P4 > Nyheter

Friday, 29 May, 02:07

P4 - 03 Oct 19 kl. 13:29

- Ble rådet til å vurdere søksmål mot Ap

Trond Giske fikk råd av advokater om å vurdere søksmål mot Arbeiderpartiet i forbindelse med #metoo-sakene mot ham.
Det hevder Giskes kone Haddy Njie i en ny bok, melder NTB.
Ifølge Njie mente advokatene bevisene mot Giske var betenkelige og bare innrettet for å underbygge varslernes versjoner.
Giske trakk seg som nestleder i partiet som følge av varslene..
Les mer på P4


Les mer om:
Giske, Arbeiderpartiet, Giskes, Haddy Njie, NTB, Njie, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ble, rådet, tilå , vurdere, søksmålmot Ap
Dagbladet - 10 Jan 20 kl. 18:05

Nav-offer ber Vågeng vurdere sin stilling

Rune Halseth (55) mener NAv-sjefen for alvor må vurdere sin stilling etter høringen denne uka, og tror det er nødvendig for å gjenopprette tilliten til Nav..

Aftenposten - 28 Feb 20 kl. 11:39

Statsministeren må vurdere om Sivertsen har god nok dømmekraft

Frp mener at summen av sakene fiskeriministere har rotet seg opp i, er nok til at statsminister Erna Solberg bør vurdere has stilling..

P4 - 02 May 20 kl. 17:57

- Bør vurdere søksmål i Hagen-saken

Hvis noen bevisst har villedet politiet i Anne-Elisabeth Hagen sin forsvinning bør staten vurdere å gå til søksmål mot de som eventuelt dømmes. Det mener tidligere polititopp Hanne Kristin Rohde. Politiet har brukt flere millioner kroner på å etterforske saken, som mest sannsynlig er et drap, og ikke en kidnapping slik politiet først trodde.

NRK - 16 Jan 20 kl. 06:28

Vil vurdere situasjonen videre

I løpet av dagen vil NGI vurdere om flere kan flytte hjem i Honningsvåg, det informerer operasjonssjef Leo Johansen. Flere personer har måttet evakuere husene sine grunnet stor skredfare..

Aftenposten - 24 Nov 19 kl. 21:01

Brann-treneren etter braksmellen: – Min jobb får andre vurdere

Seksmålstapet får ikke Lars Arne Nilsen til å vurdere sin egen stilling..

Aftenposten - 24 Nov 19 kl. 21:01

Brann-treneren etter braktapet: – Min jobb får andre vurdere

Seksmålstapet får ikke Lars Arne Nilsen til å vurdere sin egen stilling..

NRK - 31 Oct 19 kl. 18:58

Ber NAV-sjef vurdere stillingen sin

Nav-direktør Sigrun Vågeng og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie kan måtte vurdere sine stillinger, sier lederen i Fellesforbundet. Han mener det sannsynligvis dreier seg om «flere justismord,» sier han til VG..

VG - 18 Mar 20 kl. 10:59

Ber regjeringen vurdere stengte skoler til over påske

Politikere fra både Ap og Frp ber regjeringen og helsemyndighetene vurdere skolestengning til i hvert fall over påske..

P4 - 28 Mar 20 kl. 07:30

Ekspertgruppe skal vurdere skoleåpning

Regjeringen ber nå en ekspertgruppe vurdere om det er mulig å la elever og barn vende tilbake til skolen. Det opplyser kunnskapsminister Guri Melby i en pressemelding. Hun påpeker at dersom smittesituasjonen vedvarer, vil det være nødvendig å vurdere måter å drive barnehager og skoler på, samtidig som smittefaren holdes nede.

Aftenposten - 23 Mar 20 kl. 06:19

Abe: Japan må vurdere utsettelse av OL

Japans statsminister Shinzo Abe sier landet må vurdere å utsette de olympiske sommerlekene som etter planen skal starte i juli..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Utenlandske fastboende på Svalbard får reise

Fra 1.juni får utenlandske fastboende på Svalbard reise til fastlandet. Det skjer som følge av at kravet om karantene for de som reiser fra fastlandet og til Svalbard oppheves.

P4 - 2 timer siden

Meldte inn falsk trussel til politiet

En person er pågrepet etter at han meldte inn en falsk nødmelding til politiet. Tidligere i kveld mottok politiet melding om at det var observert flere personer med våpen utenfor Oslo Lufthavn. Meldingen førte til at politiet aksjonerte og flere mennesker fikk panikk..

P4 - 3 timer siden

Renault sier opp 15.000

Bilprodusenten Renault sier opp 15.000 ansatte på grunn av koronaviruset. Nyheter kommer bare to dager etter at president Emmanuel Macron lanserte en elbil-satsing hvor han avslørte av Renault vil tredoble sin produksjn av elbiler de neste årene..

P4 - 3 timer siden

Trump har signert presidentordre om sosiale medier

President Donald Trump har signert en presidentordre om sosiale medier. Orden vil gjøre Facebook, Twitter og Google mer åpne for erstatning, melder CBS news. Trump sier vider at han vil jobbe for en ytterligere lovgivning, og kommer etter at Twitter publiserte lenker til faktasjekking på to av hans Twitter-meldinger..

P4 - 3 timer siden

Arbeidsulykke på Via Ferrata i Åndalsnes

En person er hentet ut etter en arbeidsulykke i Via Ferrata i Åndalsnes. Personen måtte bli hentet med helikopter etter å ha landet på en berghylle, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 4 timer siden

Færre personskader i 2019

Det var færre personskader i fjor. Tall fra Personskadedata fra Helsedirektoratet viser at det var 3.000 færre personskader i fjor enn i 2018, ifølge NTB.

P4 - 5 timer siden

50 verdensledere tar til orde for samarbeid

50 verdensledere tar til orde for samarbeider etter koronapandemien. De 50 lederne deltok på en videokonferanse i dag, hvor målet var å styrke et samarbeid på tvers av land og gjøre verden mer motstandsdyktig..

P4 - 5 timer siden

Slåsskamp på E18

Det oppsto slosskamp mellom to en MC-fører og en bilist på E18 ved Sande i ettermiddag. Ifølge politiet har føreren fått påført voldsskader, men ikke alvorlig. Bilisten fikk beslaglagt førerkortet og MC-føreren er anmeldt for vold.

P4 - 6 timer siden

UP: Full forståelse for at folk reagerer

Sjef for Utrykningspolitiet Steven Hasseldal sier han forstår at folk reagerer på at politiet kjører på en MC-syklist i forbindelse med et oppdrag. I en video fra en privatbilist ser det ut som politiet kjører på MC-syklisten bevisst, etter at han hadde bremset ned. Nå har Hasseldal selv sendt saken til Spesialenheten for politisaker:.

P4 - 6 timer siden

Forren ferdig i Molde

Vegard Forren har spilt sin siste kamp for Molde. Ifølge TV 2 er han og klubben nå enige om å avslutte kontraksforholdet. I et intervju med kanalen tidligere i uken fortalte Forren om at han har slitt med gamlingsproblemer i 15 år, og skal blant anent ha lånt penge fra Moldes botkasse for å betale spillegjeld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt