Dagbladet > Innenriks

Thursday, 04 June, 02:52

Dagbladet - 03 Dec 19 kl. 02:52

- Barn har allerede blitt separert fra foreldrene sine

På Filippinene forbereder folk seg på at tyfonen skal treffe land. På en skole i en av provinsene forsøker norske Nathan å hjelpe barna..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Filippinene, Nathan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Barnhar , allerede, blitt, separertfra , foreldrene, sine
P4 - 11 timer siden

– Nordmenn må lage flere barn

– Nordmenn må lage flere barn. Det sier barne- og familieminister Ida Lindtveit Røse. Nye befolkningsprognoser fra SSB viser at koronapandemien kommer til å redusere den allerede historisk lave fruktbarheten i Norge.

NRK - 03 Feb 20 kl. 18:30

13 barn blei trampa i hel

13 barn mista livet etter å ha blitt trampa i hel då dei skulle forlate barneskulen dei gjekk på vest i Kenya. Det melder Reuters. Over 20 barn skal også ha blitt skadde..

P4 - 28 Oct 19 kl. 05:33

Tredobling av barn med diabetes på Haukeland

De siste tre månedene har det vært en tredobling i antall barn som har blitt innlagt på Haukeland universitetssjukehus med diabetes type 1. 22 barn har blitt lagt inn på sykehuset, skriver Bergens Tidende. Tallet på diabetesdiagnoser er i høst over halvparten av antallet tilfeller i hele fjor.

P4 - 03 Apr 20 kl. 16:34

Barn svarer om symptomer

For første gang har barn blitt spurt om symptomer på koronaviruset i Norge. Folkehelseinstiuttet har sendt ut spørreskjema til 4500 kvinner og deres 10 år gamle barn, og 80 prosent har svart til nå. Der kommer det fram at færre barn enn voksne melder om symptomer..

P4 - 27 Sep 19 kl. 23:05

Vil la deg unngå bråkete barn

Flyeselskapet Japan Airlines vil nå la passasjerene unngå bråkete barn. I det nye bookingsystemet deres får passasjerene oversikt over hvilke seter i flyet som allerede er bestilt av familier med små barn mellom åtte dager og to år. Deretter kan de reisende velge et sete, og om de ønsker mest mulig ro, kan de reservere sete så langt fra små barn som mulig..

P4 - 06 Oct 19 kl. 10:38

Flere barnevernsbarn har bodd isolert

Flere barnevernsbarn er blitt boende isolert, til tross for at hjemkommunen har ment at barnets beste vil være å bo med andre barn eller i fosterhjem. Det skriver VG. Flere barnevernsledere i flere store kommuner sier til VG at en rekke barn er blitt plassert alene under såkalte «enetiltak» i strid med deres faglige råd.

NRK - 28 Feb 20 kl. 17:06

Under 1 prosent virussyke er barn

Under 1 prosent av dem som har blitt syke av det nye koronaviruset, Covid-19, i Kina er barn under 10 år, og bare ett barn har fått kraftige symptomer. Det viser en studie publisert i The Journal of The American Medical Association (JAMA)..

Aftenposten - 21 Nov 19 kl. 16:56

Palestinske barn lærte at martyrdød er «det viktigste i livet» – nå endres pensumbøkene

Nylig ble det kjent at tekster i nye palestinske skolebøker forherliger hellig krig. Nå har endringer i pensumet allerede blitt gjort, ifølge norsk UD..

VG - 19 Nov 19 kl. 13:08

Russland planlegger å hente stort antall barn fra IS-leirene

Russland har allerede hentet hjem over hundre barn av IS-krigere fra Irak. Nå undersøkes DNA fra 49 barn i syriske leirer, med tanke på å hente disse også hjem..

NRK - 02 Dec 19 kl. 22:47

Ett barn bekreftet død i Tromsø

Ett barn i barneskolealder er død etter å ha blitt funnet i sjøen i Tromsø tidligere i dag, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge. . De tre andre - En kvinne i 20-årene og to små barn er kritisk og livstruende skadet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

Hagens barn tar oppgjør med politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold..

Dagbladet - 8 timer siden

Utvider åpningstidene

Vinmonopolets får nye åpningstider, etter dagens votering i Stortinget..

Dagbladet - 10 timer siden

Seks bygninger tatt av skred

Flere hytter og hus er tatt i et stort jordras ved Kråkneset i Alta. Raset er mellom 500 og 700 meter langt, opplyser politiet..

Dagbladet - 10 timer siden

Hytte, hund og hus på havet

En hund og flere bygninger skal være tatt i et stort jordras ved Kråkneset i Alta..

Dagbladet - 11 timer siden

Avhøret avbrutt før det begynte

Forsvareren beskriver Tom Hagen som «preget» og «ikke i god form». Politiet beskriver den drapssiktede milliardæren som «litt pjusk»..

Dagbladet - 11 timer siden

Mener de har funnet nye bevis

Lagmannsretten sier ja til at politiet får ransake Tom Hagens hjem i Sloraveien 4. Politiet mener de har funnet nye bevis der..

Dagbladet - 11 timer siden

Får ransake Hagen-boligen

Lagmannsretten forkaster anken om ransaking i Sloraveien 4..

Dagbladet - 14 timer siden

Studie: Blodtype beskytter mot corona

En omfattende studie har for første gang funnet en sammenheng mellom blodtype og sannsynligheten for alvorlige lungesykdommer ved covid-19..

Dagbladet - 14 timer siden

Farevarsel om regn i Sør-Norge

Meteorologisk institutt sender ut gult farevarsel om nedbør for flere områder i Sør-Norge fredag. Helgas værvinnere finner man sannsynligvis i Trøndelag og Nord-Norge..

Dagbladet - 15 timer siden

Avhøret av Hagen avbrutt

- Han er sterkt preget av å være siktet i saken, sier advokat Mikkel Toft Gimse..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt