P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 03:19

P4 - 16 Jun 19 kl. 14:08

- Drukningsulykke i Frogn

En person er hentet opp av vannet etter en drukningsulykke ved Håøya i Frogn i Akershus nå i ettermiddag.
Vedkommende er bevisstløs..
Les mer på P4


Les mer om:
Håøya, Frogn, Akershus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drukningsulykkei , Frogn
NRK - 16 Jun 19 kl. 14:21

Drukningsulykke på Håøya

Det har vært en drukningsulykke på Håøya i Frogn i Akershus. Det melder politiet på twitter. Vedkommende er hentet bevisstløs opp av vannet..

Aftenposten - 14 Sep 19 kl. 12:35

Omstridt Frogn-ordfører (H) kastes av «syverbanden»

Høyre ble klart største parti i Frogn kommune. Men en avtale mellom syv andre partier, stripper Odd Haktor Slåke (66) for ordførerkjedet..

P4 - 06 Nov 19 kl. 14:05

Døde i drukningsulykke

En mann døde etter en drukningsulykke i Skjervøy i Troms i ettermiddag. Det opplyser politiet som tror mannen har fått et illebefinnende da han snorklet i overflaten. Ifølge VG er han utenlandsk statsborger..

P4 - 10 Jul 19 kl. 16:40

Drukningsulykke i Ofoten

En mann er hentet opp av sjøen etter en drukningsulykke ved Skogøya i Nordland. Luftambulanse er på stedet og driver livreddende førstehjelp. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 15 Sep 19 kl. 13:24

Drukningsulykke i Steinkjer

Et barn har vært i en drukningsulykke i Steinkjer I Trøndelag. Barnet skal være oppe av vannet. Politi, ambulanse og luftambulanse er på vei..

NRK - 29 Jul 19 kl. 19:14

Drukningsulykke i Malvik

Politiet melder om ei drukningsulykke i Malvik. Ei jente er involvert, politi og ambulanse på stedet. Jenta er inn i ambulansen..

NRK - 29 Jul 19 kl. 14:56

Drukningsulykke Steinkjer

Det har skjedd en drukningsulykke i Steinkjer. Det er en kvinne som har forulykket. Helse driver med førstehjelp, skriver politiet på Twitter..

NRK - 27 Jul 19 kl. 17:33

Mann (30) omkom i drukningsulykke

En mann 30-årene døde i en drukningsulykke i Hurdal i Akershus. Det bekrefter politiet. Den savnede ble funnet og hentet opp av dykkere..

VG - 25 Jul 19 kl. 22:48

Gutt (2) i drukningsulykke i Vennesla

Det drives livreddende førstehjelp etter en drukningsulykke i Vennesla, melder politiet i Agder..

VG - 25 Jul 19 kl. 22:48

Barn i drukningsulykke i Vennesla

Det drives livreddende førstehjelp etter en drukningsulykke i Vennesla, melder politiet i Agder..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

- Al-Qaida-leder drept

Lederen for terrorgruppa Al-Qaida i Nord-Afrika er drept av franske styrker. Det opplyser den franske forsvarsministeren. Han ble drept nordvest i Mali.

P4 - 4 timer siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 4 timer siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 4 timer siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 5 timer siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 5 timer siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 5 timer siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 5 timer siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 5 timer siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 6 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt