P4 > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:31

P4 - 20 Jun 19 kl. 17:16

- Galskap å legge ned Ullevål

- Nedleggelsen av Ullevål sykehus er helsepolitisk galskap.
Det sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes til VG.
Styret i Helse Sør-Øst vedtok i dag å legge ned Ullevål sykehus i Oslo. I stedet vil de bygge nye sykehus på Aker og Gaustad til en prislapp på 37 milliarder.
Både Rødt, SV og Senterpartiet varsler nå omkamp om avgjørelsen som en rekke fagmiljøer og fagpersoner lenge har advart mot..
Les mer på P4


Les mer om:
Ullevål, Rødt, Bjørnar Moxnes, VG, Helse Sør, Oslo, Aker, Gaustad, Senterpartiet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Galskapå , legge, ned, Ullevål
NRK - 10 Feb 19 kl. 13:39

Venstre vil greie ut Ullevål

Venstre vil ha full utgreiing om framleis bruk av Ullevål sykehus i Oslo. Det avgjorde partiet på landsstyremøtet i dag. Helse Sør-Øst vedtok i januar å bygge nye sjukehus på Aker og Gaustad og legge ned Ullevål..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 11:40

Helse Sør-Øst går videre med planene om å legge ned Ullevål

Helseforetaket vedtok i dag å gå videre med planene om å legge ned Ullevål og å bygge et nytt sykehus på Gaustad og et på Aker. - Nå er det viktig å komme videre, sier styreleder Svein Gjedrem..

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 14:57

Ullevål sykehus legges ned: - Helsepolitisk galskap

Ansatte og politikere protesterer mot nedleggelsen..

P4 - 24 Jun 19 kl. 06:12

Vil beholde Ullevål

Sykepleierforbundet nekter å gi opp Ullevål, og vil beholde sykehuset og heller vrake Aker. Forrige uke vedtok Helse Sør-Øst å legge ned Ullevål til fordel for et nytt sykehus på Gaustad og Aker til en pris på over 30 milliarder kroner. Sykepleierforbundet mener avgjørelsen er feil, og frykter kompetansen blir spredd over for mange sykehus, skriver Dagsavisen..

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 11:42

Ullevål sykehus legges ned

Styret i Helse sør-øst har vedtatt å gå videre med de omstridte planene om å legge ned Ullevål sykehus i Oslo og i stedet bygge nye sykehus på Aker og Gaustad..

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 11:59

Ullevål sykehus vedtatt nedlagt

Styret i Helse sør-øst har vedtatt å gå videre med de omstridte planene om å legge ned Ullevål sykehus i Oslo og i stedet bygge nye sykehus på Aker og Gaustad..

Aftenposten - 13 Feb 19 kl. 10:42

Carl I. Hagen vil presse Frp til å gå mot Ullevål-nedleggelse

Carl I. Hagen og Oslo Frp vil presse partiets stortingsgruppe til å gå mot helseminister Bent Høie (H) og Helse sørøsts planer om å legge ned Ullevål sykehus..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 11:40

Ullevål sykehus er vedtatt nedlagt

Helseforetaket vedtok torsdag å gå videre med planene om å legge ned Ullevål og å bygge et nytt sykehus på Gaustad og et på Aker. – Nå er det viktig å komme videre, sier styreleder Svein Gjedrem..

VG - 20 Jun 19 kl. 11:46

Ullevål sykehus legges ned

Styret i Helse sør-øst har vedtatt å gå videre med de omstridte planene om å legge ned Ullevål sykehus i Oslo og i stedet bygge nye sykehus på Aker og Gaustad..

P4 - 20 Jun 19 kl. 15:41

Tar Ullevål-nedleggelse til Stortinget

Bare timer etter at Ullevål sykehus ble vedtatt nedlagt, varsler Senterpartiet at de vil fremme sak i Stortinget i morgen om å stanse planene. Tross for store protester blant politikere, fagforeninger fagmiljøer som frykter dårligere pasientsikkerhet, vedtok styret i Helse Sør-Øst å legge ned sykehuset. Sykehuset skal erstattes av to nye sykehus på Gaustad og Aker til en prislapp på anslagsvis 37 milliarder..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 5 timer siden

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 5 timer siden

Påkjørt av t-banen

En person ble påkjørt av t-banen i tunnelen ved Storo t-banestasjon i Oslo sent i kveld. Alle nødetater er på stedet, og strømmen er tatt, opplyser brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 5 timer siden

Vy: - Vanlig med trusler

- Det er vanlig med trusler fra passasjerene når det er buss for tog. Det sier pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby. I sommer det full togstans på flere av de mest trafikkerne strekningene på Østlandet, og det går utover de ansatte.

P4 - 6 timer siden

Vinproduksjon rammes av varme

Vinproduksjonen i Frankrike ligger an til å gå ned mellom seks og 13 prosent i år, sammenlignet med fjoråret. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skyldes først og fremst hetebølgen som rammet Frankrike i juni.

P4 - 6 timer siden

Ingebrigtsen klarte VM-krav

Henrik Ingebrigtsen satte i kveld personlig rekord på 5000-meter, og klarte VM-kravet med god margin. På et stevne i Belgia løp 28-åringen på 13.15,38, og det var hans nest siste mulighet til komme seg under VM-kravet.

P4 - 6 timer siden

Stort strømbrudd i Kristiansand

Et strømbrudd rammer store deler av Kristiansand i kveld. Ifølge Agder Energi er over 4500 kunder vest i byen nå uten strøm..

P4 - 7 timer siden

Vil flytte Jägermaister

Vinmonopolet vil nå endre plasseringen av Jägermeister i hyllene, etter 40 år. De mener det er feil at den er i kategorien bitter, og mener den heller bør være i likør-hylla. Begrunnelsen er blant annet EUs regler for kategorisering av brennevin, og at Systembolaget i Sverige kategoriserer den tyske drikken som likør, skriver Aftenposten.

P4 - 6 timer siden

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 7 timer siden

Mange returnerer varer

Tre av ti nordmenn som handler på nett, returnerer varene tilbake til butikken. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Posten og Brung. Og det er klær som oftest blir returnert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt