P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 05:26

P4 - 03 Aug 19 kl. 08:28

- Kan skade forholdet mellom USA og Sverige

Sverige ble advart om at saken mot rapperen A$AP Rocky kan få negative konsekvenser for forholdet mellom USA og Sverige.
Det kommer fram i et brev som er sendt fra USAs ambassade i Sverige til Sveriges riksadvokat, som CNN har publisert.
Den amerikanske artisten satt en måned i varetekt etter en voldshendelse i Stockholm, men han ble løslatt i går i påvente av dommen mot ham som faller 14. august..
Les mer på P4


Les mer om:
$AP Rocky, USA, Sverige, USAs, Sveriges, CNN, Stockholm

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan skade, forholdet, mellom, USAog , Sverige
Dagbladet - 06 Nov 19 kl. 19:44

Kongelig drama: - Kan skade

Plottet i den nyeste sesongen av «The Crown» omhandler forholdet mellom prins Charles og Camilla. Nå langer en kongelig biograf ut mot manuset..

P4 - 19 Jul 19 kl. 21:24

Trump vil ha samtaler med britene

USAs president Donald Trump sier han vil diskutere det som nå skjer i sjøen utenfor Iran med britiske myndigheter. Forholdet mellom USA og Iran har blitt stadig mer anspent den siste tiden, og det har også forholdet mellom Storbritannia og Iran..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 19:56

«Har årene med motgang gjort varig skade?»

KOMMENTAR: Starts problem handler i bunn og grunn om manglende sportslige resultater, og om forholdet mellom folks forventninger og klubbens prestasjoner, skriver Fædrelandsvennens sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 07:51

Sterke reaksjoner i Danmark etter Trump-avlysning: – Virkeligheten overgår fantasien

Danskene våknet opp til nyheten om at Donald Trump avlyser Danmarksbesøket. Begrunnelsen vekker oppsikt og forargelse. Flere tror det vil skade forholdet mellom USA og Danmark..

P4 - 16 May 19 kl. 10:14

Solberg får ros for å ha gjenopprettet forholdet til Kina

Statsminister Erna Solberg får ros fra kinesiske myndigheter for å ha gjenopprettet forholdet til stormakten. Formannen i Kinas Folkekongress, Li Zhanshu, som i dag møtte Solberg i regjeringens representasjonsbolig takket Solberg for at hun har strukket seg langt for å reparere forholdet. Det ble anspent mellom Norge og Kina i 2010 etter tildelingen av Nobels fredspris til den kinesiske dissidenten Liu Xiaobo..

VG - 14 May 19 kl. 04:08

Sabotasje og hastemøter: Spørsmål og svar om forholdet mellom Iran og USA

BEIRUT (VG) Det allerede spente forholdet mellom Iran og USA er skrudd til ytterligere. Søndag ble fire skip sabotert i Gulfen. Mandag endret USAs utenriksminister planene sine og reiste til Brussel på hastemøter..

NRK - 14 May 19 kl. 14:52

Vil bedre forholdet USA - Russland

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov og USAs utenriksminister Mike Pompeo sier det er på tide å bedre forholdet mellom deres to land. De to møttes tirsdag i den russiske byen Sotsji. Pompeo skal også møte president Putin..

NRK - 30 Jun 19 kl. 08:57

Trump: – En stor dag for verden

- Dette er en stor dag for verden, sa president Donald Trump da han møtte Nord-Koreas leder Kim Jong-un ved grensen mellom Nord- og Sør-Korea. Kim sa at møtet mellom de to forbedrer forholdet mellom landene..

NRK - 17 Oct 19 kl. 07:26

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..

Dagbladet - 21 Jun 19 kl. 08:18

Derfor er spenningene så høye

Ikke siden 1979 har forholdet mellom USA og Iran vært godt. Nå er konflikten på et bristepunkt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

IS-medlem fast på grensen

Et mistenkt IS-medlem ble stående fast i ingenmannsland på grensen mellom Tyrkia og Hellas i flere dager. Tyrkia kastet ham ut denne uken som en del av aksjonen med å kvitte seg med utenlandske IS-medlemmer, men Hellas nektet ham innreise. Tyrkia nektet ham også å komme tilbake, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 30 minutter siden

Ulv flyttet til Kongsvinger

En genetisk viktig hannulv ble torsdagdag flyttet fra Engerdal til Kongsvinger kommune. Miljødirektoratet opplyser at ulven ble fanget og bedøvet litt før klokken 11 på formiddagen og utstyrt med GPS-bånd. Merkingen og flyttingen skal ha gått uten probelmer..

P4 - 30 minutter siden

Drapssiktet kjent av politiet fra før

Kvinnen som torsdag ble siktet for drap etter at politiet fant et lik i leiligheten hennes i Oslo er kjent for politiet fra tidligere. Hun har vært domfelt en rekke ganger, melder NRK. Kvinnen ble torsdag varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk etter å ha angrepet en tilfeldig kvinne med kniv på Oslo S tirsdag.

P4 - 30 minutter siden

Nok en elev døde etter skoleskytingen

Dødstallet etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA torsdag kveld fortsetter å stige. En tredje elev døde på sykehus av skadene han fikk, melder ABC news. Det er to 14 år gamle gutter og en 16 år gammel jente som ble drept da en 16 år gammel elev begynte å skyte rundt seg på en videregående skole.

P4 - 7 timer siden

Rauma får gondol

Rauma får gondolbane. Kommunestyret vedtok i dag at private aktører skal få bygge den omstridte gondolbanen mellom sentrum av Åndalsnes og fjellet Nesaksla, melder NRK. 22 stemte for og fem imot.

P4 - 7 timer siden

Ber NFF anmelde vold

Justispolitikere ber nå Norges Fotballforbund om å hjelpe ofre for vold og trusler i fotballen med å politianmelde hendelsene. I dag meldte VG at av 103 volds- og trusselhendelser Fotballforbundet har hatt til behandling siden 2010, har ikke en eneste sak endt med anmeldelse. Justispolitikere fra Frp, Ap, Høyre, SV og Senterpartiet er enige om at dette ikke er akseptabelt og ber forbundet ta ansvar og ikke la det være opp til ofrene å anmelde..

P4 - 7 timer siden

Nav-ofre kan få penger neste uke

De første ofrene for NAV-skandalen kan vente seg penger på konto fra neste uke. Det opplyser arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie til Dagbladet. Hun har vært i møte med NAV-direktøren i kveld.

P4 - 7 timer siden

To døde etter skoleskyting

To elever er nå bekreftet døde etter skoleskytingen ved Los Angeles i USA i kveld. Det er en 16 år gammel jente og en 14 år gammel gutt som er drept. I tillegg er to 14 år gamle elever skadet.

P4 - 7 timer siden

Pirater fengsles i seks mnd

De seks piratene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet en norsk vennegjeng på seiltur i Panama er varetektsfengslet i et halvt år. Det melder NRK. De risikerer å dømmes til opptil 18 års fengsel..

P4 - 7 timer siden

Pågrepet etter boligbrann

En person er pågrepet, mistenkt for å ha startet brann i en enebolig i Grimstad i Agder i kveld. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, og røykdykkere søkte gjennom huset uten å finne noen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt