P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 00:11

P4 - 08 Jun 19 kl. 15:45

- Forstår at folk er sinte

Ordfører i Askøy kommune, Terje Mathiassen, sier han har stor forståelse for at innbyggerne er sinte og frustrerte.
Det er påvist e.coli i drikkevannet, og til sammen 34 personer har vært innlagt på sykehus. 14 er fremdeles innlagt.
Mathiassen serkjenner at drikkevannskandalen går utover folks tillit, og sier til VG at det ikke er sånn at det ikke skal komme rent og trygt vann ut av springen..
Les mer på P4


Les mer om:
Askøy, Mathiassen, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Forstårat , folker , sinte
NRK - 26 Apr 19 kl. 19:03

Folk mer sint og stresset

Folk verden over blir stadig mer sinte, bekymret og stressa. Det viser en Gallup-undersøkelse utført i 140 land hvor 150.000 mennesker er intervjuet.

VG - 11 Jun 19 kl. 15:58

Norsk-russisk kvinne i al-Hol til VG: – Jeg forstår at folk kaller oss terrorister

AL-HOL/SYRIA (VG) Med to barn født i Norge på fanget, sier den norsk-russiske kvinnen (28) at hun forstår at nordmenn er sinte på kvinner som henne..

P4 - 30 Jul 19 kl. 08:40

Mener politikerne ikke forstår

Over halvparten svarer i en ny undersøkelse fra NAF at politikerne ikke har forståelse for utfordringene de har med sine hverdagsreiser. Det er folk utenfor byene og de med lavest inntekt som i minst grad føler seg forstått, ifølge undersøkelsen. Camilla Ryste i NAF mener bompenger og drivstoffavgifter, i tillegg til kollektiv-priser er eksempler på sakerder politikernes beslutninger griper inn i hverdagen og lommeboka til folk..

VG - 11 Jun 19 kl. 15:58

Norsk-russisk kvinne i al-Hol til VG: – Jeg skjønner at folk synes vi er terrorister

AL-HOL/SYRIA (VG) Med to barn født i Norge på fanget, sier den norsk-russiske kvinnen (28) at hun forstår at nordmenn er sinte på kvinner som henne..

Klartale - 29 Apr 19 kl. 08:45

Folk i SAS blir dårlige av sinte passasjerer

Piloter i flyselskapet SAS streiker. Passasjerer kjefter på folk som er på jobb for SAS..

P4 - 06 Jun 19 kl. 11:09

Sinte pensjonister demonstrerer

Nok er nok - nå må politikerne begynne å ta pensjonistene mer på alvor. Det sier Pensjonistforbundets leder, Jan Davidsen. For en time siden startet tusenvis av pensjonister sin demonstrasjon utenfor Stortinget, for å markere misnøye over årets trygdeoppgjør.

Aftenposten - 04 May 19 kl. 16:34

Han har 11 Brann-kamper på 16 måneder. Amer Ordagic forstår om fansen ser på ham som en flopp.

– Folk forventet nok at jeg skulle gå rett inn på laget og være god. Jeg har ingen problemer med å forstå det..

Klartale - 16 May 19 kl. 10:49

Her signerer hun papiret som gjør folk rasende

Amerikanere er sinte. En stjerne fra Hollywood ber kvinner nekte å ha sex..

Klartale - 02 Sep 19 kl. 13:33

Frp-politikere gjør folk sinte igjen

Fremskrittspartiet driver valgkamp. Både leder og nestleder provoserer..

Aftenposten - 26 Mar 19 kl. 19:00

Vi voksne må innrømme at vi så langt ikke har gjort nok for å bekjempe klimaendringene | Erna Solberg

Jeg forstår godt at ungdom er sinte, frustrerte og utålmodige..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

- Giske innstilles likevel

Trondheim Arbeiderparti vil ikke ta til følge ønsket fra Trond Giskes eget lokallag, om ikke å innstille han til styret i Trøndelag Ap overhodet. Ifølge Adresseavisen innstiller Trondheim Ap tvert imot Giske som sin lederkandidat. Tidligere har det vært kjent at Giske var ett av seks innspilte navn til styret, men nå i kveld opplyser laget at det er ledervervet de ønsker Giske inn i..

P4 - 2 timer siden

400 tonn egg kan bli grisefor

400 tonn egg kan nå bli grisefor. Nortura har et altfor stort egg-lager, og nå har de fått tillatelse til å bruke eggene, som var ment å være menneskemat, til dyremat i stedet, melder NTB. Ifølge Nortura er det ikke mulig å få brukt opp eggene på andre måter før de blir for gamle, og det statlige Omsetningsrådet innvilget søknaden med åtte mot to stemmer..

P4 - 1 time siden

Ishockey: Bunnlag slo topplag

Det var bunn mot topp - og det endte topp for bunnlaget i Get-ligaen i ishockey i kveld. Oslolaget Grüner slo den suverene seriemesteren Stavanger Oilers 4-3. Kveldens øvrige kamper endte slik: Storhamar – Manglerud Star 4-2 Vålerenga – Narvik 4-1 Stjernen – Lillehammer 1-2.

P4 - 2 timer siden

- Stone har gode sjanser for å bli renvasket

Roger Stone blir ikke benådet umiddelbart, men han har en god sjanse til å full renvaskelse. Det sa president Donald Trump i kveld - bare timer etter hans tidligere nære rådgiver ble dømt til vel tre års fengsel. Dommen var langt lavere enn aktoratets opprinnelige påstand om sju til ni års fengsel.

P4 - 4 timer siden

Ranet i sitt eget hjem

En mann i 20-årene ble ranet i sitt eget hjem i Stavanger i kveld. Flere ungdommer tok seg inn i leiligheten hans i Skredbakka, opplyser politiet til TV2. De skal ha truet mannen, men han skal ikke ha blitt fysisk skadd.

P4 - 3 timer siden

Giske skal ha blitt vraket av sine egne

Trond Giskes eget lokallag har vraket han som kandidat til Trøndelag Arbeiderparti. Det opplyser kilder både til Adresseavisen og VG. Mens krefter i Trøndelag Ap har jobbet for å få Giske som kandidat, skal hans lokallag, Trondheim Arbeidersamfunn, ha levert en liste uten hans navn.

P4 - 3 timer siden

Nedturen fortsetter for Høyre

Nedturen fortsetter for Høyre. I Dagbladets ferske partibarometer er de nede i en oppslutning på 18,8 prosent. Det er 0,9 prosentpoeng lavere enn forrige måling da de for første gang på mange år falt under 20 prosent.

P4 - 4 timer siden

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

P4 - 4 timer siden

Moser oppretter Alzheimer-senter

Nobelprisvinnerne Edvard og May-Britt Moser skal drive et nasjonalt senter for forskning på demenssykdommen Alzheimer. Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen gir 22,5 millioner kroner til senteret, som har som mål å finne en kur mot sykdommen, melder NRK. Rundt 50 millioner mennesker i verden lever med Alzheimer i dag..

P4 - 5 timer siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt