P4 > Nyheter

Friday, 17 January, 19:27

P4 - 09 Dec 19 kl. 23:19

- Alle pasientoppdrag ble gjennomført

Alle pasientoppdrag Babcock fikk i Nord-Norge i dag ble gjennomført.
Det opplyser selskapet selv i en pressemelding i kveld.
Babcock sier de har satt inn to ekstra fly, og har et tredje i beredskap etter problemene i helgen hvor fire fly ble satt på bakken på grunn av tekniske problemer.
Babcock sier de beklager sterkt hendelsen.
Siden selskapet tok over flyambulansetjenesten i sommer er det registrert nesten 300 avvik, og en lege sa til TV2 i kveld at hun frykter liv vil gå tapt..
Les mer på P4


Les mer om:
Babcock, Nord-Norge, TV2

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alle, pasientoppdrag, ble, gjennomført
P4 - 15 Nov 19 kl. 16:39

Første tilbakebetaling gjennomført

NAV har i dag gjennomført den første tilbakebetalingen til en person som er rammet av trygdeskandalen. Utbetalingen er på rundt 70 000 kroner, og personen vil enten få pengene på konto i dag eller like over helgen, opplyser NAV til TV2. De vet ikke hvor lang tid det vil ta før alle de berørte har fått penger de har krav på tilbake..

P4 - 10 Oct 19 kl. 11:17

Alle tog står

Fra klokka 12 til klokka 14 står alle tog i hele landet. Grunnen er at fagforbundene i jernbane-Norge gjennomfører en politisk streik mot EUs fjerde jernbanepakke, som blant annet vil gjøre det obligatorisk å konkurranseutsette hele jernbanen..

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 10:13

Utsetter alle fengslingsmøter i voldtektssaken

Ville framstille seks siktede menn i dag. Nå vil de gjennomføre nye avhør..

P4 - 24 Dec 19 kl. 07:33

Storbritannia vil DNA-teste nyfødte

Helseministeren i Storbritannia vil genteste alle nyfødte barn. På nyåret settes det i gang et prosjekt der 20.000 barn skal gentestes.

NRK - 20 Nov 19 kl. 10:39

Kartlegg utfordringar i kyrkja

Den norske kyrkje vil kartlegge utfordringane for LHBT-personar som jobbar i kyrkja og vil gjennomføre ei større arbeidslivsundersøking om temaet. – Kyrkja skal vere ein trygg og inkluderande arbeidsstad for alle, seier leiaren i Kyrkjerådet..

VG - 02 Sep 19 kl. 12:53

Slagferdig satiré - Bokanmeldelse: Jens M. Johansson: «Lavterskeltilbud»

Noe ujevn, men morsom og godt gjennomført roman om hva som skjer når alle forfatteres våte drøm – den om det STORE stipendiet - blir en realitet..

VG - I førrgår: 23:46

Sikkerhetsmyndighetene anbefaler rask Windows-oppdatering

Nasjonal sikkerhetsmyndighet anbefaler at alle Windows-brukere gjennomfører sikkerhetsoppdateringen som kom i kveld..

P4 - 30 Nov 19 kl. 13:14

Vil se på vilkår for løslatelse

Britisk politi sier de vil se på vilkårene for løslatelsen av mannen som gjennomførte terrorangrepet på London Bridge i går. 28-åringen, som drepte to personer med kniv før han selv ble skutt og drept av politiet, ble i 2012 dømt for terrorplanlegging. Han var ute på prøve, og gikk med elektronisk fotlenke, da han gjennomførte angrepet i går..

E24 - 01 Dec 19 kl. 18:56

«Årets drivkraft» har fjellhøye ambisjoner

Hun har som mål å bestige alle Norges høyeste topper. Driven til å gjennomføre er også det som har landet Marte Jerkø en lederrolle i et av Norges største selskaper..

Aftenposten - 04 Jan 20 kl. 18:15

Fredrik (11) tok 101 T-banestasjoner på én dag. Feirer med film og chips.

God planlegging, minst mulig proviant og et åpent sinn. Fredrik Christian Øverland (11) og faren gjennomførte lørdag en ekspedisjon på alle T-banelinjene med stor suksess..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Drapssiktet utleveres fra Ungarn

Politiet i Oslo har fått klarsignal til å hete ut den drapssiktede mannen som ble pågrepet i Ungarn etter drapet på Prinsdal i Oslo. Til NRK sier politiadvokaten at de vil hente han hjem så raskt som mulig. Totalt er tre personer siktet etter drapet på 21 år gamle Halil Kara..

P4 - 1 time siden

Fylkelag har kalt inn til krisemøter

Flere av fylkeslagene til Frp har innkalt til krisemøter neste uke for å diskutere regjeringsdeltakelse. Blant annet skal Oslo Frp møtes mandag ettermiddag og fylkeslaget i Vestland skal også møtes mandag. Møte vil bli holdt i etterkant av at statminister Erna Solberg og Frps Siv Jensen skal møtes for å gjennomgå Frps kravliste for å bli værende i regjeringen..

P4 - 1 time siden

Thunberg demonstrerer i Sveits

Klimaforkjemper Gretha Thunberg har i dag deltatt i klimademonstrasjoner i Sveist sammen med flere tusen deltakere. I en tale til de 15.000 oppmøtte sa 17-åringen at man det siste tiåret ikke har sett noe til en reel klimahandling.

P4 - 1 time siden

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

P4 - 2 timer siden

Demonstranter sperrer Louvre

Demonstranter sperret inngangen til museet Louvre i Paris slik at det måtte stenge i dag. Demonstrantene protesterer mot pensjonsreformen i landet. Blant demonstrantene var også de ansatte ved museet..

P4 - 2 timer siden

Siktet 18-åring varetektsfengslet i 4 uker

18-åringen som er siktet for drap eller medvirkning til dette etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo, er nå varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene må mannen sitte i full isolasjon. Han erkjenner ikke straffskyld, men samarbeider med politiet med ønske om å bli sjekket ut av drapssaken..

P4 - 3 timer siden

Norge vant stafetten

De norske skiskytterkvinnene vant stafetten i Rupholding i ettermiddag. Særlig Tiril Eckhoff gikk en strålende etappe og sørget for norsk jubel og beholder dermed ledelsen i verdenscupen..

P4 - 2 timer siden

Isbjørn oppsøker turister på Svalbard

En isbjørn har de siste dagene oppsøkt turfølger ved Longyearbyen på Svalbard. Etter flere såkalte akutte situasjoner har sysselmannen nå valgt å presse isbjørnen bort fra området melder NTB. Det er ingen planer om å avlive isbjørnen.

P4 - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet død

Politiet bekrefter nå at den 79 år gamle kvinnen som ble savnet i Molde 30. desember er funnet død. En person ble funnet død allerede 12.

P4 - 3 timer siden

Åtte av ti: - Trump er rasist

Åtte av ti beskriver USAs president Donald Trump som en rasist. Det kommer frem i en meningsmåling utført på oppdrag av avisen Washington Post. 83 prosent i undersøkelsen mener Trump har bidratt til at rasisme er blitt et større problem i USA.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt