Hegnar.no > Økonomi

Tuesday, 20 March, 22:24

Hegnar.no - 22 Feb 18 kl. 23:09

- Har ikke folk nok til normal rutetrafikk

Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er enten innstilt eller kjører med færre vogner enn normalt..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
NSBs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Har ikke, folk, nok, til, normal, rutetrafikk
P4 - 20 Dec 17 kl. 06:44

Nordmenn hjelper folk som har det vanskelig

Nordmenn blir stadig mer bevisst på at ikke alle har det bra i julehøytiden. Ifølge flere hjelpeorganisasjoner er responsen formidabel fra folk som ønsker å bidra slik at jula blir litt enklere for dem som ikke har det så bra. Generalsekretær Adelheid Firing Hvambsal, i Kirkens Bymisjon, forteller at de daglig får henvendelser fra folk som vil være frivillige og som vil gi ting..

P4 - 30 Dec 17 kl. 15:26

Ber folk ikke sende opp nødraketter og nødbluss

Brann og politi ber folk respektere forbudet mot nødbluss og nødraketter i morgen. Langs kysten har det lenge vært en tradisjon for å sende dette opp på nyttårsaften, men det er ulovlig. Folk skjønner ikke at dette kan få store konsekvenser, sier brannsjef i Møre og Romsdal, Geir Thorsen..

P4 - 02 Mar 18 kl. 20:16

Advarer folk mot å gå på usikre vann

Politiet i Sør-Vest advarer folk mot å gå på usikre vann. De siste dagene har de fått flere meldinger om personer som går på vann som ikke er tykk nok. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Helene Strand, sier folk ikke aner farene som venter..

P4 - 26 Jan 18 kl. 07:09

– NAV må møte folk, ikke chatte med folk

Reagerer på at NAV-brukerne skal bli mer digitale..

P4 - 24 Jan 18 kl. 07:24

Ber folk kjøre forsiktig

Selv om det er betydelig bedre kjøreforhold på Østlandet i dag - ber Vegtrafikksentralen folk kjøre forsiktig. Mye snø, som nå smelter til vann, gjør at det er fare for vannplaning på både store og små veier. Trafikkoperatør Anni Serup sier de har folk på veiene for å prøve å rydde vekk det verste, men at folk må være forsiktige..

Hegnar.no - 07 Feb 18 kl. 06:23

Eksperter tror ikke børsfallet vil berøre folk flest

Ekspertene mener de siste dagenes børsfall ikke vil berøre folk flest. Investor Jens Ulltveit-Moe tror imidlertid dette er starten på et enda større fall. .

NRK - 19 Feb 18 kl. 16:24

Svane på krigsstien

Politiet har fått melding om at en svane angriper folk i Mandal. Folk med tannlegetime kommer seg ikke inn til klinikken på grunn av svanen. Viltnemnda er varslet..

NRK - 13 Dec 17 kl. 06:43

– Nav-trening virker negativt

Arbeidsgivere vil heller ansette folk som har gått arbeidsledige, enn folk som har hatt arbeidstrening via Nav, viser en ny rapport fra Nova. Søkere med arbeidstrening skårer 17 prosent lavere enn en helt lik søker som ikke har det..

P4 - 01 Mar 18 kl. 16:40

LO mener regjeringen svikter sjøfolk

LO mener regjeringen svikter 700 norske sjøfolk, når de lar Color Line flagge to Kiel-ferger til Norsk internasjonalt skipsregister. Endringen innebærer at det ikke lenger stilles krav til norske lønns- og arbeidsvilkår. LO mener det gjør at norske sjøfolk kan bli erstattet av rimeligere utlenlandske ansatte.

P4 - 25 Jan 18 kl. 14:22

– Det første folk gjorde var å ta bilder

Lastebilsjåføren som ble sittende fastklemt etter en kollisjon med en buss på Alfaset i Oslo i dag sier det første folk gjorde da de så ulykken var å ta bilder. Det forteller Anja Nilsson, som er trafikkleder i selskapet Suldal Transport, som har snakket med sjåføren på sykehuset, skriver VG. Nilsson sier hun er sjokkert over at folk ikke hjalp til umiddelbart.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 1 time siden

Ekstrem Frp-fremgang

I en ny måling laget for TV 2 tirsdag, går Frp fram med 9,8 prosentpoeng til en oppslutning på hele 20,6 prosent. .

Hegnar.no - 4 timer siden

Oslo kommune vil lage energigigant

Hegnar.no - 5 timer siden

Emisjon i Data Respons

Hegnar.no - 5 timer siden

Meglerhus løftet aksje

Hegnar.no - 6 timer siden

Grieg Seafood-topp ønsker mer stabil laksepris

Per Grieg Jr. tror det er prisfluktuasjonene på laks som forstyrrer markedet. .


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt