P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 16:57

P4 - 03 juni 20 kl. 06:56

-Kommunene må samarbeide bedre om flom

-Kommunene må samarbeide mer på tvers når det er fare for flom.
Det sier direktør i Direktoratet for Samfunnsikkerhet og Beredskap, Elisabeth Sørbøe Aarsæther.
Hun er bekymret for storflommen som er ventet. Hun mener kommunene må løfte blikket for å lykkes med flombereskapen, slik at de kan hjelpe hverandre og ikke bli stående alene om kompetanse og kapasitet..
Les mer på P4


Les mer om:
Direktoratet, Samfunnsikkerhet, Beredskap, Sørbøe Aarsæther

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kommunene, samarbeide, bedreom , flom
NRK - 18 mars 20 kl. 13:11

SAS og Norweigan får samarbeide

Regjeringen gir transportbransjen midlertidig unntak fra konkurranselovens forbud mot å samarbeide, som følge av koronaepidemien, opplyser næringsminister Iselin Nybø. Dermed får SAS og Norwegian nå lov til å samarbeide om å få passasjerene hjem..

VG - 13 mai 20 kl. 19:51

Mener kommunene bør få smittevernutstyr av sykehusene: – Stort udekket behov

Sykepleierforbundet, Fagforbundet og KS krever at kommunene skal få mer av sykehusenes utstyr. I et brev til helseministeren ber de regjeringen iverksette strakstiltak for å bedre situasjonen i eldreomsorgen..

NRK - 13 april 20 kl. 20:38

Statar skal samarbeide om opning

New York skal samarbeide med fleire statar i USA skal samarbeide når dei igjen skal opne samfunnet. Dei skal koordinere opning av skolar og bedrifter. New Jersey, Connecticut, Pennsylvania, Rhode Island og Delaware skal samarbeide med USA..

P4 - 18 mars 20 kl. 13:15

Flyselskaper får samarbeide

Regjeringen gir transportbransjen midlertidig unntak fra konkurranselovens forbud mot å samarbeide, på grunn av koronakrisen. Det opplyser Næringsdepartementet. Det betyr blant annet at SAS og Norwegian nå kan samarbeide om rutetilbudet, for å kunne opprettholde person- og godstransport, og sikre innbyggerne tilgang til nødvendige varer og tjenester..

Aftenposten - 30 mars 20 kl. 10:35

NVE ber kommunene forberede seg på flom

Mye snø i fjellet gjør at det er stor fare for ødeleggende vårflommer i alle landsdeler, ifølge Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE)..

P4 - 12 mai 20 kl. 14:50

- Kommunene får nok penger

- Kommunene får nok penger til å komme seg gjennom koronakrisen. Det sto finansminister Jan Tore Sanner fast på da han for kort tid siden møtte pressen etter å ha presentert revidert nasjonalbudsjett. Opposisjonen har i dag vært tydelige på at kommunene trenger mer for å dekke inn tapene fra koronakrisen, Men Sanner sier det ikke er noen grunn for kommunene å stramme inn nå.

NRK - 13 april 20 kl. 21:50

Enda fleire statar skal samarbeide

Vestkyststatane California, Oregon og Washington har vorte einige om å samarbeide når dei skal lette på restriksjonane i samband med koronapandemien, skriv Reuters. New York og fem andre statar har også sagt at dei skal samarbeide om gjenopning..

P4 - 19 mars 20 kl. 14:21

Bevilger 250 millioner mer til kommunene

Kommunene får mer å rutte med under koronakrisen. Et enstemmig Storting har besluttet å bevilge 250 millioner kroner mer til kommunene. Utbruddet setter nå mange på prøve, og derfor tar vi nå grep, sier kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup..

P4 - 14 feb. 20 kl. 15:40

Fare for flom, skred og sterk vind

Det er fare for flom og skred flere steder i landet, nå når mange tar vinterferie. I Sør-Norge kan det bli snøfokk i fjellet, og det er fare for flom og jordskred på grunn av mye nedbør i sør og på Vestlandet i helgen..

P4 - 26 mars 20 kl. 18:47

Byrådspartiene i Oslo vil samarbeide

Byrådspartiene i Oslo inviterer nå alle partier i bystyret til å samarbeide for å håndtere koronakrisen. Arbeiderpartiet, SV og MDG vil samarbeide med opposisjonspartiene for at Oslo skal komme seg gjennom en svært krevende økonomisk situasjon for både kommunen og bedriftene i byen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Flere stoppet på grensen i Finnmark

Politiet i Finnmark har bortvist 11 utenlandske turister på 24 timer. Åpen grense til Finland gjør at turistene bare kjører rett inn i Norge, og de fleste vet ikke om innreiserestriksjonen som følge av koronaviruset. To estere og to franskmenn er i dag stoppet i Finnmark og bortvist fra landet, sier politiet til NRK..

P4 - 15 minutter siden

Politiet har punktert på vei til ulykke

En person er skadet etter at en firhjuling og en personbil har kolidert på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

P4 - 15 minutter siden

To tog har kollidert i Tsjekkia

To persontog har kollidert i Tsjekkia i ettermiddag. Det melder lokale medier. Alle omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent, men ulykken skal ha skjedd ved en stasjon.

P4 - 45 minutter siden

Kvinne påkjørt av traktor

En kvinne er påkjørt av en traktor i Frosta i Trøndelag. Skadeomfanget er ikke kjent, men hun skal ha vært inn og ut av bevissthet og har smerter forteller politiet. En luftambulanse er på vei..

P4 - 45 minutter siden

Slo ned blomsterselger i rullestol

En 56 år gammel mann er dømt til 6 måneder i fengsel for å ha banket opp en utenlandsk blomsterselger i rullestol i Bergen i fjor sommer. Mannen er også i Bergen tingrett dømt for å ha uttalt at han håpet at selgeren ble drept, melder Bergensavisen..

P4 - 45 minutter siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Pålsbufjorden i Viken. Skadeomfanget er uvisst, men en kvinne er fraktet med luftambulanse til sykehus, mens mannen som satt i samme bil er fraktet til sykehus i ambulanse. Det var kun én bil involvert i ulykken..

P4 - 1 time siden

Ferjekaos på Helgeland

Storinnrykk av turister skaper kaos i fergekøene på Helgeland. Mange blir stående igjen når fergene går, og køene og ventetidene blir lange. Flere har måtte overnatte i bilene sine skriver NRK.

P4 - 1 time siden

Hvert femte koronadødsfall fordelt på tre sykehjem

Nesten hvert femte koronadødsfall i Norge har skjedd på tre sykehjem. Metodisthjemmet i Bergen er det sykehjemmet som ble hardest rammet i hele Norge, med 18 dødsfall før 1. juli.

P4 - 1 time siden

Broer i værutsatte strøk bør ha vindmålere

Broer i værutsatte strøk bør ha vindmålere. Det sier kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ingrid Trømborg. I går veltet to campingvogner på hver sin bro på Vestlandet på grunn av kraftig vind.

P4 - 1 time siden

Flere uhell med Plumbo

Giftinformasjonen har mottatt dobbelt så mange henvendelser fra folk som har hatt uhell med avløpsånere som Plumbo. Fra januar til mai har de mottatt 388 henvendelser som er en økning på 50 prosent. Folkehelseinstituttet er bekymret for utviklingen, de vet ikke årskaen til den ekstra økningen i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt