P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 00:59

P4 - 18 Jul 19 kl. 22:42

- FaceApp bryter norsk lov

Ansiktsappen FaceApp bryter norsk lov.
Det mener Forbrukerrådet.
Appen som blir utviklet av selskapet Wireless Lab i Russland, lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel.
Forbrukerrådet mener at du som forbruker nærmest ikke har beskyttelse og at bildene kan misbrukes, melder NRK..
Les mer på P4


Les mer om:
FaceApp, Forbrukerrådet, Wireless Lab, Russland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FaceApp, bryter, norsk, lov
Hegnar.no - 19 Jul 19 kl. 06:46

Forbrukerrådet: FaceApp bryter norsk lov

Vilkårene for den populære ansiktsappen FaceApp bryter med norsk lov, mener Forbrukerrådet..

E24 - 18 Jul 19 kl. 17:25

Datatilsynet bekymret for brennhet ansiktsapp

Den populære appen FaceApp har tatt sosiale medier med storm, men ikke alle er like begeistret..

NRK - 29 May 20 kl. 20:54

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 12:12

Har du lest det i liten skrift hos FaceApp? De kan gjøre hva de vil med gamlisbildene dine.

– Her er det noe som er galt, sier Datatilsynets jurist om vilkårene du sier ja til ved å bruke det populære programmet som får deg til å se gammel ut..

VG - 12 May 20 kl. 10:07

Undersøkelse: Nær halvparten bryter fartsgrensen i tettbygde strøk

47 prosent av norske bilister oppgir at de ofte eller av og til bryter fartsgrensen i 50-sonene. Hele åtte av ti bryter fartsgrensen i 80-soner..

NRK - 13 Sep 19 kl. 10:28

Norsk atomlagring ikke sikker nok

Lagringen av norsk atomavfall bryter med internasjonale krav, sier Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet, som mener det er akutt behov for nye lagre. Det skriver Teknisk Ukeblad. DSA peker på at lagrene er gamle, og fra en tid med færre krav..

VG - 31 May 20 kl. 03:42

Advokat slakter norsk skole i Spania: – Bryter loven så det synger

Den norske skolen i Costa Blanca i Spania sa opp flere norske lærere på dagen, uten forvarsel. Skolen bryter loven, og hadde ikke grunnlag for å si opp de ansatte, sier advokat Ane Sofie Tømmerås til VG..

P4 - 16 Dec 19 kl. 12:37

– Lovbrudd skjer i alle kommuner

Det er ikke bare i Oslo at sykehjem bryter arbeidsmiljøloven for å gi forsvarlig helsehjelp. Det sier leder av Norsk sykepleierforbund, Lill Sverresdatter Larsen. Tall NRK har fått innsyn i viser at sykehjem i hovedstaden har brutt loven nesten 700 ganger på åtte måneder.

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 06:36

FBI bes om å undersøke populær ansiktsapp

Den populære appen FaceApp kan bli undersøkt av FBI. Appen lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel..

NRK - 18 Jul 19 kl. 04:35

Ber FBI undersøke ansikts-app

Den populære appen FaceApp kan bli undersøkt av FBI. Det er demokratenes mindretallsleder i Senatet, Chuck Schumer, som ber om etterforskningen. Han mener at appen kan utgjøre en sikkerhetstrussel, og mener at appen samler inn data om amerikanere..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Obama: - Nå kan vi endre USA til det bedre

Selv om dere nå er sinte, kan dere nå bruke makten til å forandre ting. Det sa Barack Obama i en tale i kveld norsk tid. Den tidligere presidenten talte i forbindelse med det voldsomme opprøret etter politidrapet på George Floyd.

P4 - 1 time siden

Politiet bruker sjelden våpen

Norsk politi bruker sjelden våpen. Det viser tall fra Politidirektoratet. I fjor hadde politiet i underkant av 10.

P4 - 2 timer siden

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

P4 - 3 timer siden

-Kan komme nye skred

Eksperter fra NVE har nå gjort ferdig dagens undersøkelser i skredområdet i Alta. Åtte bygninger ble tatt av ett stort og flere små jordskred i ettermiddag. Regionsjef for NVE i region nord Knut Aune Hoseth sier det kan komme flere skred, og at de derfor har sikret et stort området rundt skredet.

P4 - 2 timer siden

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold. I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker. Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje.

P4 - 3 timer siden

Forhandlingene om oljeskatt fortsetter torsdag

Partiene på Stortinget henter inn de parlamentariske lederne for å forsøke å finne en løsning i de vanskelige forhandlingene om oljeskatt. Partiene gikk fra hverandre i kveld uten å ha noen løsning på plass i saken. Planen er nå at de parlamentariske lederne skal møtes i morgen for å diskutere videre..

P4 - 3 timer siden

Bryter opp dermonstrasjon i Stockholm

Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset. Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, fordi de ville gjennomføre demonstrasjonen uansett..

P4 - 3 timer siden

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord. Det er klart etter et møte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe i kveld, melder NTB. Regjeringen foreslo tidligere i år å flytte den såkalte iskanten til der det i snitt er is 15 prosent av dagene i april.

P4 - 4 timer siden

Person knivstukket i Skien

En person er knivstukket ved Gimsøy i Skien. Politiet søker nå etter gjerningspersonen som skal ha kjørt fra stedet i en bil. Den skadene får behandling på legevakt..

P4 - 4 timer siden

Tysk fange mistenkt i Madeleine-saken

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i forvinnengen til tre år gamle Madeleine McCann. Den tyske fangen skal ha vært i området med campingbil da den britiske jenta forsvant for 13 år siden, melder BBC. Årsaken til at mannen sitter i fengsel har ingenting med forsvinningen å gjøre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt