Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 16 October, 07:11

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 18:24

- Ikke kjent for politiet fra før

Politiet hadde ingen kjennskap til verken 15-åringen eller hans far. Nå er faren siktet for drapsforsøk på sønnen..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, kjent, for, politietfra , før
P4 - 16 Aug 19 kl. 07:21

Manshaus avhøres i dag

Terror- og drapssiktede Philip Manshaus vil bli avhørt i ettermiddag. Det sier forsvarer Unni Fries til Dagbladet. I går ble det kjent at Manshaus ønsket å forklare seg for politiet, noe han ikke har villet så langt.

NRK - 21 Jul 19 kl. 06:20

Kjent for falske meldinger

Politiet melder at de har fått kontakt med personen som er tatt opp av vannet i Bergen. Han er godt kjent for politiet for falske meldinger. – Men inntil videre jobber vi videre på stedet for å få avklart hva som har skjedd, skriver politiet..

P4 - 06 Aug 19 kl. 10:51

Væpnet aksjon på asylmottak

Politiet har bevæpnet seg på Leira asylmottak i Levanger etter å ha blitt møtt av en ung mann med kniv. Det melder Adresseavisen. Politiet er i dialog med mannen, og sier til avisen at han ikke er til fare for andre enn politiet.

P4 - 12 Jul 19 kl. 06:13

En pågrepet etter skyting

En person er nå pågrepet i en væpnet politiaksjon etter skyting i Oslo sentrum i morgentimene. En person er skadd, men skadeomfanget er ikke kjent. Ifølge vitner skal mannen ha vært blodig da han kom inn i en butikk.

P4 - 22 Jul 19 kl. 21:33

Flere leiligheter i brann

En mann er sendt til sykehus etter at det begynte å brenne i et bygg med fire leiligheter i Sandefjord i kveld. Skadeomfanget er ikke kjent. Det er ikke kjent hvor mange personer som bar i bygget da brannen startet.

P4 - 03 Jul 19 kl. 21:57

Tenåring påkjørt

Ei jente i tenårene er påkjørt av en bil i Sandefjord. Føreren skal ha stukket fra stedet og politiet søker nå etter bilen. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent, men jenta er fraktet til sykehus for videre sjekk.

P4 - 21 Jun 19 kl. 13:37

Politiaksjon i Stavanger

Politiet i Stavanger gjennomførte i formiddag en væpnet aksjon etter å ha fått meldinger om en voldshendelse på Buøy. To personer er fraktet til sykehus, men tilstanden deres er ikke kjent. Politiet melder at de har kontroll på de involverte, men at de ikke har anledning til å gi flere opplysninger i saken foreløpig - så hva som har skjedd er uvisst..

P4 - 08 Sep 19 kl. 09:45

Ikke avhørt ennå

Politiet har ennå ikke avhørt de to involverte etter knivstikkingen under en bryllupsfest i Klepp i Rogaland i natt. En mann i slutten av tenårene er siktet for å ha knivstukket storeboren i ryggen. Skadeomfanget er ikke kjent.

P4 - 01 Oct 19 kl. 12:55

Skadet etter vold i Finland

Ni personer er skadet etter etter det som betegnes som en voldshendelse på et voksenopplæringssenter i byen Kuopio i Finland i ettermiddag. Alle ni er sendt til sykehus, men skadeomfanget er ikke kjent - og det er uklart hva som har kjent. Politiet væpnet seg da de gikk til aksjon, og en person er arrestert..

P4 - 27 Aug 19 kl. 20:16

Stakk av etter påkjørsel

Politiet har nå etterlyst en kvinnelig bilist som skal ha stukket av etter en ulykke med en syklist i Sandefjord i kveld. Tilstanden til syklisten er ikke kjent, opplyser politiet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 5 timer siden

Krever riksrett mot Trump

Demokratenes presidentkandidater åpnet nattas debatt med å angripe president Donald Trump..

Dagbladet - 8 timer siden

Familie funnet etter ni år - forberedte seg på dommedag

Da eldstemann i søskenflokken rømte, ble den oppsiktsvekkende hemmeligheten avslørt..

Dagbladet - 9 timer siden

«Operasjon Burza»: Da Norge felte en polsk narkoliga

I et omfattende internasjonalt politisamarbeid, klarte Europol ved hjelp av norsk politi å knuse et tungt kriminelt narkonettverk som i årevis smuglet opptil fire tonn narkotika på tvers av Europa..

Dagbladet - 9 timer siden

Slår alarm: - Kommer til å mangle fagfolk

Nina Sandberg (Ap) etterlyser et system som er forutsigbart, transparent og forståelig for å godkjenne utdanning fra utlandet for studenter og flyktninger..

Dagbladet - 10 timer siden

Slår opp telt for å forhindre flyktningstrøm

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) vil forhindre at det kommer en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedenfor hotell..

Dagbladet - 15 timer siden

Oslo kommune skal ikke nekte folk å spise mer enn 16 kilo kjøtt i året

Påstanden til document.no er feil, fastslår Faktisk..

Dagbladet - 16 timer siden

Storm av kritikk mot Støre

Jonas Gahr Støre fikk klar beskjed fra talerstolen i Folkets hus: Dersom Ap fortsetter i samme tralten kan Trygve Slagsvold Vedum overta førersetet på rødgrønn side..

Dagbladet - 17 timer siden

18-åring knivstukket. Gutter (15) og (17) siktet

Siktet for medvirkning til drapsforsøk etter at 18-åring ble knivstukket i ryggen på åpen gate på Veitvet tidligere i oktober..

Dagbladet - 18 timer siden

Unge Venstre vraker Raja

Unge Venstre tar i sitt innspill til valgkomiteen i partiet til orde for at statssekretær Sveinung Rotevatn blir ny partileder..

Dagbladet - 18 timer siden

- Dette er USA uten en plan

«Panisk, planløst og kaotisk». Slik beskriver NTNU-professor Jo Jakobsen sanksjonene USA nå har varslet mot Tyrkia. Eksperter tror ikke sanksjonene vil ha noen effekt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt