Dagbladet > Innenriks

Thursday, 19 September, 20:49

Dagbladet - 16 Aug 19 kl. 00:58

- Bør invitere Putin til frigjøringsjubileet

Ordfører Rune Rafaelsen mener en invitasjon til Vladimir Putin, vil være gunstig for å få spiondømte Frode Berg løslatt og hjem til Kirkenes..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Rune Rafaelsen, Vladimir Putin, Frode Berg, Kirkenes, Putin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bør, invitere, Putin, til, frigjøringsjubileet
Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 05:45

Ordfører tror Putin-besøk kan hjelpe Frode Berg

Ordfører Rune Rafaelsen (Ap) ønsker å invitere Putin til frigjøringsjubileet i Finnmark. Han tror invitasjonen kan hjelpe å få Frode Berg hjem..

NRK - 30 Jun 19 kl. 09:13

Vil invitere Kim til Det hvite hus

President Donald Trump sier at han vil invitere Nord-Koreas leder Kim Jong-un til Det hvite hus i Washington. Trump krysset grensen til Nord-Korea under dagens toppmøte og ble dermed den første amerikanske presidenten til å besøke landet..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 10:04

Ber politimesterne om å invitere muslimske ledere til dialogmøte

Politidirektør Benedicte Bjørnland ber politimesterne om å invitere ledere i muslimske trossamfunn i Norge til dialogmøte..

NRK - 26 Apr 19 kl. 01:47

Putin takket ja til invitasjon

Kim Jong-un har invitert Putin til Nord-Korea etter at de to møttes for første gang denne uken. Putin har takket ja til å møtes igjen. Den nordkoreanske lederen beskriver samtalene med Putin i Vladivostok som åpne og vennlige..

P4 - 27 Aug 19 kl. 10:30

Ber politimesterne invitere til dialogmøte

Politidirektør Benedicte Bjørnland ber politimesterne invitere ledere i muslimske trossamfunn i Norge til dialogmøte. Det går frem av et brev fra Politidirektoratet som ble sendt før helgen, melder Aftenposten. Hensikten med møtet er å informere og forebygge utrygghet i muslimske miljøer.

P4 - 26 Apr 19 kl. 05:27

Putin takket ja til gjenvisitt

Kim Jong-un har invitert Vladimir Putin til Nord-Korea etter at de to møttes i Russland for første gang i går. Og Putin har takket ja, ifølge det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA. Noen dato for møtet er ennå ikke satt.

VG - 25 Apr 19 kl. 05:46

Putin og Kim perlevenner etter sitt første møte

Russlands Vladimir Putin strekker ut en hjelpende hånd til Nord-Koreas Kim Jong-un under deres aller første møte. Putin sier han vil bistå i å løse atomproblemet på Koreahalvøya..

NRK - 04 Jul 19 kl. 08:17

Putin åpen for nedrustning

President Vladimir Putin melder i dag at han er villig til å diskutere nedrustning med amerikanske styringsmakter. Nedrustning vil øke internasjonal stabilitet, sa Putin, men la til at ballen nå er hos amerikanerne..

Hegnar.no - 26 Apr 19 kl. 06:38

Putin takket ja til å møtes igjen

Kim Jong-un har invitert Putin til Nord-Korea etter at de to møttes for første gang denne uken. Putin har takket ja til å møtes igjen..

NRK - 28 Jun 19 kl. 07:45

Skryter av forholdet til Putin

Under G20-møtet i Osaka, skal Trump og Putin for å snakke sammen. I løpet en kort presseseanse sa Trump at «det er en stor ære å være sammen med president Putin». Putin la til at dette var en god anledning for å fortsette dialogen mellom dem..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

- Kamzy, vi vil ikke ha dere her

Hun ble forsøkt drept på Utøya. Så fikk hun høre at gjerningsmannen hadde bommet, siden hun fortsatt er i live. I dag fikk Oslos varaordfører nok et hatbrev..

Dagbladet - 2 timer siden

Lothepus får lov - Pondus-pils får nei

Designet var klart, men Pondus-skaperen kunne blitt tvunget til å legge ned bladet, dersom ølet nådde butikkhyllene..

Dagbladet - 4 timer siden

Dømt til fengsel for tennisbane og underjordisk gang

Princess-arving Hanne Madsen (48) dømt til fengsel og vurderer å ta saken til Høyesterett. - Har tatt seg til rette etter eget forgodtbefinnende.

Dagbladet - 7 timer siden

Andreassen: – Ikke bra for kronen å ha en usikker sentralbank

Sjeføkonom Jan Andreassen mener det er stor fare for at hevingen nå, som en sen takling på høykonjunkturen vi er i ferd med å legge bak oss, med varsel om mulig kutt i 2022, ansees å være vinglete..

Dagbladet - 6 timer siden

Ventet i en halvtime før han gikk til angrep

Ifølge politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby tilbrakte Philip Manshaus (22) cirka en halvtime på parkeringsplassen utenfor moskeen før han gikk til angrep..

Dagbladet - 22 timer siden

Forsvant sporløst. Hva skjedde med Arne?

For 64 år siden forsvant Arne Odd Torgersen sporløst. Nå kan han være funnet..

Dagbladet - Igår: 17:50

Spår sterkeste arbeidsmarked på åtte år – her skal det ansettes

I fem av ni sektorer rapporterer arbeidsgivere om sterkere bemanningsutsikter sammenliknet med samme tid i fjor, viser undersøkelse fra ManpowerGroup Norge..

Dagbladet - Igår: 17:29

Alvorlige trusler mot BI

Politiet har iverksatt tiltak..

Dagbladet - Igår: 07:10

Undersøkelse: Klart flertall for å hente hjem norske barn av IS-foreldre

To tredeler av de spurte mener norske barn av IS-krigere bør hentes hjem, viser en fersk undersøkelse gjennomført på oppdrag fra Redd Barna..

Dagbladet - Igår: 07:14

Terrormeldingen sendt etter drapet

Omkring klokka 15 forlot terrorsiktede Philip Manshaus (22) boligen i Eiksmarka. 56 minutter seinere publiserte han en terrormelding på nett, mener politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt