P4 > Nyheter

Monday, 30 March, 08:13

P4 - 27 Feb 20 kl. 16:06

- Grande fredet som leder

Trine Skei Grande skal være fredet som partileder for Venstre.
Det opplyser sentrale kilder til Dagens Næringsliv. Før jul ønsket flere i partiet en fornøyelse i partiledelsen, og blant annet Sveinung Rotevatn og Abid Raja ble nevnt som mulige partiledere.
Nå jobber valgkomiteen med hvem som blir partiets nestledere. De skal ha fått over tusen innspill..
Les mer på P4


Les mer om:
Skei Grande, Venstre, Dagens Næringsliv, Sveinung Rotevatn, Abid Raja

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grande, fredetsom , leder
NRK - 12 Mar 20 kl. 21:47

Grande fortsetter som leder

Som en konsekvens av at Venstre utsetter sitt landsmøte, en avgjørelse som skyldes koronaviruset, fortsetter Grande som Venstre-leder. – Trine er leder fram til ny leder er valgt, sier Venstres generalsekretær Marit Meyer til NTB..

P4 - 05 Mar 20 kl. 15:11

- Går for Grande som leder

Valgkomiteen i Venstre går inn for at Trine Skei Grande skal få fortsette som leder i partiet. Det opplyser kilder til VG. Flere i partiet har de siste dagene oppfordret Grande til å trekke seg.

VG - 05 Mar 20 kl. 15:46

Opplysninger til VG: Går inn for Grande som Venstre-leder

GARDERMOEN (VG) Valgkomiteen i Venstre går inn for å innstille Trine Skei Grande som leder i partiet, får VG opplyst. Samtidig kommer det krav om at hun ikke bør bli leder..

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 14:27

Valgkomiteen bestemmer seg i kveld: Heller mot at Grande fortsetter som leder

Flere sentrale kilder i Oslo Venstre mener Trine Skei Grande bør gi seg som Venstre-leder. Samtidig åpner nestleder Ola Elvestuen for å utfordre Trine Skei Grande om førsteplassen på fylkeslagets stortingsliste til 2021-valget..

VG - 05 Mar 20 kl. 22:50

Vil vrake Grande – nå leder han komiteen som avgjør hennes stortingsskjebne

Torsdag ettermiddag ba Hallstein Bjercke Venstre-leder Trine Skei Grande om å trekke seg. Torsdag kveld ble han valgt til leder av nominasjonskomiteen i Oslo Venstre..

VG - 05 Mar 20 kl. 22:50

Ville vrake Grande – nå leder han komiteen som avgjør hennes stortingsskjebne

Torsdag ettermiddag ba fra Hallstein Bjercke Venstre-leder Trine Skei Grande om å trekke seg. Torsdag kveld ble han valgt til leder av nominasjonskomiteen i Oslo Venstre..

E24 - 21 Jan 20 kl. 09:28

Solberg, Grande og Ropstad skal legge statsrådskabal

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad, Venstre-leder Trine Skei Grande og Høyre-leder Erna Solberg møtes nå for å diskutere regjeringens sammensetning etter Frps exit..

P4 - 04 Mar 20 kl. 16:18

Grande oppfordret til å trekke seg

Trine Skei Grande har to ganger blitt oppfordret av valgkomiteen til å trekke seg som Venstre-leder. Det skal sentrale kilder ha bekreftet til NRK. Ifølge NRK er det fortsatt ikke klart om Skei Grande blir innstilt som VEnstre-leder også for de neste to årene.

NRK - 11 Mar 20 kl. 15:42

Skei Grande roses av partifeller

Trine Skei Grande har gjort en formidabel innsats som leder og statsråd, sier sentralstyremedlem Guri Melby. Næringsminister Iselin Nybø sier Skei Grande setter partiet foran seg selv..

Dagbladet - 05 Mar 20 kl. 17:11

- Vil at Grande skal fortsette som partileder

Valgkomiteen i Venstre presenterer trolig sin innstilling i kveld. Det ligger an til at Trine Skei Grande innstilles som leder, ifølge VG og TV 2..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Vedum vil ha matgrep

Trygve Slagsvold Vedum ber norske myndigheter gjøre tiltak for å sikre at nordmenn får nok mat fremover. FN har uttrykt bekymring for at enkelte land innfører restriksjoner i mateksporten og advarer om at det kan bli begrensninger i matflyten i verden. Og det bekymrer også Senteraprti-lederen.

P4 - 15 minutter siden

Vil redde reiselivsarrangører

Staten må bruke penger på reiselivsarrangører slik at de kan betale kundene for avlyste pakketurer. Det mener Frp og Arbeiderpartiet. De vil hindre små og store reiselivsarrangører fra å gå konkurs for følge av koronakrisen.

P4 - 30 minutter siden

- Barnehagene må holde kveldsåpent

- Våre barnehager må være fleksible og holde åpent på kvelden, i helgene og i påsken. Det sier Anne Lindboe, som er administrerende direktør i Private barnehagers landsforbund. For, høyt press på kritiske samfunnsfunksjoner kan føre til at barnehager blir utfordret til å gi et tilbud utenom de ordinære åpningstidene i koronakrisen.

P4 - 45 minutter siden

Slik skal vi spise mer grønt

Nordmenn skal spise mer grønt. Det regjeringsoppnevnte utvalget for vekst i grøntsektoren mener norskandelen kan øke med 50 prosent. Leder av utvalget Anita Krohn Traaseth sier til Nationen at produktutvikling og nytenking blir viktig for å få til en vekst i grøntsektoren.

P4 - 45 minutter siden

Færre ambulanseoppdrag

Ambulansene i Oslo, Akershus og Glåmdalen melder om en en nedgang i antall oppdrag på ti prosent etter at koronakrisen for alvor satte inn. Hovedtillitsvalgt for ambulansetjenesten i Fagforbundet, Thomas Renngård, sier til Dagsavisen at det blant annet skyldes at det er mindre å gjøre i helgene fordi utesteder er stengt, og fordi det nesten ikke er folk ute. I tillegg mener han at folk kjører mer forsiktig på veiene..

P4 - 1 time siden

Flere nekter å droppe lokale karantener

Flere kommuner i Nord-Norge nekter å følge regjeringens oppfordring om å droppe lokale karanteneregler. I går presenterte regjeringen, sammen med NHO, LO og KS, en nasjonal veileder til kommunene, med beskjed om at det ikke er behov for lokale tiltak. Målet er å ta vare på næringslivet - og helseminister Bent Høie sa i går at han regnet med at kommunene ville lytte.

P4 - 1 time siden

Frykter full stopp i kollektivtrafikken

Det kan bli full stopp i kollektivtrafikken denne, om det ikke kommer en krisepakke. Det sier administrerende direktør i NHO Transprt, Jon Stordrange. Kollektivtrafikken har gått tilnærmet som normalt under koronakrisen - for at de som skal på jobb kommer seg dit - for for at det ikke skal bli for trangt.

P4 - 1 time siden

- Behov for gjenoppbygging av landet etter koronakrisen

- Det er nødvendig med en nasjonal innsats for å gjenoppbygge distriktene etter koronakrisen. Det sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum til Klassekampen. Distriktsnæringer som turisme, bygg- og anlegg og verftsindustrien er hardt rammet av den økonomiske nedturen etter virusutbruddet.

P4 - 1 time siden

Får ikke inn voldsutsatte barn

Etter at skolene og barnehagene stengte på grunn av koronakrisen, har det kommet inn langt færre barn som har blitt utsatt for vold og overgrep på sykehusene. Flere sykehus melder om en kraftig nedgang i antall barn som kommer inn med uforklarlige blånerker og sår. Lege Elin Drivenes ved Universitetssykehuset Nord-Norge sier til NRK at de ofte er skole eller barnehage som melder fra om slik vold - og hun frukter barn ikke får hjelpen de trenger..

P4 - 1 time siden

3,38 milliarder i karantene

Nesten 3,4 milliarder mennesker verden over er i koronakarantene, eller beordret til å følge en form for restriksjon i kampen mot viruset. Det utgjør i overkant av 40 prosent av verdens befolkning. Myndighetene i minst 78 land har bedt innbyggerne holde seg hjemme.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt