Hegnar.no > Økonomi

Sunday, 24 June, 22:05

Hegnar.no - 22 Feb 18 kl. 23:09

- Har ikke folk nok til normal rutetrafikk

Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er enten innstilt eller kjører med færre vogner enn normalt..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
NSBs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har ikke, folk, nok, til, normal, rutetrafikk
P4 - 30 May 18 kl. 05:44

- Lei av å be folk slukke bål

Brennvesenet er lei av å kjøre rundt og be folk slukke bål. Det er veldig stor skogbrannfare over hele Sør-Norge nå, men likevel er det folk som setter seg selv og andre i fare ved å tenne bål eller fyre opp engangsgrill. Brannvesenet sier til Dagsavisen at de ikke er rustet til å være barnepiker for det norske folk, og ber alle om å overholde forbudet..

Dagbladet - 17 Apr 18 kl. 06:00

Prøver å løse problemer som ikke eksisterer

Fremskrittspartiet skal være «partiet for folk flest» og ikke «partiet for folk flest med mindre du praktiserer en religion vi ikke liker»..

P4 - 20 Dec 17 kl. 06:44

Nordmenn hjelper folk som har det vanskelig

Nordmenn blir stadig mer bevisst på at ikke alle har det bra i julehøytiden. Ifølge flere hjelpeorganisasjoner er responsen formidabel fra folk som ønsker å bidra slik at jula blir litt enklere for dem som ikke har det så bra. Generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal, i Kirkens Bymisjon, forteller at de daglig får henvendelser fra folk som vil være frivillige og som vil gi ting..

P4 - 30 Dec 17 kl. 15:26

Ber folk ikke sende opp nødraketter og nødbluss

Brann og politi ber folk respektere forbudet mot nødbluss og nødraketter i morgen. Langs kysten har det lenge vært en tradisjon for å sende dette opp på nyttårsaften, men det er ulovlig. Folk skjønner ikke at dette kan få store konsekvenser, sier brannsjef i Møre og Romsdal, Geir Thorsen..

P4 - 02 Mar 18 kl. 20:16

Advarer folk mot å gå på usikre vann

Politiet i Sør-Vest advarer folk mot å gå på usikre vann. De siste dagene har de fått flere meldinger om personer som går på vann som ikke er tykk nok. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Helene Strand, sier folk ikke aner farene som venter..

P4 - 11 Apr 18 kl. 15:04

- Dårlig forberedt på flom

Røde Kors frykter folk ikke er godt nok forberedt på en storflom. I år er sannsynligheten for stor vårflom større enn normalt, og Røde Kors oppfordrer folk til å ta mer ansvar for egen beredskap. Generalsekretær Bernt Apeland ber folk følge med på varsler, og sikre eiendom og verdier..

P4 - 26 Jan 18 kl. 07:09

– NAV må møte folk, ikke chatte med folk

Reagerer på at NAV-brukerne skal bli mer digitale..

P4 - 24 Jan 18 kl. 07:24

Ber folk kjøre forsiktig

Selv om det er betydelig bedre kjøreforhold på Østlandet i dag - ber Vegtrafikksentralen folk kjøre forsiktig. Mye snø, som nå smelter til vann, gjør at det er fare for vannplaning på både store og små veier. Trafikkoperatør Anni Serup sier de har folk på veiene for å prøve å rydde vekk det verste, men at folk må være forsiktige..

Hegnar.no - 07 Feb 18 kl. 06:23

Eksperter tror ikke børsfallet vil berøre folk flest

Ekspertene mener de siste dagenes børsfall ikke vil berøre folk flest. Investor Jens Ulltveit-Moe tror imidlertid dette er starten på et enda større fall. .

NRK - 19 Feb 18 kl. 16:24

Svane på krigsstien

Politiet har fått melding om at en svane angriper folk i Mandal. Folk med tannlegetime kommer seg ikke inn til klinikken på grunn av svanen. Viltnemnda er varslet..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 3 timer siden

Elever på yrkesfag får tilpasset engelsk, norsk og matte

Elever på yrkesfaglinjene i videregående skoler skal heretter lære arbeidsuttrykk i engelsktimene. Også norsk, matematikk og naturfag blir tilpasset elevene..

Hegnar.no - 3 timer siden

Norwegians flyforhandlinger med Russland utsatt

Forhandlingene mellom Norge og Russland for å få tillatelse til at Norwegian kan fly over Sibirkorridoren, er nok en gang utsatt..

Hegnar.no - 7 timer siden

IKEA åpner sin første butikk i India

Den svenske møbelgiganten IKEA åpner neste måned sitt første varehus i India..

Hegnar.no - 7 timer siden

Ukens 93 konkurser

93 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund denne uken. Her er oversikten..

Hegnar.no - 9 timer siden

Fire av ti brukte redningsvesten feil

Feil bruk av redningsvest kan ha vært medvirkende til at fire av ti fritidsbåtulykker fikk dødelig utfall, viser en kartlegging Havarikommisjonen er i gang med..

Hegnar.no - 9 timer siden

Kristin Clemet utnevnt til æresmedlem av Unge Høyre

Partiveteran Kristin Clemet slutter seg til den eksklusive gruppen av Høyre-profiler som kan kalle seg æresmedlem av Unge Høyre..

Hegnar.no - 9 timer siden

Ser muligheter i store svingninger i oljeprisen

Fredag samlet Opec+ landene seg i Wien for å diskutere produksjonspolitikken fremover. Utfallet av forhandlingene gav store utslag i oljeprisen..

Hegnar.no - 9 timer siden

Unge Høyre sier nei til vern av LoVeSe

Med knapp margin har landsmøtet til Unge Høyre stemt ned et forslag om å verne Lofoten, Vesterålen og Senja for oljeboring..

Hegnar.no - 11 timer siden

Vedkonge gikk konkurs på regnefeil

Roy Vermundsberget er igang igjen, etter at han så sent som i begynnelsen av mai gikk med dundrende konkurs som følge av at han solgte vedsekkene for billig..

Hegnar.no - 13 timer siden

Svenskene følte seg hånet av Tyskland: – Ekkelt!

Det gikk en kule varmt på sidelinjen da Tyskland slo Sverige 2-1 i VM langt ut i overtiden. Etterpå raste svenskene over det de mente var provoserende feiring..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt