P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 17:33

P4 - 20 Jun 19 kl. 17:16

- Galskap å legge ned Ullevål

- Nedleggelsen av Ullevål sykehus er helsepolitisk galskap.
Det sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes til VG.
Styret i Helse Sør-Øst vedtok i dag å legge ned Ullevål sykehus i Oslo. I stedet vil de bygge nye sykehus på Aker og Gaustad til en prislapp på 37 milliarder.
Både Rødt, SV og Senterpartiet varsler nå omkamp om avgjørelsen som en rekke fagmiljøer og fagpersoner lenge har advart mot..
Les mer på P4


Les mer om:
Ullevål, Rødt, Bjørnar Moxnes, VG, Helse Sør, Oslo, Aker, Gaustad, Senterpartiet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Galskapå , legge, ned, Ullevål
NRK - 10 Feb 19 kl. 13:39

Venstre vil greie ut Ullevål

Venstre vil ha full utgreiing om framleis bruk av Ullevål sykehus i Oslo. Det avgjorde partiet på landsstyremøtet i dag. Helse Sør-Øst vedtok i januar å bygge nye sjukehus på Aker og Gaustad og legge ned Ullevål..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 11:40

Helse Sør-Øst går videre med planene om å legge ned Ullevål

Helseforetaket vedtok i dag å gå videre med planene om å legge ned Ullevål og å bygge et nytt sykehus på Gaustad og et på Aker. - Nå er det viktig å komme videre, sier styreleder Svein Gjedrem..

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 14:57

Ullevål sykehus legges ned: - Helsepolitisk galskap

Ansatte og politikere protesterer mot nedleggelsen..

P4 - 24 Jun 19 kl. 06:12

Vil beholde Ullevål

Sykepleierforbundet nekter å gi opp Ullevål, og vil beholde sykehuset og heller vrake Aker. Forrige uke vedtok Helse Sør-Øst å legge ned Ullevål til fordel for et nytt sykehus på Gaustad og Aker til en pris på over 30 milliarder kroner. Sykepleierforbundet mener avgjørelsen er feil, og frykter kompetansen blir spredd over for mange sykehus, skriver Dagsavisen..

P4 - 13 Sep 19 kl. 08:23

Nytt bystyre kan bety omkamp om storsykehus

Nytt bystyreflertall i Oslo kan bety omkamp for planene om å legge ned Ullevål sykehus. Det skriver Klassekampen. Etter lokalvalget har ikke lenger Høyre og Arbeiderpartiet flertall i bystyret.

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 11:42

Ullevål sykehus legges ned

Styret i Helse sør-øst har vedtatt å gå videre med de omstridte planene om å legge ned Ullevål sykehus i Oslo og i stedet bygge nye sykehus på Aker og Gaustad..

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 11:59

Ullevål sykehus vedtatt nedlagt

Styret i Helse sør-øst har vedtatt å gå videre med de omstridte planene om å legge ned Ullevål sykehus i Oslo og i stedet bygge nye sykehus på Aker og Gaustad..

NRK - 07 Oct 19 kl. 09:38

Demonstrerer mot Ullevål-nedlegging

Gaustad-motstandere demonstrerer foran Stortinget mot avgjørelsen om å legge ned Ullevål sykehus, en time før statsbudsjettet ble lagt fram. Blant de til stede er Oslo legeforening, Helsetjenesteaksjonen og Fagforbundet Sykehus og Helse..

Aftenposten - 13 Feb 19 kl. 10:42

Carl I. Hagen vil presse Frp til å gå mot Ullevål-nedleggelse

Carl I. Hagen og Oslo Frp vil presse partiets stortingsgruppe til å gå mot helseminister Bent Høie (H) og Helse sørøsts planer om å legge ned Ullevål sykehus..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 11:40

Ullevål sykehus er vedtatt nedlagt

Helseforetaket vedtok torsdag å gå videre med planene om å legge ned Ullevål og å bygge et nytt sykehus på Gaustad og et på Aker. – Nå er det viktig å komme videre, sier styreleder Svein Gjedrem..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Høyeste avskoging på ti år

Avskogingen i Amazonas i år har vært den høyeste i regnskogen på ti år. Over 9700 kvadratkilometer har gått tapt i Brasil i år, viser nye tall brasilianske myndigheter offentliggjorde i dag. Det er et område større enn Rogaland fylke.

P4 - 15 minutter siden

Kvinne mishandlet med gassbrenner

En kvinne i 30-årene ble mishandlet med blant annet en gassbrenner i leiligheten sin i Fredrikstad i helgen. Hun skal også ha blitt slått, sparket og blitt tatt kvelertak på, opplyser politiet til NTB. Hun ringte selv og varslet politiet.

P4 - 30 minutter siden

- Vil gi færre jobber

SVs alternative budsjett som ble lagt fram i dag er en oppskrift på færre jobber. Det mener Høyre. Partiet reagerer på at SV vil øke skattene på norske arbeidsplasser og smøre dette tynt utover.

P4 - 30 minutter siden

66 skadet i Hongkong

Minst 66 personer har blitt skadet i demonstrasjonene i Hongkong i dag og har fått behandling av helsepersonell. Det melder CNN. Seks personer har blitt kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang.

P4 - 1 time siden

PST-sjefen avhørt om våpenoppbevaring

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold har blitt avhørt etter avsløringene om at han oppbevarte minst to håndvåpen ulovlig i flere år. Det opplyser Spesialenheten for politisaker til VG. De ønsker så langt ikke å kommentere om Sjøvold er formelt siktet..

P4 - 1 time siden

Veireno-sak til Høyesterett

Norges strengeste dom for brudd på arbeidsmiljøloven skal nå behandles av Høyesterett. Det melder NRK. Sjefen for søppelselskapet VEireno, Jonny Enger, ble dømt til ni måneders ubetinget fengsel i Borgarting lagmansrett etter at de ansatte måtte jobbe altfor mye under søppelkrisen i Oslo 2017..

P4 - 1 time siden

Stor tro på mindre stress og press

Elevorganisasjonen har tro på mindre stress og press med de nye læreplanene. Det sier leder Alida de Lange D'Agostino. I dag la Regjeringen frem over 40 nye læreplaner for grunnskolen og videregående skole.

P4 - 1 time siden

Folk kaster mye rart i do

Kaster du våtservietter og Q-tips i do, kan de ende opp på en strand nær deg. Mye av søpla som plukkes fra strendene kommer fra nemlig fra toalettet. Folk kaster også blant annet snus, tamponger og kondomer i do.

P4 - 1 time siden

Ønsker rask opprydning i NAV-saken

Domstolene må ta sin del av ansvaret for NAV-skandalen. Det slo styret i domstoladminsitrasjonen fast i et styremøte i dag. Mellom 50 og 80 personer har blitt uskyldig dømt for trygdesvindel etter at NAV feiltolket EØS-reglene.

P4 - 1 time siden

Oppretter straffesak etter evakuering

Politiet oppretter straffesak etter at rundt 200 elever fikk pustebesvær ved Eidsberg Ungdomsskole i Østfold i ettermiddag. Hele skolen måtte evakueres, og politiet mistenker at noen har spredd CS-gass gjennom ventilasjonsanlegget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt