P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 01:54

P4 - 15 Oct 19 kl. 07:45

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune.
Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.
Det får Oslo Høyre til å se rødt, og anklager forbundet for å beskytte det rødgrønne byrådet, skriver Dagsavisen.
Fagforbundet avviser kritikken..
Les mer på P4


Les mer om:
Høyre, Fagforbundet, Oslo, Oslo Høyre, Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bagatelliserer, lovbruddenei , Oslo, kommune
Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 12:39

Eier av bemanningsfirma: – Oslo kommune driver arbeidslivskriminalitet

Byrådet i Oslo bagatelliserer en kvart million brudd på arbeidsmiljøloven, mener Svein Konstali..

P4 - 26 Sep 19 kl. 12:20

Åpner tilsyn mot Oslo kommune

Arbeidstilsynet åpner tilsyn med Oslo kommune etter flere hundre brudd på arbeidsmiljøloven. Det melder NRK som avslørte at det har skjedd minst 820 lovbrudd i Energigjenvinningsetaten i kommunen. De ansatte har blant annet jobbet for mye overtid og det er også snakk om brudd på hviletidsbestemmelsene.

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 14:57

NÅ: MDG-Lan grilles om lovbruddene

Opposisjonen har varslet at de vil gå kritisk til verks når Lan Marie Berg (MDG) møter i spørretimen etter NRKs avsløringer om lovbruddene i Energigjenvinningsetaten..

P4 - 06 Sep 19 kl. 08:12

Søppelarbeidere krever millioner av Oslo kommune

Rundt 30 gjenvinningsarbeiderne ved Haraldrudanlegget i Oslo har i en årrekke gått glipp av ulempetillegg. Nå krever de millioner av Oslo kommune, melder NRK. Men Energigjenvinningsetaten i Oslo kommune har ikke betalt ulempetillegg i juni-lønningen, når feriepengene utbetales.

Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 11:11

Natteravn-topp mener Raymond Johansen bagatelliserer voldsproblemene i Oslo

– Jeg tror ikke bagatellisering av problemstillingen bidrar til et tryggere Oslo, sier generalsekretær i Natteravnene, Lars Norbom..

Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 11:11

Natteravnene-topp mener Raymond Johansen bagatelliserer voldsproblemene i Oslo

– Jeg tror ikke bagatellisering av problemstillingen bidrar til et tryggere Oslo, sier generalsekretær i Natteravnene, Lars Norbom..

P4 - 09 Oct 19 kl. 21:12

Lovbrudd på Blakstad

Et av Norges største psykiatriske sykehus, Blakstad i Asker, har registrert over 4200 brudd på arbeidsmiljøloven hitttil i år. Ifølge NRK skal bruddene på arbeidsmiljøloven ha pågått i flere år. Både toppledelsen og sykehusets styre har vært orientert om lovbruddene helt siden 2016.

NRK - 18 Oct 19 kl. 09:56

Åpner tilsyn mot Oslo kommune

Arbeidstilsynet varsler tilsyn mot Oslo kommune etter NRK avsløringen om 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven. – Vi åpner tilsyn med både Energigjenvinngsetaten og med Oslo kommune, sier Bård Hogstad, inspektør i Arbeidstilsynet..

P4 - 21 Oct 19 kl. 14:18

Enda flere lovbrudd i Oslo kommune

Det er avdekket enda flere brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune. Tall NRK har fått innsyn i viser at kommunens velferdsetat har 6852 brudd på loven fra 2016 til og med september i år. Dermed er antall dokumenterte overtidsbrudd i Oslo kommune de siste årene oppe i totalt 99.

E24 - 11 Mar 20 kl. 16:47

Oslo kommune: Hever beredskapsnivået og forbyr arrangementer

Oslo kommune iverksetter en rekke tiltak for å begrense spredning av coronaviruset. Det vil nå være straffbart å bryte hjemmekarantene i Oslo..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 2 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.

P4 - 3 timer siden

Måtte avlyse russekamp etter slåssing

Politiet måtte i kveld avlyse en fotballkamp mellom jentene i årets og neste års russekull på Raumyr på Kongsberg. Årsaken var at de allerede tidig i første omgang ble slåssing og utagering. Der kamper normalt blir avblåst av dommere, var det altså politiet som i kveld sto for den avgjørelsen..

P4 - 3 timer siden

Frykter for fulle bargjester

Helseminister Bent Høie er urolig for økt koronasmitte når barer og utesteder får åpne dørene igjen i morgen. Høie sier til VG at det er lett å glemme å holde avstand og vaske hendene når man drikker og ber alle ha dette med seg i ryggmargen fremover. I Oslo har skjenking av alkohol vært tillatt siden 6.

P4 - 4 timer siden

Oppfordrer ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus oppfordres til å ikke komme på jobb i dag hvis det er mulig. Området rundt presidentboligen har de siste dagene vært åsted for demonstranter mot politivold. I går kom situasjonen under kontroll og det ble direkte konfrontasjoner mellom Secret Service-agenter og demonstranter.

P4 - 4 timer siden

Mann omkom i bilulykke

En mann i 60-årene har mistet livet i en bilulykke på Grua i Eidskog i Innlandet i kveld. Mannen var alene i bilen og skal ha kjørt av veien. Det forsøkt livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

P4 - 5 timer siden

Advarer om flom

Høye temperaturer og mye snøsmelting øker flomfaren. NVE har sendt ut gult farenivå for Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. De advarer om lokale oversvømmelser og rask økning av vannføring i små vassdrag..

P4 - 5 timer siden

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

P4 - 5 timer siden

Get-kunder kan miste TV2

Get sine kunder står i fare for å miste TV2 sine kanaler i morgen. TV2 og det Telia-eide selskapet sitter akkurat nå i forhandlinger om en ny TV-avtale, men klarer ikke å komme til enighet. Striden går ut på hvor mye Get skal betale for TV2s kanaler.

P4 - 6 timer siden

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt