Dagbladet > Nyheter

Friday, 19 July, 01:24

Dagbladet - 10 Jun 19 kl. 12:58

- Giske styrker oss

Ap må få velgerne tilbake fra gjerdet ved å snakke om de sosialdemokratiske verdiene, og da er Trond Giske en god mann, mener Rita Ottervik. Giske samler nå fulle hus i Trøndelag..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Trond Giske, Rita Ottervik, Trøndelag

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giske, styrkeross
Hegnar.no - 23 Apr 19 kl. 12:26

Giske snakker ut på TV2

TV 2-serien «Vårt lille land» har satt av en hel episode hvor Trond Giske og kona Haddy N'jie forteller om sine opplevelser rundt metoo-varslene mot Giske..

P4 - 17 Jun 19 kl. 20:17

Giske valgt til styrelederverv

Trond Giske er valgt til ny styreleder i Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon, som blant annet eier Folkets Hus i Trondheim. Det ble fremsatt benkeforslag til fordel for sittende styreleder, men Giske vant voteringen med 36 stemmer for mot 29 i mot, skriver Adresseavisen. To styremedlemmer har nå valgt å trekke seg etter at Giske ble valgt..

NRK - 18 Feb 19 kl. 21:04

Vil ha Giske inn i fylkesstyret

Trondheim Ap foreslår Trond Giske som styremedlem til Trøndelag Ap, bekrefter valgkomite-leder Jorodd Asphjell overfor NRK. Han sier det ikke er noen strid, og at tonen i diskusjonen er god, men at Giske har vært og fortsatt er omdiskutert..

Klartale - 22 Feb 19 kl. 09:08

Giske vil ha en unnskyldning

– Det ser verre ut enn det var, sier kvinnen som Trond Giske danset med i en video. Giske ønsker seg en unnskyldning fra avisa VG..

NRK - 21 Feb 19 kl. 23:52

Avdramatiserer dansevideo

Onsdag sendte en fagforeningsnestleder en bekymringsmelding om Trond Giske, etter å ha sett et klipp av politikeren og en ung kvinne. Giske reagerer på framstillingen. Kvinnen som danset med Giske sier i kveld at det hele var uproblematisk og greit..

NRK - 11 Jun 19 kl. 23:43

Giske innstilt til nytt lederverv

Trond Giske er innstilt som styreleder i Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon (AØF) i Trondheim. – Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne ta på meg å gjøre en jobb der, og det kan jeg, sier Giske til Adresseavisen..

NRK - 07 Feb 19 kl. 18:07

– Ingen hindre for Giske i dag

I brevet fra Ap-ledelsen til Trond Giske åper partileder Jonas Gahr Støre og partisekretær Kjersti Stenseng for at Giske kan gjøre et comeback. De skriver at det ikke er noe i dag som står til hinder for Giskes «fulle deltakelse i partiet»..

NRK - 22 Feb 19 kl. 17:27

Bekymringsmelding om Giske henlagt

Partisekretær Kjersti Stenseng bekrefter at Ap henlegger bekymringsmeldingen mot Trond Giske som partiet mottok onsdag, skriver Dagbladet. Fredag ble det kjent at Giske ikke får plass i hverken fylkesstyret eller fylketslagets arbeidsutvalg..

NRK - 07 Feb 19 kl. 17:52

Tar selvkritikk i Giske-saken

I et brev til Trond Giske tar Jonas Gahr Støre selvkritkk for håndteringen av varslingssakene. – Vi ser at det kan være sider ved håndteringen som kunne vært gjennomført bedre, skriver han. Støre ønsker også Giske velkommen inn igjen i varmen..

NRK - 07 Feb 19 kl. 17:46

Ap vil ikke gjenåpne Giske-saken

Høsten 2018 leverte en kritisk Trond Giske (Ap) omfattende dokumentasjon til Arbeiderpartiet, og ba partiet om å gjenoppta varslersakene mot ham. Nå har Jonas Gahr Støre konkludert, og det blir ingen gjenåpning, skriver Giske på Facebook..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Advokatene er i «beredskap»

Spiondømte Frode Bergs advokater gjør det til et poeng å ikke ha for langtrekkende avtaler, bare i tilfelle det skjer en dramatisk utvikling i saken..

Dagbladet - 4 timer siden

Leah ble sparket i hjel - mann i 40-åra pågrepet

- Det er fint å se at politiet tar det på alvor, sier hundeeier Rubi Løken..

Dagbladet - 4 timer siden

Meddømt i Krekar-saken fikk norsk statsborgerskap

- Det skal ikke skje, sier advokat..

Dagbladet - 6 timer siden

Milliard-Hilde plasserte kjempe­gevinst i fond

Dale of Norway-gevinst inn i fond..

Dagbladet - 6 timer siden

Mann angrep Nav-kontor med motorsag

Ingen personer ble skadet i hendelsen..

Dagbladet - 8 timer siden

DR: Dømt til døden

I flere døgn jaktet de tre mennene på offer i Atlasfjellene. Til slutt fant de og drepte norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen. Nå er de dømt til døden, ifølge danske medier..

Dagbladet - 10 timer siden

Fretex fortsetter å tape penger

Er nødt til å legge ned åtte butikker på grunn av økt konkurranse fra nettbutikker..

Dagbladet - 10 timer siden

Marokko-tiltalt: - Måtte gud tilgi meg

Forklarte seg på rettens siste dag..

Dagbladet - 10 timer siden

Mann over bord - stor letesaksjon

En mann er savnet etter at han falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane. De to barna hans tas hånd om av familie og kriseteam..

Dagbladet - 11 timer siden

Møkkavær i sør - sommeridyll i nord

Sommeren tar helgefri i Sør-Norge, men kommer heldigvis tilbake med 25 grader til uka igjen. I nord kan de endelig lete fram solkremen denne helga..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt