P4 > Nyheter

Wednesday, 13 November, 02:44

P4 - 03 Oct 19 kl. 13:29

- Ble rådet til å vurdere søksmål mot Ap

Trond Giske fikk råd av advokater om å vurdere søksmål mot Arbeiderpartiet i forbindelse med #metoo-sakene mot ham.
Det hevder Giskes kone Haddy Njie i en ny bok, melder NTB.
Ifølge Njie mente advokatene bevisene mot Giske var betenkelige og bare innrettet for å underbygge varslernes versjoner.
Giske trakk seg som nestleder i partiet som følge av varslene..
Les mer på P4


Les mer om:
Giske, Arbeiderpartiet, Giskes, Haddy Njie, NTB, Njie, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ble, rådet, tilå , vurdere, søksmålmot Ap
NRK - 31 Oct 19 kl. 18:58

Ber NAV-sjef vurdere stillingen sin

Nav-direktør Sigrun Vågeng og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie kan måtte vurdere sine stillinger, sier lederen i Fellesforbundet. Han mener det sannsynligvis dreier seg om «flere justismord,» sier han til VG..

Klartale - 12 Sep 19 kl. 10:03

Mener Frp bør vurdere å droppe regjeringen

Resultatet i valget ble dårlig for Fremskrittspartiet. Nå mener flere at partiet bør vurdere å forlate regjeringen..

NRK - Igår: 13:14

– Ingen grunn til å vurdere riving

Kommunalminister Monica Mæland (H) mener det ikke er kommet noen nye momenter som tilsier en ny vurdering av riving av Y-blokka. Fylkesmannen har slått fast at rivingsvedtaket er lovlig, men har bedt regjeringen vurdere saken på nytt..

NRK - 12 Aug 19 kl. 03:32

Ropstad vil vurdere handlingsplan

Tros- og livssynsminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er åpen for å vurdere en handlingsplan mot islamofobi i kjølvannet av lørdagens moskéskyting. Det forteller hans statssekretær Julian Farner-Calvert til Vårt Land..

Aftenposten - 31 Oct 19 kl. 19:02

Fagforbundsleder ber Nav-sjef og statsråd vurdere stillingene sine

Nav-direktør Sigrun Vågeng og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) kan måtte vurdere sine stillinger, mener leder Jørn Eggum i Fellesforbundet..

NRK - 05 Sep 19 kl. 14:10

BT: Eriksen bør vurdere jobben sin

Kring­kastings­sjef Thor Gjermund Eriksen må vurdere stillingen sin etter at NRK forsøkte å manipulere et skolevalg, skriver avisen Bergens Tidende på lederplass. Programmet «Folkeopplysningen» spredde falske nyheter før et skolevalg på Lillestrøm..

VG - 10 Sep 19 kl. 00:21

Ap-tillitsvalgt: Hele ledelsen bør vurdere sin stilling

Leder Steffen Høiland i Fellesforbundet i Nord-Rogaland sier ledelsen i Ap ikke mestrer å treffe vanlige folk. Han ber dem vurdere å gå av..

Hegnar.no - 12 Aug 19 kl. 06:03

Ropstad vil vurdere en handlingsplan mot islamofobi

Tros- og livssynsminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er åpen for å vurdere en handlingsplan mot islamofobi i kjølvannet av lørdagens moskéskyting..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 05:55

Ropstad vil vurdere handlingsplan mot islamofobi

Tros- og livssynsminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er åpen for å vurdere en handlingsplan mot islamofobi i kjølvannet av lørdagens moskéskyting..

VG - 30 Oct 19 kl. 19:46

Spesialenheten vil vurdere å etterforske PST-sjefen

VG avslørte onsdag kveld at PST-sjef Hans Sverre Sjøvold har oppbevart våpen ulovlig. Sjefen for Spesialenheten sier nå han vil be etterforskningsavdelingen vurdere saken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Mann knivstukket

En mann ble knivstukket i Hakadal i Akershus tirsdag kveld. Skadeomfanget er ikke kjent, men han er kjørt til sykehus med ambulanse. Politiet har pågrepet en mann..

P4 - 3 timer siden

Reagerer på millioner til merkevarebygging

Flere politikere reagerer på at Bane Nor skal bruke 54 millioner kroner på design- og merkevaretjenester de neste årene. Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet mener dette er vanvittig og sløsing med skattebetalerens penger, melder Kampanje. Bane Nor på sin side forsvarer dette da de til nå ikke har klart å kommunisere tydelig nok hva som er deres ansvar..

P4 - 3 timer siden

Store oversvømmelser i Venezia

Kraftig regnvær har ført til store oversvømmelser i Venezia og flere steder sør i Italia. Vannstanden til den svært populære Markusplassen ble tirsdag ettermiddag målt til 1,4 meter på det høyeste. Det har ikke kommet meldinger om personskader..

P4 - 4 timer siden

Risikerer fengsel for menneskehandel

Aktor mener et ektepar i Stavanger bør dømmes til fengsel for menneskehandel. Ekteparet er tiltalt for å utnytte fire indiske kokker til tvangsarbeid i en restaurant. To av kokkene har forklart at de bare hadde fri i to dager det første året, melder Stavanger Aftenblad.

P4 - 4 timer siden

Lungebetennelse tar mange liv

Lungebetennelse tar et barneliv hvert 39. sekund. Hver dag dør nesten 2.

P4 - 5 timer siden

Mann filmet 4. klassinger i garderoben

En mann i 70-årene ble oppdaget mens han filmet fjerdeklassinger i guttegarderoben ved Tromsøbadet i Tromsø i dag. En ansatt ved skolen grep inn og sørget for at mannen slettet videoklippet, melder Nordlys. Alle de foresatte har fått informasjon om det som skjedde.

P4 - 5 timer siden

Tilsyn også hos Freia-eier

Konkurransetilsynet var på uanmeldt besøk også hos Freia-eier Mondelez i dag etter mistanke om brudd på konkurranseloven. Det bekrefter selskapet til E24. Fra før er det kjent at tilsynet hadde razzia hos både Orkla og Norgesgruppen i dag..

P4 - 5 timer siden

Søk avsluttet i Troms

Søket etter en eller flere personer som muligens hadde falt gjennom isen i Dyrøy i Troms i kveld er nettopp avsluttet. Det ble startet en stor redningsaksjon med helikopter og dykkere etter melding om lysaktivitet på Skøvatnet som plutselig forsvant. Politiet tror ikke lenger at noen har falt i vannet da de ikke har gjort noen funn som tilsier dette..

P4 - 6 timer siden

Drapsoffer hånes i sosiale medier

Den 15 år gamle gutten som ble skutt og drept i Malmø i Sverige lørdag hånes i sosiale medier. Anonyme personer uttrykker glede over at han ble drept, og de forsøker å ta kontakt med vennene og familien hans, melder Expressen. Politiet har blitt varslet om saken.

P4 - 6 timer siden

Har fortsatt ikke hørt fra NAV

Flere av de som har blitt feilaktig dømt for trygdesvindel har fortsatt ikke hørt fra NAV. Blant disse er en 70 år gammel kvinne som måtte sone åtte måneder i fengsel og betale tilbake 900 000 kroner til NAV, melder Aftenposten. NAV opplyser til avisen at de har forsøkt å ringe alle de 48 som er feilaktig dømt, men fortsatt ikke har fått kontakt med sju av disse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt