P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 11:18

P4 - 16 Sep 19 kl. 07:49

- Får håpe det bare er ord

- Det er lite sannsynlig at angrepet mot Saudi-Arabias viktigste oljefelt ender med en væpnet konflikt med Iran.
Det mener professor i statsvitenskap ved Unviersitetet i Oslo, Dag Harald Claes.
Iran nekter, men anklages av USA for å ha stått bak angrepet i helgen, og president Donald Trump sier USA har ladet våpnene og er klare til å svare..
Les mer på P4


Les mer om:
Saudi-Arabias, Iran, Unviersitetet, Oslo, Harald Claes, USA, Donald Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Får håpedet , bareer , ord

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Kvinne skadd av fyllekjører

En kvinne av 70 årene skal ha blitt påkjørt av en beruset sjåfør på Heimdal i Trøndelag. Kvinnen er kraftig forslått og skal ha brukket en arm. Den unge sjåføren ble stoppet av politiet og erkjenner å ha drukket alkohol.

P4 - 30 minutter siden

Tankbil kjørte inn i folkemengde

Sjåføren av en Tankbilen som kjørte inn i en demonstrerende folkemengde på en motorveibro i Minneapolis i Minnesota i går kveld skal ha gjort det med vilje. Det melder lokalt politi. Demonstrasjonen var del av de landsomfattende protestene etter den dødelige pågripelsen av George Floyd.

P4 - 15 minutter siden

Mener garasjebrann ble påsatt

Politiet i Agder mener brannen i et garasjeanlegg i Søgne i natt kan være påsatt. De ber nå om tips fra folk som kan ha sett folk eller kjøretøy i området. Beboere i to boliger ble evakuert på grunn fare for spredning.

P4 - 1 time siden

Sotra-siktet fremstilles for varetekt

Mandag formiddag fremstilles mannen som er siktet for drap på moren sin på Sotra, for varetektsfengsling. Kvinnen ble lørdag kveld funnet død og med skader, som gjorde at politiet startet drapsetterforskning. Sønnen i 20-årene satt i avhør med politiet i går og nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

P4 - 1 time siden

En million smittede i Latin-Amerika og Karibia

Over én million mennesker er smittet av koronavirus i Latin-Amerika og Karibia, ifølge en opptelling nyhetsbyrået AFP har gjort. Over halvparten av smittetilfellene er i Brasil. Det er nå bare USA, Storbritannia og Italia som har flere koronarelaterte dødsfall enn Brasil..

P4 - 1 time siden

Søk etter båtfunn i Florø

Snekka som mandag morgen ble funnet ved Florø med motoren i gang, er trolig stjålet i løpet av natten. Det ble satt i gang fullt søk i området i tilfelle noen skulle ha falt i sjøen fra båten. Eieren av båten er kontaktet og har ikke selv brukt båten.

P4 - 1 time siden

Kraftig fall i dansk bilsalg

Koronapandemien har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs. Det viser en spørreundersøkelse Autobranchen Danmark har gjort. En av fem danske bilforhandlere svarer at de risikerer å gå konkurs innen et år..

P4 - 1 time siden

Oppsving på asiatiske børser

Det fortsetter å gå oppover på de asiatiske børsene til tross for koronapandemien. Nikkei 225-indeksen i Tokyo steg i dag med 0,8 prosent og endte på det høyeste på tre måneder. Den siste måneden har indeksen steget med 12,5 prosent og den ligger nå 8,1 prosent høyere enn for ett år siden, skriver NTB.

P4 - 1 time siden

Prinsessens instagramkonto er hacket

Prinsesse Märtha Louises instagramkonto deaktivert. Prinsessens sekretær Carina Scheele Carlsen sier til VG at kontoen er hacket og at de prøver å ordne opp i det. Både prinsessen og kjæresten Durek Verret har på Instagram uttalt seg om George Floyd som døde da han ble brutalt arrestert i USA forrige mandag.

P4 - 1 time siden

Ber fortsatt folk reise kollektivt

- Det er viktig for Oslos fremtid at folk fortsatt reiser kollektivt både nå og fremover. Det sier nestleder i MDG, Arild Hermstad. I en ny undersøkelse svarer fire av ti at de vil unngå å reise kollektivt etter at koronapandemien er over på grunn av trengsel og smittefare.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt