Dagbladet > Nyheter

Monday, 14 October, 00:24

Dagbladet - 10 Jun 19 kl. 12:58

- Giske styrker oss

Ap må få velgerne tilbake fra gjerdet ved å snakke om de sosialdemokratiske verdiene, og da er Trond Giske en god mann, mener Rita Ottervik. Giske samler nå fulle hus i Trøndelag..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Trond Giske, Rita Ottervik, Trøndelag

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Giske, styrkeross
P4 - 09 Aug 19 kl. 22:26

Økt tillit til Giske

Tilliten til Aps Trond Giske ser ut til å øke. I en spørreundersøkelse svarer 44 prosent at de mener Giske gjør en god jobb for Arbeiderpartiet, skriver Trønder-Avisa. I mars svarte 38 prosent det samme.

Hegnar.no - 23 Apr 19 kl. 12:26

Giske snakker ut på TV2

TV 2-serien «Vårt lille land» har satt av en hel episode hvor Trond Giske og kona Haddy N'jie forteller om sine opplevelser rundt metoo-varslene mot Giske..

P4 - 17 Jun 19 kl. 20:17

Giske valgt til styrelederverv

Trond Giske er valgt til ny styreleder i Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon, som blant annet eier Folkets Hus i Trondheim. Det ble fremsatt benkeforslag til fordel for sittende styreleder, men Giske vant voteringen med 36 stemmer for mot 29 i mot, skriver Adresseavisen. To styremedlemmer har nå valgt å trekke seg etter at Giske ble valgt..

Dagbladet - 03 Oct 19 kl. 11:53

Grillet Giske om fortida

I boka «Dagbok 13. desember - 13. februar» beskriver Haddy Njie hvordan hun og ektemannen Trond Giske har snakket sammen om ryktene rundt Giske allerede tidlig i forholdet..

NRK - 18 Feb 19 kl. 21:04

Vil ha Giske inn i fylkesstyret

Trondheim Ap foreslår Trond Giske som styremedlem til Trøndelag Ap, bekrefter valgkomite-leder Jorodd Asphjell overfor NRK. Han sier det ikke er noen strid, og at tonen i diskusjonen er god, men at Giske har vært og fortsatt er omdiskutert..

Klartale - 22 Feb 19 kl. 09:08

Giske vil ha en unnskyldning

– Det ser verre ut enn det var, sier kvinnen som Trond Giske danset med i en video. Giske ønsker seg en unnskyldning fra avisa VG..

NRK - 21 Feb 19 kl. 23:52

Avdramatiserer dansevideo

Onsdag sendte en fagforeningsnestleder en bekymringsmelding om Trond Giske, etter å ha sett et klipp av politikeren og en ung kvinne. Giske reagerer på framstillingen. Kvinnen som danset med Giske sier i kveld at det hele var uproblematisk og greit..

NRK - 11 Jun 19 kl. 23:43

Giske innstilt til nytt lederverv

Trond Giske er innstilt som styreleder i Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon (AØF) i Trondheim. – Jeg fikk en forespørsel om jeg kunne ta på meg å gjøre en jobb der, og det kan jeg, sier Giske til Adresseavisen..

NRK - 07 Feb 19 kl. 18:07

– Ingen hindre for Giske i dag

I brevet fra Ap-ledelsen til Trond Giske åper partileder Jonas Gahr Støre og partisekretær Kjersti Stenseng for at Giske kan gjøre et comeback. De skriver at det ikke er noe i dag som står til hinder for Giskes «fulle deltakelse i partiet»..

NRK - 22 Feb 19 kl. 17:27

Bekymringsmelding om Giske henlagt

Partisekretær Kjersti Stenseng bekrefter at Ap henlegger bekymringsmeldingen mot Trond Giske som partiet mottok onsdag, skriver Dagbladet. Fredag ble det kjent at Giske ikke får plass i hverken fylkesstyret eller fylketslagets arbeidsutvalg..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

Hevder IS-plan gikk i vasken

New York Times melder at USA planla å hente ut flere titalls IS-fanger fra fengsler i Nord-Syria. Men planen skal ha mislyktes fordi kurdiske styrker følte seg forrådt av Donald Trump..

Dagbladet - 2 timer siden

Brexit: Frykter ny voldsbølge

Noen frykter for milliarder. Andre frykter for liv. Kenneth Leddy (50) frykter datteren vil oppleve konflikten han selv levde gjennom.

Dagbladet - 2 timer siden

Alt ble svart - nå er Fortnite «borte»

- Vi kommer ikke lenger til å støtte spillet. Kontakt oss hvis du vil ha igjen pengene dine, skriver Donald Mustard, direktør hos Epic Games..

Dagbladet - 4 timer siden

Video skal vise fanger som henrettes

Drapene som er filmet kan være mulige krigsforbrytelser..

Dagbladet - 8 timer siden

Rekordnedbør i Japan: - Høyst uvanlig

Minst 19 personer har mistet livet etter at tyfonen Hagibis traff Japan, og brakte med seg nesten én meter nedbør på 24 timer i visse områder..

Dagbladet - 11 timer siden

Kaos i leir: - IS-tilknyttede nordmenn rømt

Leiren rammet av artilleriangrep fra Tyrkia. Ifølge kurdiske myndigheter skal nesten 800 ha rømt - også nordmenn..

Dagbladet - 14 timer siden

Høyesterett skal vurdere om mor krenket datteren

En kvinne i slutten av 40-årene ble tidligere i år dømt for å ha krenket og utlevert sin sju år gamle datter på sosiale medier. Nå skal saken opp i Høyesterett..

Dagbladet - 16 timer siden

164 studenter saksøker staten

Mandag starter rettssaken i Oslo tingrett der 164 norske utenlandsstudenter krever å få godkjent psykologutdanningen sin fra ELTE-universitetet i Budapest..

Dagbladet - 16 timer siden

19 døde etter tyfon rammet Japan

Minst 19 personer er meldt omkommet og 7,3 millioner mennesker ble bedt om å evakuere da tyfonen Hagibis raste over Japans hovedstadsområde Tokyo lørdag..

Dagbladet - 15 timer siden

Etterlyser Mercedes etter trippelbilbrann

Mistenker at bilbrann på Furuset i Oslo natt til søndag er påtent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt