Dagbladet > Innenriks

Tirsdag, 29 September, 20:46

Dagbladet - 13 nov. 19 kl. 19:51

- Aner ikke hva det er

Skogsturen ga Svenn et uventet funn. Nå ber han om hjelp til å oppklare mysteriet..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Svenn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aner, ikke, hvadet er
Dagbladet - 07 aug. 19 kl. 12:42

Aner ikke hva en liter melk koster

Statsråden bommet grovt på melkeprisen. - Når voksne mennesker seriøst ikke aner hva en liter vanlig norsk melk koster, da lever de fjernt fra hverdagen til folk flest..

P4 - 26 feb. 20 kl. 07:57

Vet ikke hva de får i pensjon

En av to nordmenn aner ikke hva de vil få utbetalt i pensjon. De viser en undersøkelse rådgivningsselskapet Kantar har gjort for Nordea. Forbrukerøkonom Derya Incedursun i Nordea sier til Nettavisen at hun er overrasket over hvor få som faktisk vet hva arbeidsgiveren setter av i årlig pensjon for dem..

Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

Aftenposten - 11 jan. 20 kl. 09:05

Har ikke pratet med Horneland om fremtiden: – Jeg aner ikke hva som skjer

Jonathan Levi er tilbake på Lerkendal etter et låneopphold i svenske Elfsborg, men vet ikke om han spiller for RBK i 2020..

Aftenposten - 10 mars 20 kl. 14:34

Oilers-stjernene i koronavillrede: – Vet ikke hva som skjer

Tommy Kristiansen og resten av Oilers-spillerne aner ikke når eller om de får muligheten til å spille om NM-gull. Det er en bisarr situasjon..

VG - 21 sep. 19 kl. 04:39

Tettey kan legge opp neste år – redd for livet etter fotballen

NORWICH (VG) En åpenhjertig Alexander Tettey (33) forteller at han ikke aner hva han kommer til å finne på etter fotballkarrieren, som kan ta slutt allerede neste år, og at tanken på tomrommet skremmer ham..

Dagbladet - 19 des. 19 kl. 20:09

Overvåkingsvideo forsvunnet

Videoen skal vise hva som skjedde på cella da Jeffrey Epstein ble funnet nesten bevisstløs på cella i juli. Myndighetene aner ikke hvor den har tatt veien..

Aftenposten - 07 feb. 20 kl. 18:15

Rune ønsker å få store mesterskap til Tromsø. Men én ting kan skape problemer.

Tromsø Svømmeklubb drømmer om å arrangere NM, men aner ikke hva det vil koste..

P4 - 17 mars 20 kl. 05:32

Aner ikke hva krisepakken koster

Hvor mye krisepakken, som et samlet Storting ble enige om i går, vil komme til å koste er det ingen som vet. I krisepakken for næringslivet er partiene blant annet enige om at permitteringsperioden utvides fra 2 til 20 dager og antall omsorgdager dobles til 20 dager. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum sier til Klassekampen at dette er dyrt, men at alternativet er mye dyrere..

Aftenposten - 25 april 20 kl. 18:22

Over tre år gammel russelåt har på mystisk vis gått viralt i Japan: – Aner ikke hva som skjer

For over tre år siden laget duoen Meland x Hauken russelåten «Chernobyl 2017». De siste ukene har den tatt fullstendig av på den andre siden av jordkloden..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 7 timer siden

- Bare én ting overrasker

Skatteavsløringene om Trump kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt for Joe Biden, mener eksperter. Likevel er de usikre på om det i det hele tatt vil påvirke presidentvalget..

Dagbladet - Igår: 20:39

Kan være skyld i norsk vaksinesjokk

4 av 10 nordmenn vil ikke ta en covid-19-vaksine nå. Ekspertene mener Donald Trump kan forklare deler av årsaken til den norske befolkningens skepsis..

Dagbladet - Igår: 20:00

Trosset Høie

Nye tiltak, hastemøte og uenighet. De siste dagene har det vært stor uenighet om hvordan smitten i Oslo skal håndteres..

Dagbladet - Igår: 21:56

Kodene: Slik jobber politiets avhørsekspert

Saken om Birgitte Tengs forandret livet hans, og terroren 22. juli satte politimannen Asbjørn Rachlew på den største prøven. Familien hans har betalt prisen for at hele verden nå skal lære seg avhørsekspertens metode..

Dagbladet - 25 sep. 20 kl. 21:54

Christian (18) døde i TikTok-ulykke - nå advarer broren

- Alle trodde det var selvmord. Det trodde vi også, sier broren, Daniel Stefan Granli (28). Så fant de Christians mobiltelefon på opptaksmodus..

Dagbladet - 25 sep. 20 kl. 19:39

Tror han ble drept i leiligheten

Den foreløpige rettsmedisinske undersøkelsen viser at den avdøde personen har skader som er forenlig med drap..

Dagbladet - 25 sep. 20 kl. 16:37

Frykter hevnangrep etter knivangrep på Bogerud i Oslo

Etter at en 16 år gammel gutt ble hogd i ansiktet med en knivliknende gjenstand ved Bogerud T-bane torsdag, jobber Oslo-politiet med «full trøkk» for å avverge «nye uheldige episoder»..

Dagbladet - 24 sep. 20 kl. 22:18

Angrep uskyldig uten forvarsel

Blodspruten sto da maskerte menn angrep broren til personen de skal ha jaktet på med macheter. Nå er fem personer varetektsfengslet. Konflikten kan knyttes til en rekke skyteepisoder og machete-angrep i Oslo og på Lørenskog..

Dagbladet - 24 sep. 20 kl. 20:40

De mystiske minuttene

Tidsrom på Laila Bertheussens kjøretur framstår som en gåte..

Dagbladet - 23 sep. 20 kl. 11:44

To har status som mistenkt

To polititjenestepersoner har status som mistenkt etter at en mann ble skutt og drept av politiet. Spesialenheten har funnet våpen hjemme hos den avdøde mannen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt