- Familien er i dyp sorg

Politiet i Stockholm gjennomfører nye vitneavhør, i det som etterforskes som et drap på ei norsk kvinne. Familiens bistandsadvokat forteller at de tar dødsfallet svært tungt.

JAKTER VITNER: Sjokkerte naboer forteller om dramatiske scener etter at den norske kvinnen ble funnet drept i Stockholm. Reporter: Audun Hageskal. Video: Frank Karlsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det pågår fremdeles tekniske åstedsundersøkelser. Kvinnen obduseres trolig mandag, men vi kommer ikke til å gå ut med noen dødsårsak foreløpig, sier etterforskningsleder Christina Voigt til Dagbladet.

Etterforskningen av drapet på ei norsk kvinne i 40-åra i Stockholm, er fremdeles i det som betegnes som en tidlig fase. Voigt holder derfor kortene tett til brystet, og er svært sparsom med opplysningene.

Den norske kvinnen ble funnet død i sin leilighet på Södermalm i Stockholm onsdag ettermiddag. Der ble også hennes samboer, en millionær og forretningsmann i 50-åra, pågrepet blodig og med store skader. Under fengslingsmøtet i tingretten fredag, møtte han med bandasjert hals og gipset arm.

- Han hadde skader da han ble pågrepet, og ble sendt til legeundersøkelser. Vi har gjennomført avhør av ham, men det vil bli flere, sier Voigt til Dagbladet.

- I dyp sorg

Etterforskningslederen forteller videre at den drapssiktede mannen vurderes psykisk mens han sitter i varetekt. I mellomtida gjennomfører politiet avhør av det som av Voigt beskriver som mange vitner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.