- Har lagt nye og konkrete planer

Ingenting tyder på at Anne-Elisabeth Hagen vil bli funnet før nyttår. Disse sporene vil prege politiets etterforskning i første del av 2020.

INGEN SVAR: 31. oktober i 2018 forsvant Anne-Elisabeth Hagen fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog. Vil vi noen gang få vite hva som skjedde med kona til en av Norges rikeste menn? Reporter: Audun Hageskal. Video: Kristoffer Løkås / Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

To uker gjenstår av 2019, men fremdeles vet ingen hvor Anne-Elisabeth Hagen befinner seg eller om hun er i live. Den omfattende etterforskningen pågår for fullt. Likevel tyder ingenting så langt på en snarlig løsning.

Årsskiftet markerer ikke noe brudd i etterforskningen. Tvert imot - strategien for arbeidet i første del av det kommende året, er allerede lagt.

- Vi registrerer at det går raskt mot jul og nyttår. Vi har lagt nye og konkrete planer for de første ukene og månedene i 2020, sier politiinspektør Tommy Brøske til Dagbladet, men presiserer:

- Man kan aldri utelukke en oppklaring og et taktskifte før den tid, men vi nærmer oss raskt nyttår og ser for oss en etterforskning som fortsetter også neste år.

Det viktige skrittet videre

Nesten fire måneder har gått siden politiet gikk ut og etterlyste kjøpere av skotypen Sprox i størrelse 44-46, solgt på Sparkjøp og betalt kontant i perioden mellom august 2016 og 31. oktober i fjor. Bakgrunnen for etterlysningen var skoavtrykk funnet i boligen - også omtalt som åstedet - til Anne-Elisabeth og milliardærektemannen Tom Hagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.