Dagbladet > Innenriks

Sunday, 05 April, 18:27

Dagbladet - 27 Feb 20 kl. 11:29

- Ikke bruk munnbind!

Advarer mot å bruke munnbind - kan utgjøre smitterisiko..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ikke, bruk, munnbind
P4 - 30 Mar 20 kl. 17:12

Munnbind forhindrer ikke smitte

Folkehelseinstituttet gjentar nå at det ikke er noen grunn til å tro at generell bruk av munnbind hindrer koronasmitte. Helseminister Bent Høie mener det er viktig å unngå unødvendig bruk av munnbind, og at de som er i helsetjenesten skal bruke det..

P4 - 1 time siden

Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstituttet har oppdatert sine munnbind-anbefalinger i dag. Nå ber de alle med mistenkt eller bekreftet koronasmitte om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen at munnbind skulle brukes i møte med primærhelsetjeneste og såkalt prehospital tjeneste.

NRK - 30 Mar 20 kl. 16:59

FHI: Unødvendig med munnbind ute

Fagdirektør Frode Forland i Folkehelseinstituttet gjentar at det ikke er noen grunn til å tro at generell bruk av munnbind hindrer koronasmitte. Mens enkelte land pålegger sine innbyggere å bruke munnbind, er det fortsatt ingen planer om det i Norge..

P4 - Igår: 07:39

Anbefaler bruk av munnbind

Amerikanske smittevernmyndigheter anbefaler amerikanere å bruke en enkel stoffmaske for å beskytte mot koronaviruset. Medisinske munnbind skal være forbeholdt leger og sykepleiere, opplyste president Donald Trump på en pressekonferanse i natt. Og han understreker at det er frivillig for folk om de vil bruke munnbind..

VG - 30 Jan 20 kl. 02:15

Mener munnbind ikke fungerer mot virus: – En kulturell greie

Den nye coronaviruset har økt etterspørselen også utenfor Kina, men norske myndigheter sier de aldri kommer til å anbefale bruk av munnbind..

NRK - 31 Mar 20 kl. 22:35

Bulgaria dropper munnbindpåbud

Bulgarias helseminister Kiril Ananiev ga mandag ordre om at folk i EUs fattigste land må bruke munnbind på offentlige steder. Tirsdag gjorde han helomvending. Men han oppfordrer til bruk av munnbind..

NRK - 1 time siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

Aftenposten - I førrgår: 13:12

Østerrike påbyr, Norge fraråder, USA er på glid. Velkommen til munnbind-debatten.

Å dekke til nese og munn brer seg som en trend. Ifølge medier er det ventet at USA vil anbefale generell bruk av munnbind..

P4 - 30 Jan 20 kl. 05:27

- Munnbind fungerer ikke

Den nye coronaviruset har økt etterspørselen etter munnbind, men det kommer norske myndigheter aldri til å anbefale. Overlege Preben Aavitsland ved Folkehelseinstituttet sier til VG at det er en kulturell greie i deler av Asia å bruke munnbind mot virus . Men det er ingen gode holdepunkter for at det har noe for seg..

NRK - Igår: 23:35

Trump vil ikke bruke munnbind

President Donald Trump sa han trolig ikke vil bruke munnbind når han er sammen med andre mennesker, selv om amerikanske smittevernmyndigheter anbefaler det. Han understreker at det er frivillig å bruke slike munnbind..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 7 timer siden

Legevakta frykter påskekaos

- Vi har verken kapasitet eller smittevernutstyr nok til å ta imot noe særlig flere nå, sier avdelingsoverlege Bhupinder Jassal..

Dagbladet - 7 timer siden

Spionjeger Ørnulf Tofte (98): - Jeg er ikke redd for å dø av corona

Ørnulf Tofte (98) overlevde de harde 30-åra, andre verdenskrig og kald krig mot KGB. Nå lar han seg heller ikke skremme av coronaviruset..

Dagbladet - 7 timer siden

- Mange kommer uanmeldt

Legevakta i Tønsberg frykter kaos i påskeuka..

Dagbladet - 9 timer siden

Nå ser hele verden til Island

Island omtales som verdens største laboratorium. Nå har de gjort coronatester som kan lære resten av verden svært mye..

Dagbladet - 16 timer siden

Politiet reagerer

Politiet i Oslo har i løpet av den siste tida fått flere bekymringsmeldinger om folkeansamlinger. De ber folk ta ekstra forholdsregler..

Dagbladet - 22 timer siden

Bruk og besittelse skal ikke straffes

Riksadvokaten sendte fredag et nytt direktiv til politiet. Bruk og besittelse av mindre mengder narkotika skal ikke straffes. Praksisen skal gjelde fram til 1.

Dagbladet - Igår: 07:25

- Viruset kan knekke sønnen min

Coronaviruset setter en stopper for helsehjelpa til hundrevis av norske familier. Linda og Martin sitter med to barn med omfattende behov for helsehjelp - og er dypt fortvilet..

Dagbladet - Igår: 22:57

Mann skutt av politiet i Sandnes

Skal først ha løsnet skudd mot politiet..

Dagbladet - Igår: 22:08

Verste døgn: Ti registrerte dødsfall

Fredag er det meldt om ti dødsfall som følge av coronaviruset. De siste er fra Frogn, Lillestrøm og Hol..

Dagbladet - Igår: 21:48

Corona-døde sykepleiere hedres

De engelske sykepleierne Areema Nasreen (36) og Aimee O'Rourke (39) døde av coronaviruset. - Hold dere hjemme for dem, sier sjefsykepleier Ruth May..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt