P4 > Nyheter

Torsdag, 24 September, 22:18

P4 - 08 juni 19 kl. 15:45

- Forstår at folk er sinte

Ordfører i Askøy kommune, Terje Mathiassen, sier han har stor forståelse for at innbyggerne er sinte og frustrerte.
Det er påvist e.coli i drikkevannet, og til sammen 34 personer har vært innlagt på sykehus. 14 er fremdeles innlagt.
Mathiassen serkjenner at drikkevannskandalen går utover folks tillit, og sier til VG at det ikke er sånn at det ikke skal komme rent og trygt vann ut av springen..
Les mer på P4


Les mer om:
Askøy, Mathiassen, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forstårat , folker , sinte
NRK - 26 april 19 kl. 19:03

Folk mer sint og stresset

Folk verden over blir stadig mer sinte, bekymret og stressa. Det viser en Gallup-undersøkelse utført i 140 land hvor 150.000 mennesker er intervjuet.

VG - 11 juni 19 kl. 15:58

Norsk-russisk kvinne i al-Hol til VG: – Jeg forstår at folk kaller oss terrorister

AL-HOL/SYRIA (VG) Med to barn født i Norge på fanget, sier den norsk-russiske kvinnen (28) at hun forstår at nordmenn er sinte på kvinner som henne..

P4 - 06 juni 19 kl. 11:09

Sinte pensjonister demonstrerer

Nok er nok - nå må politikerne begynne å ta pensjonistene mer på alvor. Det sier Pensjonistforbundets leder, Jan Davidsen. For en time siden startet tusenvis av pensjonister sin demonstrasjon utenfor Stortinget, for å markere misnøye over årets trygdeoppgjør.

P4 - 30 juli 19 kl. 08:40

Mener politikerne ikke forstår

Over halvparten svarer i en ny undersøkelse fra NAF at politikerne ikke har forståelse for utfordringene de har med sine hverdagsreiser. Det er folk utenfor byene og de med lavest inntekt som i minst grad føler seg forstått, ifølge undersøkelsen. Camilla Ryste i NAF mener bompenger og drivstoffavgifter, i tillegg til kollektiv-priser er eksempler på sakerder politikernes beslutninger griper inn i hverdagen og lommeboka til folk..

P4 - 25 okt. 19 kl. 13:13

Unge sinte gutter må tas mer på alvor

Voldsbølgen blant unge gutter i Oslo er et eksempel på hvor ille det kan gå når man ikke tar gutters psykiske helse og utenforskap på alvor. Det mener generalsekretær i Voksne for Barn, Signe Horn. I dag holder de en konferanse hvor temaet er unge sinte gutter.

Aftenposten - 15 des. 19 kl. 20:00

Varsko fra en tidligere ungdomskriminell | Flexi Aukan

Hør på de unge og sinte, for de er sinte av en grunn..

P4 - 07 juni 20 kl. 17:20

- Skjønner at folk trosser smittevernrådene

- Det er forståelig at folk trosser smittevernrådene for å markere avstand mot rasisme. Det sier statsminister Erna Solberg. Helsedirektoratet har advart, etter at tusenvis av mennesker i helgen har samlet seg til demonstrasjoner flere steder.

VG - 11 juni 19 kl. 15:58

Norsk-russisk kvinne i al-Hol til VG: – Jeg skjønner at folk synes vi er terrorister

AL-HOL/SYRIA (VG) Med to barn født i Norge på fanget, sier den norsk-russiske kvinnen (28) at hun forstår at nordmenn er sinte på kvinner som henne..

VG - 02 juni 20 kl. 07:59

Forståelig at mange er sinte

Det hvite hus-ansatte holdes hjemme. CNNs kontor er angrepet. Folk er drept.

P4 - 02 aug. 19 kl. 07:23

– Lei bompenger

- Statsminister Erna Solberg forstår ikke bompengeproblemet. Det mener Trym Aafløy i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger. FNB har gjort det svært godt på flere målinger og er nå jevnstore med Ap og Høyre i Bergen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 1 time siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 1 time siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 1 time siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..

P4 - 1 time siden

Smitteutbrudd på sykehjem i Bergen

4 ansatte på et sykehjem i Fyllingsdalen i Bergen har fått påvist koronaviruset. En av disse jobber fast på koronaavdelingen, de tre andre jobber på andre avdelinger skriver Bergens Tidende. Alle beboere blir nå testet etter smitteutbruddet..

P4 - 2 timer siden

En av fem vil på reise utenlands neste år

En av fem nordmenn vil reise til utlandet neste sommer. Det viser en ny undersøkelse Ipsos har laget for forsikringsselskapet Gjensidige. 33 prosent blant dem under 30 år svarer at de helt sikkert vil reise til Europa, utenfor Norden.

P4 - 2 timer siden

Koht tok ut 70.000 for å kjøpe kokain

Den kreftsyke komikeren Christine Koht forteller i et intervju med Lindmo om det store forbruket av kokain. Til NRK forteller hun at hun ved et tilfelle tok ut hele 70.000 kroner for å kjøpe kokain.

P4 - 2 timer siden

Skadet etter å ha blåst av rullestolen

En mann i 60-årene er skadet etter at han ble blåst av rullestolen og falt ned en skråing i Ulefoss. Mannen har brukket kragebeinet og ble tatt hånd om av ambulanse. Politiet karakteriserer hendelsen som et trist uhell..

P4 - 2 timer siden

Stor leteaksjon etter kvinne i 30-årene

Det er satt i gang en stor leteaksjon i Trondeim etter en kvinne i 30-årene som forsvant etter å ha reist fra jobb tidlig i dag. I tillegg til politi deltar Sivilforsvaret, Røde Kors og et Sea King- helikopter i søket etter kvinnen..

P4 - 3 timer siden

Høyeste smittetall registrert på et døgn

Storbritannia har i dag registrert det høyeste antallet smittede personer av koronaviruset på et døgn så langt i pandemien. 6.634 personer har i dag fått påvist smitten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt