P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 16:18

P4 - 18 Oct 19 kl. 14:14

- Hever terskelen for å varsle

Likestillingsombud Hanne Bjurstrøm frykter at boka til Haddy Njie kan gjøre at folk vegrer seg for å varsle om seksuell trakassering.
Njie ga nylig ut ei bok om hvordan hun og ektemannen Trond Giske opplevde #metoo-sakene.
Bjurstrøm sier til Dagens Næringsliv at boka skaper et feilaktig inntrykk av at seksuell trakassering automatisk er en straffbar handling..
Les mer på P4


Les mer om:
Hanne Bjurstrøm, Haddy Njie, Trond Giske, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hever, terskelen, forå , varsle
Hegnar.no - 18 Jul 19 kl. 06:16

Stadig høyere terskel for varsling om avvik i oljeindustrien

Terskelen for å varsle om avvik i olje- og gassektoren blir stadig høyere, ifølge en rapport fra Petroleumstilsynet..

VG - 06 Dec 19 kl. 11:29

Alvorlig problem, men feilslått løsning fra Ropstad

Skal vi sikre at alle unger får være med på aktivitet, trengs det andre svar enn gode oppfordringer og løsninger som hever terskelen for de som trenger støtte..

NRK - 20 May 20 kl. 16:39

Vil senke terskelen for fengsling

Frps justispolitiske talsperson Per-Willy Amundsen mener det er et stort behov for sterkere sanksjonsmuligheter overfor unge som begår kriminalitet. Å senke terskelen for fengsling som sanksjonsform for barn under 18 år er ett av ti forslag..

Aftenposten - 08 May 20 kl. 10:33

Senker terskelen for lån fra Statens obligasjonsfond

Regjeringen senker terskelen for å gi lån fra Statens obligasjonsfond etter at Hurtigruten fikk «døra i trynet».– Det kan hjelpe flere levedyktige selskaper, sier finansministeren..

E24 - 08 May 20 kl. 10:33

Senker terskelen for lån fra Statens obligasjonsfond

Regjeringen senker terskelen for å gi lån fra Statens obligasjonsfond etter at Hurtigruten fikk «døra i trynet».– Det kan hjelpe flere levedyktige selskaper, sier finansministeren..

Dagbladet - 11 May 20 kl. 05:56

Hever pekefingeren mot coronaslurv

Kommuneleger og fylkesmenn rapporterer om dårligere oppslutning om smitteverntiltakene. Nå hever statsminister Erna Solberg en advarende pekefinger..

Dagbladet - 24 Nov 19 kl. 20:12

- Måtte varsle barnevernet

Advokat Gro Hamre mener Grimstad kommune ikke hadde noe valg, og var nødt til å varsle barnevernet..

P4 - 25 Nov 19 kl. 19:53

Ville ikke varsle om trygdeskandalen skriftlig

NAV ønsket ikke å varsle Riksadvokaten skriftlig om trygdeskandalen. I et notat til Arbeids- og sosialdepartementet kommer det fram at NAV unnlot å sende brev fordi Riksadvokaten praktiserer full offentlighet, og heller ville varsle muntlig. NAV opplyser til Bergens Tidende at notatet ble skrevet på et tidspunkt der det ennå ikke var avklart om de hadde tolket EØS-reglene feil..

NRK - 22 Jan 20 kl. 08:46

Gjør det lettere å varsle

Regjeringen har endret regelverket for at flere kan varsle om kritikkverdige forhold på jobben uten å risikere represalier fra ledelsen, skriver NTB. Bestemmelsene er blant annet utvidet til å gjelde elever, vernepliktige og pasienter..

P4 - 29 May 20 kl. 19:22

Vil senke terskelen for omvendt voldsalarm

Justismininister Monica Mæland vil senke terskelen for omvendt voldsalarm og vil vurdere om politiet kan pålegge det uten dom. I dag må politiet gå til domstolen for et vedtak om å ilegge noen besøksforbud. Ifølge NRK har politiet kun gjort dette 26 ganger de sju siste årene.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Mann til sykehus etter fall

En mann er fraktet til sykehus med luftambulanse etter et fall fra sju meter. Årsaken til arbeidsulykken er ikke klar, men politiet sier at ting tyder på at hele stolpen som mannen stod på veltet. Mannen klaget over smerter i ryggen men skal være ved bevissthet..

P4 - 15 minutter siden

McCann-drapsmistenkt dømt for overgrep mot barn

Den tyske mannen som nå er siktet for drap på Madeleine McCann som forsvant fra Portugal for 13 år siden, ble i 2017 dømt til fengsel for seksuelle overgrep mot barn. I dag ble det kjent at britiske etterforskere nå tror den britiske tre-åringen er død. Mannen som nå er hovedmistenkt i saken soner nå en dom for andre forbrytelser i fengsel i Kiel..

P4 - 1 time siden

Nytt søk etter Odin i Trondheim

Politiet gjør nå nye søk etter savnede Odin Jacobsen som forsvant etter en bytur i Trondheim i 2018. Årsaken er vitneobservasjoner som er kommet frem i forbindelse med TV-programmet Åsted Norge denne uken. En person fra Malvik mener å ha sett 18-åringen ved en skogssti dagen etter at han forsvantst skriver Adresseavisen..

P4 - 1 time siden

Fare for skred i Sør-Norge

Det ventes lokalt mye regn i flere dager fremover i Sør-Norge. Kombinasjon av mye reng og snøsmelting vil gi økende vannføring, og vil også føre til økt fare for skredfare, det skriver flom og skredvarslingen i et oppdatert varsel..

P4 - 45 minutter siden

Tom Hagen vil ikke avhøres mer

Drapssiktede Tom Hagen vil ikke møte til flere avhør i neste uke. Det opplyser hans forsvarer til VG. Milliardærens tillit til politiet er betydelig svekket, og han tror ikke nye avhør vil bringe saken videre, og melder derfor at han ikke stiller til avhør tirsdag, torsdag og fredag neste uke..

P4 - 45 minutter siden

Sverige åpner for innenlandsreiser

Sverige åpner nå opp igjen for innenlandsreiser. Mindre belastningep å helsevesenet gjør at symptomfrie personer kan reise over hele landet fra 13. juni.

P4 - 30 minutter siden

Problemer i togtrafikken

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken flere steder nå i ettermiddag. Strømproblemer skal være årskaen til forsinkelsene mellom Lillestrøm og Kløfta. Også på Østfoldbanen er det forsinkelser på grunn av signalfeil ved Ski.

P4 - 30 minutter siden

– Ikke likeverdig fødetilbud over hele landet

Senterpartiet er ikke fornøyd med forskjellene i fødetilbudet i Norge. – Fødetilbudet er ikke likeverdig over hele landet. Det mener helsepolitisk talsperson i Senterpartiet, Kjersti Toppe.

P4 - 1 time siden

To nye koronadødsfall i Danmark

Ytterligere to personer er døde som følge av koronaviruset i Danmark det siste døgnet. Totalt har nå 582 dansker mistet livet i pandemien. Og for første gang på tre måneder er det ingen nye registrerte smittetilfeller i Finland det siste døgnet.

P4 - 1 time siden

Ahus åpner for besøk fra pårørende

På grunn av redusert på gang av pasienter med koronavirus åpner nå Ahus igjen for besøk fra pårørende. En til to av de nærmeste kan dermed får lov å komme på besøk fra og med i morgen opplyser sykehuset. Frem til nå har kunn barn inntil 18 år, fødende og kritisk syke fått ha med seg en pårørende på grunn av smittefaren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt