P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 07:54

P4 - 23 May 20 kl. 18:42

- Dårligste nybilsalg siden finanskrisen

Det går mot det dårligste nybilsalget i Norge siden finanskrisen i 2009.
Personbilsalget holdt seg greit gjennom mars, men i april falt det og DNB tror salget kan havne under 100 000 biler for året sett under ett, melder Nettavisen.
I fjor ble det solgt 140 000 nye biler..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, DNB, Nettavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dårligste, nybilsalg, siden, finanskrisen
Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 10:32

Norges Bank spår at 2020 blir det dårligste året siden finanskrisen

Norges Bank nedjusterer anslagene for norsk økonomi kraftig. Veksten blir lav, ledigheten vil stige og lønnsveksten havner der NHO vil ha den..

P4 - 12 Mar 20 kl. 17:37

Verste dag på børsen siden finanskrisen

Oslo børs hadde i dag sin verste dag siden finanskrisen. Hovedindeksen falt hele 8,77 prosent. Dermed var fallet kraftigere enn på mandag, da børsen falt 8,14 prosent, som da var det største fallet siden 2008.

Aftenposten - 26 Feb 20 kl. 19:08

Dårligste partimåling på ti år for Høyre

Med 18,9 prosent oppslutning har Høyre sin dårligste oppslutning siden november 2009, viser Norstats partimåling for Vårt Land..

E24 - 26 Feb 20 kl. 19:34

Dårligste partimåling på ti år for Høyre

Med 18,9 prosent oppslutning har Høyre sin dårligste oppslutning siden november 2009, viser Norstats partimåling for Vårt Land..

P4 - 26 Feb 20 kl. 19:04

Dårligste måling på 10 år

Høyre får sin dårligste oppslutning på over ti år på Norstat sin februarmåling for Vårt Land. De faller 2,1 prosentpoeng til 18,9 prosents oppslutning. Valgforsker Bernt Aardal ved Universitetet i Oslo sier til Vårt Land at dette er dramatisk for Høyre.

P4 - 28 Feb 20 kl. 22:08

Verste børsuken siden 2008 i USA

Dagen i dag endte med nok et fall på de amerikanske børsene. Dette har vært den verste uken på Wall Street i USA siden finanskrisen brøt ut i 2008. Tidligere i dag ble det kjent at også Oslo Børs avsluttet en uke i rødt, og hadde sin verste uke siden 2011..

NRK - 28 Feb 20 kl. 09:05

Mot verste uke siden finanskrisen

Hovedindeksen på Oslo Børs faller kraftig fredag morgen. Den siste uka har hovedindeksen falt 10 prosent, og ifølge Oslo Børs ligger det an til den største prosentvise nedgangen siden 2011, i løpet av en uke..

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 17:58

Oslo Børs med største fall siden finanskrisen

Det som var vondt på børsene tidlig i uken ble enda verre torsdag. Ikke siden høsten 2008 har Oslo Børs falt så mye på én dag..

P4 - 09 Mar 20 kl. 17:20

Verste dag på Oslo Børs siden 2008

Ikke siden finanskrisen i 2008 har Oslo Børs opplevd et større fall enn i dag. Da handelen stengte i ettermiddag endte fallet på 8,1 prosent. Også de amerikanske børsene åpnet med kraftig tilbakegang i dag som følge av koronaviruset..

NRK - 28 Feb 20 kl. 22:03

Nytt fall på Wall Street

Dette har vært den verste børsuken i USA siden finanskrisen brøt ut i 2008, melder NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Tiltalt for å ha filmet leietakere

En 46 år gammel mann er tiltalt for å ha filmet leietakere i årevis. Han skal ha innstallert små kameraer og mikrofoner i boligen han leide ut til en kvinne og hennes datter i fire år, og han skal ha onanert til videoene. Mannen har forklart at han brukte overvåkingsutstyret til å se og høre på kvinnen og den da 12 år gamle datteren hennes i situasjoner der de var lettkledde eller nakne.

P4 - 45 minutter siden

Omkom i boligbrann i Tønsberg

En person er funnet omkommet etter en brann i et boligbygg i Tønsberg. Brannen ble meldt inn like før klokken fire i natt. Bygget har tre leiligheter.

P4 - 30 minutter siden

20 nye smittede

Det er registrert 20 nye koronasmittede i Norge siste døgn. Det melder Folkehelseinstituttet. Og det er 22 personer som nå får behandling på sykehus for covid-19..

P4 - 30 minutter siden

To alvorlig knivskadd etter slåsskamp

To menn i 20-åene er knivstukket og alvorlig skadd etter slåssing i Fredrikstad sentrum i natt. Det skal ha vært to slåsskamper, som politiet setter i sammenheng. Fire personer er pågrepet.

P4 - 8 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 8 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 8 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 8 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 8 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 8 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt