P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 02:32

P4 - 23 May 20 kl. 17:38

-Tomme tribuner vil endre fotballen

Når fotballen omsider kommer i gang, er en vesentlig faktor borte: publikum. Uten fans på tribunen, påvirkes kampresultatet, det viser ny forskning fra England og Tyskland.
Undersøkelsen viser at hjemmelaget var n 45,8 prosent av kampene med tilskuere, men bare 36 prosent av kampene uten tilskuere.
Hjemmelaget scorer også færre mål når de spiller hjemme uten publikum, mens bortelaget scorer åtte prosent flere mål uten tilskuere skriver NRK..
Les mer på P4


Les mer om:
England, Tyskland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tomme, tribuner, vil, endre, fotballen
P4 - 02 Mar 20 kl. 09:51

Tomme tribuner for skiskytterne

Koronavirusfrykten rammer også idretten. De kommende verdscuprennene i skiskyting i tsjekkiske Nove Mesto vil gå for tomme tribuner, melder Reuters. Publikum holdes borte for å hindre mulighet for spredning..

NRK - 10 Mar 20 kl. 19:03

Tomme tribuner på Ullevaal

Fotballandskampen mellom Norge og Serbia 26. mars spilles med tomme tribuner. Det ble bestemt tirsdag kveld.

Aftenposten - 29 May 20 kl. 07:05

Tomme tribuner har gitt helt ny trend i Bundesliga

OM FOTBALL: Hvor stor fordel er det for bortelaget å spille for tomme tribuner? I Tyskland har den vært tydelig etter gjenåpningen..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 07:05

Tomme tribuner har gitt den tyske toppfotballen en helt ny trend

OM FOTBALL: Hvor stor fordel er det for bortelaget å spille for tomme tribuner? I Tyskland har den vært tydelig etter gjenåpningen..

P4 - 10 Mar 20 kl. 21:05

Serbia-kamp for tomme tribuner

Norges landskamp mot Serbia på Ullevaal stadion 26. mars blir spilt for tomme tribuner, opplyser Norges fotballforbund..

Aftenposten - 10 Mar 20 kl. 12:23

Messi må spille for tomme tribuner i Champions League

Champions League-kampen mellom Barcelona og Napoli neste uke vil bli spilt for tomme tribuner på grunn av virusutbruddet..

VG - 02 Mar 20 kl. 10:16

Skiskytterne må ta med seg matvarer etter «coronahamstring» - skal gå for tomme tribuner

Coronaviruset har også nådd Tsjekkia. Det får uvanlige konsekvenser for de norske skiskytterne før denne ukens verdenscupkonkurranser i Nove Mesto som går for tomme tribuner..

VG - 10 Mar 20 kl. 21:05

NFF: Norge - Serbia spilles for tomme tribuner

ULLEVAAL (VG) Norges Fotballforbund bekrefter på en pressekonferanse tirsdag at playoff-kampen mellom Norge og Serbia går for tomme tribuner..

VG - 23 Apr 20 kl. 13:05

Bislett games går for tomme tribuner

BISLETT (VG) Bislett Games går for tomme tribuner. Det bekrefter Bislett-sjef Steinar Hoen på en pressekonferanse torsdag..

VG - 23 Apr 20 kl. 13:05

Bislett games går for tomme tribuner: – En enorm glede

BISLETT (VG) Bislett Games går for tomme tribuner. Det bekrefter Bislett-sjef Steinar Hoen på en pressekonferanse torsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 3 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 3 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 3 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 3 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 3 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 3 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 4 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 4 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 4 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt