheter. Forholdet mellom USA og Iran har blitt stadig mer anspent den siste tiden, og det har også forholdet mellom Storbritannia og Iran..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 19:56

«Har årene med motgang gjort varig skade?»

KOMMENTAR: Starts problem handler i bunn og grunn om manglende sportslige resultater, og om forholdet mellom folks forventninger og klubbens prestasjoner, skriver Fædrelandsvennens sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 07:51

Sterke reaksjoner i Danmark etter Trump-avlysning: – Virkeligheten overgår fantasien

Danskene våknet opp til nyheten om at Donald Trump avlyser Danmarksbesøket. Begrunnelsen vekker oppsikt og forargelse. Flere tror det vil skade forholdet mellom USA og Danmark..

P4 - 16 May 19 kl. 10:14

Solberg får ros for å ha gjenopprettet forholdet til Kina

Statsminister Erna Solberg får ros fra kinesiske myndigheter for å ha gjenopprettet forholdet til stormakten. Formannen i Kinas Folkekongress, Li Zhanshu, som i dag møtte Solberg i regjeringens representasjonsbolig takket Solberg for at hun har strukket seg langt for å reparere forholdet. Det ble anspent mellom Norge og Kina i 2010 etter tildelingen av Nobels fredspris til den kinesiske dissidenten Liu Xiaobo..

VG - 14 May 19 kl. 04:08

Sabotasje og hastemøter: Spørsmål og svar om forholdet mellom Iran og USA

BEIRUT (VG) Det allerede spente forholdet mellom Iran og USA er skrudd til ytterligere. Søndag ble fire skip sabotert i Gulfen. Mandag endret USAs utenriksminister planene sine og reiste til Brussel på hastemøter..

VG - 25 Feb 20 kl. 04:54

Norsk oksesæd smører forholdet til Kina

Norske okser har blitt en viktig døråpner i forholdet mellom Norge og Kina. Så langt har oksene levert 150.000 fruktbare doser til Kina..

NRK - 02 Mar 20 kl. 14:43

I gang med tøffe forhandlinger

Mandag gikk startskuddet for forhandlingene mellom EU og britene om en frihandelsavtale og forholdet mellom dem etter brexit. Det er ventet flere tøffe runder..

NRK - 14 May 19 kl. 14:52

Vil bedre forholdet USA - Russland

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og USAs utenriksminister Mike Pompeo sier det er på tide å bedre forholdet mellom deres to land. De to møttes tirsdag i den russiske byen Sotsji. Pompeo skal også møte president Putin..

VG - 12 Apr 20 kl. 20:27

Brudd mellom Linnéa Myhre og Sondre Lerche

Det sju år lange forholdet mellom bloggeren og artisten er nå over, ifølge førstnevnte..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

12 nye koronatilfeller

Det er registrert 12 nye tilfeller av koronasmitte i Norge siste døgn. Det er dobbelt så mange som døgnet før, men fortsatt betydelig lavere enn dagstallet de siste ukene. I alt 40 personer får nå behandling på sykehus for covid-19, ifølge tallene fra Folkehelseinstuttet..

P4 - 1 time siden

Tror på stigende boligpriser

Flere meglertopper tror boligprisene skal opp. Flere sier boligprisene i Norge har steget i mai, etter en overraskende prisvekst, tross koronakrisen, i april. Ifølge DNB vil boligprisene stige med rundt en prosent i mai, og de sier antallet salg nå kun er fem prosent under normalen, skriver Finansavisen.

P4 - 1 time siden

Varsler lenger arbeidsgiverperiode

Perioden arbeidsgiver er ansvarlig for å lønne permitterte kan igjen bli lenger. Et av krisetiltakene de siste månedene har vært at den perioden er redusert fra 15 til to dager. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Finansavisen at han mener det var helt riktig, selv om flere har tatt til orde for at det ble for lett å permittere.

P4 - 45 minutter siden

Støre forlanger nye svar

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre krever at olje- og energiminister Tina Bru kommer til Stortinget for å svare for seg i Equinor-saken. Han vil ha svar på om departementet fungerer som eier. Dagens Næringsliv har avdekket at Equinor har tapt 200 milliarder kroner over 20 år på selskapets USA-virksomhet.

P4 - 45 minutter siden

Ungdommer kjørte hjullaster

Politiet stanset i natt to ungdommer på 14 og 15 år som var ute og kjørte med en hjullaster. De to hadde kjørt fra Arna stasjon i Bergen, til Haukeland, en strekning på rundt seks kilometer. Politiet sier de følger opp saken..

P4 - 30 minutter siden

- Kan bli et enormt nederlag for Krf i dag

- Det vil være et knusende nederlag for Krf om det blir flertall for den nye bioteknologiloven i dag. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen Arne Strand. Det ligger an til å bl en jevn avstemning når Stortinget i dag skal votere over den nye loven:.

P4 - 30 minutter siden

Kortbruken over fjorårets nivå

Nordmenns kortbruk er nå over fjorårets nivå. Kortbruken stupte med 30 prosent da koronakrisen slo inn, men ligger nå to prosent over fjorårets nivå, viser tall fra DNB som Dagens Næringsliv har fått. Økningen skjer til tross for at man ikke bruker penger på utenlandsreiser, klær og sko.

P4 - 1 time siden

Bor i lite aldersvennlige boliger

Over halvparten av de mellom 60 og 75 år bor i en bolig som lite aldersvennlig. Det viser en undersøkelse forskere ved NOVA har gjort på oppdrag for Husbanken, skriver Aftenposten. Det betyr at drøyt 300.

P4 - 1 time siden

Funnet død i sjøen i Hammerfest

Politiet har startet etterforskning etter at en mann ble funnet død i havnebassenget i Hammerfest i natt. Mannen ble oppdaget av forbipasserende, og politiet anslår at han da hadde ligget noen timer i vannet. Det er for tidlig å si om det har skjedd noe kriminelt.

P4 - 1 time siden

Bruker milliarder på journalsystem

Staten planlegger å bruke inntil 11,2 milliarder kroner på et nytt journalsystem for kommune-helsetjenesten. I dag er det forskjellige datasystemer for journaler og pasientopplysninger rundt om i landet, men det skal det altså bli slutt på. Men allerede før prosjektet er i gang, slår flere aktører alarm, skriver Aftenposten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt