P4 > Nyheter

Sunday, 17 November, 21:53

P4 - 15 Oct 19 kl. 07:45

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune.
Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.
Det får Oslo Høyre til å se rødt, og anklager forbundet for å beskytte det rødgrønne byrådet, skriver Dagsavisen.
Fagforbundet avviser kritikken..
Les mer på P4


Les mer om:
Høyre, Fagforbundet, Oslo, Oslo Høyre, Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bagatelliserer, lovbruddenei , Oslo, kommune
Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 12:39

Eier av bemanningsfirma: – Oslo kommune driver arbeidslivskriminalitet

Byrådet i Oslo bagatelliserer en kvart million brudd på arbeidsmiljøloven, mener Svein Konstali..

P4 - 26 Sep 19 kl. 12:20

Åpner tilsyn mot Oslo kommune

Arbeidstilsynet åpner tilsyn med Oslo kommune etter flere hundre brudd på arbeidsmiljøloven. Det melder NRK som avslørte at det har skjedd minst 820 lovbrudd i Energigjenvinningsetaten i kommunen. De ansatte har blant annet jobbet for mye overtid og det er også snakk om brudd på hviletidsbestemmelsene.

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 14:57

NÅ: MDG-Lan grilles om lovbruddene

Opposisjonen har varslet at de vil gå kritisk til verks når Lan Marie Berg (MDG) møter i spørretimen etter NRKs avsløringer om lovbruddene i Energigjenvinningsetaten..

P4 - 06 Sep 19 kl. 08:12

Søppelarbeidere krever millioner av Oslo kommune

Rundt 30 gjenvinningsarbeiderne ved Haraldrudanlegget i Oslo har i en årrekke gått glipp av ulempetillegg. Nå krever de millioner av Oslo kommune, melder NRK. Men Energigjenvinningsetaten i Oslo kommune har ikke betalt ulempetillegg i juni-lønningen, når feriepengene utbetales.

Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 11:11

Natteravn-topp mener Raymond Johansen bagatelliserer voldsproblemene i Oslo

– Jeg tror ikke bagatellisering av problemstillingen bidrar til et tryggere Oslo, sier generalsekretær i Natteravnene, Lars Norbom..

P4 - 09 Oct 19 kl. 21:12

Lovbrudd på Blakstad

Et av Norges største psykiatriske sykehus, Blakstad i Asker, har registrert over 4200 brudd på arbeidsmiljøloven hitttil i år. Ifølge NRK skal bruddene på arbeidsmiljøloven ha pågått i flere år. Både toppledelsen og sykehusets styre har vært orientert om lovbruddene helt siden 2016.

Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 11:11

Natteravnene-topp mener Raymond Johansen bagatelliserer voldsproblemene i Oslo

– Jeg tror ikke bagatellisering av problemstillingen bidrar til et tryggere Oslo, sier generalsekretær i Natteravnene, Lars Norbom..

NRK - 18 Oct 19 kl. 09:56

Åpner tilsyn mot Oslo kommune

Arbeidstilsynet varsler tilsyn mot Oslo kommune etter NRK avsløringen om 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven. – Vi åpner tilsyn med både Energigjenvinngsetaten og med Oslo kommune, sier Bård Hogstad, inspektør i Arbeidstilsynet..

P4 - 21 Oct 19 kl. 14:18

Enda flere lovbrudd i Oslo kommune

Det er avdekket enda flere brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune. Tall NRK har fått innsyn i viser at kommunens velferdsetat har 6852 brudd på loven fra 2016 til og med september i år. Dermed er antall dokumenterte overtidsbrudd i Oslo kommune de siste årene oppe i totalt 99.

P4 - 02 Oct 19 kl. 17:22

Bør loven 37 ganger i august

Energigjenvinningsetaten i Oslo brøt arbeidstidsbestemmelsene 37 ganger i august. Det skriver miljøbyråd Lan Marie Berg i et notat til Samferdsels- og miljøkomiteen i Oslo. Dermed har etaten hatt 857 overtidsbrudd fra januar 2017 til august i år, melder NRK.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Skyting ved Stockholm

Det foregår en aksjon med tungt væpnet politi i Sundbyberg ved Stockholm. En mann skal ha barrikadert seg i en leilighet og har løsnet flere skudd, melder Aftonbladet. Blant annet skal han ha fyrt av skudd mot politiet gjennom ytterdøren til leiligheten..

P4 - 4 timer siden

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag. Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik.

P4 - 4 timer siden

Kennel brukte støt

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 3 timer siden

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

P4 - 3 timer siden

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

P4 - 6 timer siden

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

P4 - 6 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 6 timer siden

Vurderer farevarsel i morgen

Det er ventet så vanskelige kjøreforhold i morgen at meteorologisk institutt vurderer å sende ut farevarsel for Sør-Norge. Statsmeteorolog Per Egil Haga sier til Nettavisen at folk må være forsiktige i trafikken da det kan bli svært glatt. Det skal komme mye våt snø.

P4 - 6 timer siden

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 6 timer siden

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt