Dagbladet > Nyheter

Tuesday, 18 February, 11:09

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 14:46

- Kan legge renteheving på vent

DNB Markets' seniorøkonom Knut A. Magnussen tror Norges Bank avstår fra å løfte renten..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
DNB Markets, Knut, Norges Bank

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan legge, renteheving, vent
Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 11:22

Dette kan bety renteheving i september

Sjeføkonomen i Danske Bank øyner renteheving kommende måned..

E24 - 05 Sep 19 kl. 09:39

Står fast på renteheving på nyåret: – Overraskende

Riksbanksjefens klare signal om renteheving ved årsskiftet overrasker sjefanalytiker..

P4 - 30 Dec 19 kl. 05:43

Tror ikke på renteheving i 2020

Det blir neppe noen renteheving i 2020. Det mener 15 økonomer som Dagens Næringsliv har snakket med. Ekspertene viser til to hovedårsaker til at styringsrenten antas å holdes uendret; lavere vekst i Norge og politisk og økonomisk usikkerhet internasjonalt.

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 23:45

Greta Thunberg setter Amerika-reise på vent

Den svenske klimaaktivisten har satt sin reise til Chile på vent, etter det ble kjent at klimakonferansen COP25 ikke kan holdes i hovedstaden Santiago likevel..

P4 - 04 Jan 20 kl. 10:08

Norsk opptrening satt på vent

Den norske opptreningen av irakiske sikkerhetsstyrker settes på vent etter den amerikanske likvideringen av den iranske generalen Qasem Soleimani. Det bekrefter Forsvaret overfor VG. Norge har om lag 70 soldater og annet personell i Anbar-provinsen.

E24 - 04 Sep 19 kl. 20:40

Svenske rentemøte kan svekke norske kroner

Global usikkerhet fører trolig til at den svenske sentralbanken vil droppe signaler om fremtidig renteheving. Det kan svekke valutaen også her hjemme, selv om Norges Bank tidligere har varslet renteheving denne høsten..

E24 - 20 Sep 19 kl. 13:36

Første bank ut: DNB hever boligrenten etter Norges Banks renteheving

DNB hever boligrenten med 0,25 prosentpoeng etter Norges Banks renteheving, og er dermed første bank ut etter Norges Banks rentehevning..

P4 - 15 Jun 19 kl. 15:52

Støtter Hongkongs avgjørelse

Kinesiske myndigheter støtter beslutningen til Hongkongs leder, om å legge behandlingen av et omstrid lovforslag på is. Forslaget som innebærer en utleveringsavtale med Kina ble i dag satt på vent. Forslaget har ført til voldsomme demonstrasjoner i Hongkong den siste uken.

P4 - 29 Jan 20 kl. 20:45

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 07 Jul 19 kl. 14:48

Redningsskip får ikke legge til

Malta nekter et tysk redningsskip med 65 flyktninger og migranter ombord å legge til kai. De 65 personene ble reddet fra en gummibåt utenfor Libya. Redningsskipet ble i går nektet å legge til kai på den italienske øya Lampedusa.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt