P4 > Nyheter

Wednesday, 16 October, 02:51

P4 - 18 Jul 19 kl. 22:42

- FaceApp bryter norsk lov

Ansiktsappen FaceApp bryter norsk lov.
Det mener Forbrukerrådet.
Appen som blir utviklet av selskapet Wireless Lab i Russland, lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel.
Forbrukerrådet mener at du som forbruker nærmest ikke har beskyttelse og at bildene kan misbrukes, melder NRK..
Les mer på P4


Les mer om:
FaceApp, Forbrukerrådet, Wireless Lab, Russland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: FaceApp, bryter, norsk, lov
Hegnar.no - 19 Jul 19 kl. 06:46

Forbrukerrådet: FaceApp bryter norsk lov

Vilkårene for den populære ansiktsappen FaceApp bryter med norsk lov, mener Forbrukerrådet..

E24 - 18 Jul 19 kl. 17:25

Datatilsynet bekymret for brennhet ansiktsapp

Den populære appen FaceApp har tatt sosiale medier med storm, men ikke alle er like begeistret..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 12:12

Har du lest det i liten skrift hos FaceApp? De kan gjøre hva de vil med gamlisbildene dine.

– Her er det noe som er galt, sier Datatilsynets jurist om vilkårene du sier ja til ved å bruke det populære programmet som får deg til å se gammel ut..

NRK - 13 Sep 19 kl. 10:28

Norsk atomlagring ikke sikker nok

Lagringen av norsk atomavfall bryter med internasjonale krav, sier Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet, som mener det er akutt behov for nye lagre. Det skriver Teknisk Ukeblad. DSA peker på at lagrene er gamle, og fra en tid med færre krav..

Aftenposten - 18 Jul 19 kl. 06:36

FBI bes om å undersøke populær ansiktsapp

Den populære appen FaceApp kan bli undersøkt av FBI. Appen lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel..

NRK - 18 Jul 19 kl. 04:35

Ber FBI undersøke ansikts-app

Den populære appen FaceApp kan bli undersøkt av FBI. Det er demokratenes mindretallsleder i Senatet, Chuck Schumer, som ber om etterforskningen. Han mener at appen kan utgjøre en sikkerhetstrussel, og mener at appen samler inn data om amerikanere..

NRK - 22 Aug 19 kl. 12:18

Bryter etterretningssamarbeid

Sør-Korea bryter en avtale med Japan om deling av militær etterretning. Konflikt knyttet til handel mellom de to landene har blitt stadig mer alvorlig den siste tiden...

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 05:54

FN: Norge bryter forpliktelser om familiegjenforening

FN mener den norske regjeringen bryter internasjonale forpliktelser om å gi flyktningers familie en enklest mulig vei til landet..

P4 - 13 Sep 19 kl. 10:32

Norsk atomlagring i strid med loven

Lagringen av norsk atomavfall bryter med internasjonale krav. Det sier Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet til Teknisk Ukeblad. 17 tonn med atombrensel ligger fortsatt lagret på de nedlagte atomreaktorene på Kjeller og i Halden, og skulle etter planen være erstattet innen juni i år.

E24 - 18 Jul 19 kl. 05:42

FBI bes om å undersøke populær ansiktsapp

Den populære appen FaceApp kan bli undersøkt av FBI. Appen lar brukeren se hvordan man vil se ut som gammel..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Trump bekrefter Tyrkiareise

Donald Trump bekrefter i kveld at USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia i morgen. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

P4 - 4 timer siden

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 5 timer siden

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

P4 - 8 timer siden

Flere vil ha Rotevatn

Stadig flere innad i Venstre går nå ut med ønske om å erstatte Trine Skei Grande med Sveinung Rotevantn som partileder. Unge Venstre var ført ut. Nå følge Venstrekvinnene etter, og også Liberale studenter- som er Venstres studentorganisasjon vil kaste Grande til fordel for Rotevatn, melder VG.

P4 - 7 timer siden

Leger Uten Grenser ut av Syria

Leger Uten Grenser evakuerer alle sine hjelpearbeidere ut av Nord-Syria, det melder de selv på Twitter i kveld. Der skriver de at det er med tungt hjerte de har tatt den vanskelige avgjørelsen om å suspendere aktivitetene og evakuere hjelpearbeiderne. – Det er den svært uforutsigbare og raskt skiftende situasjonen som har gjort det umulig for oss å levere helsetjenester og yte humanitær hjelp til mennesker i nød, skriver Leger Uten Grenser..

P4 - 7 timer siden

- Knapt EØS-flertall

Det ligger an til at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker å utrede handlingsrommet innenfor avtalen. Det opplyser kilder til VG i kveld. Men de presiserer at utfallet av den endelige voteringen, som skal skje i morgen, fortsatt er helt åpent..

P4 - 6 timer siden

Kallmyr vil ha flyktning-telt

Justisminister Jøran Kallmyr vil hindre en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedet for hotell. Uttalelsen kommer få dager etter at Tyrkias president Erdogan truet med å åpne portene til Europa for 3,6 millioner syriske flyktninger. Kallmyr sier til NRK at i 2015 sendte flyktninger bilder til venner og sa at «her er det luksus, hit må dere komme».

P4 - 6 timer siden

Trekker seg fra forhandlinger

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har trukket seg fra forhandlingene med staten om nedskalering av melkeproduksjonen. De er ikke fornøyd med tilbudet staten har gitt, melder Nationen. Nedskaleringen av melkeproduksjonen skjer etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

P4 - 7 timer siden

Tyrkia ignorerer advarsler

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og advarsler fra flere andre land, og fortsetter kampene i Syria. En talsperson for den tyrkiske regjeringen sier ifølge nyhetsbyrået AFP nå i kveld at de vil fortsette sine militære operasjoner med eller uten støtte fra resten av verden. Ifølge AFP skal USAs utenriksminister Mike Pence dra til Tyrkia i løpet av det neste døgnet..

P4 - 8 timer siden

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt