P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 17:46

P4 - 03 juni 20 kl. 21:48

-Kan komme nye skred

Eksperter fra NVE har nå gjort ferdig dagens undersøkelser i skredområdet i Alta.
Åtte bygninger ble tatt av ett stort og flere små jordskred i ettermiddag.
Regionsjef for NVE i region nord Knut Aune Hoseth sier det kan komme flere skred, og at de derfor har sikret et stort området rundt skredet.
NVE vil ta en ny beslutning i morgen, om det er trygt for de evakuerte å flytte hjem..
Les mer på P4


Les mer om:
NVE, Alta, Knut Aune Hoseth

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kan komme, nye, skred
P4 - 10 mai 20 kl. 13:28

To gjort rede for etter snøskred

To personer er gjort rede for og er i god behold etter et snøskred i Djevelberget like ved Kroken alpinsenter i Tromsø. Politiet sier ingen andre er savnet, og har dermed avsluttet aksjonen. En av personene som ble tatt av raset, klarte å komme seg ut på egenhånd..

P4 - 15 mai 20 kl. 17:24

Nytt skred i Hemsedal

Det har gått et nytt snøskred i Hemsedal. Tidligere i dag ble to personer tatt, og en av dem ble skadet, i et skred. Nå, sent i ettermiddag, melder politiet at to skiløpere har vært involvert i et nytt skred.

P4 - 29 feb. 20 kl. 16:02

Skred har gått i Vaksdal

Et skred har gått i et utilgjengelig og bratt heng i Vaksdal. Ingen personer eller hus er tatt av skredet, i følge politiet. E16 og jernbanelinjen blir stengt inntil en geolog har gjort en vurdering av faren for nye skred..

P4 - 08 mars 20 kl. 20:50

Seks døde i snøskred i Østerrike

Seks personer har mistet livet i to snøskred i Østerrike i dag. Fem turister fra Tsjekkia gikk på tur på truger på i de østerrikske Alpene da de ble tatt av et stort skred. I tillegg mistet en politimann livet da han ble tatt av et skred i Carin-thia-regionen sør i landet..

NRK - 14 feb. 20 kl. 07:07

21 omkom i afghansk snøskred

En serie snøskred i Daykundi-provinsen i Afghanistan førte til at minst 21 mennesker omkom, opplyser lokale myndigheter ifølge AP. Minst 50 hus ble ødelagt. Leting etter sju savnede fortsetter.

NRK - 27 feb. 20 kl. 08:27

Skred i Troms

Det har gått eit stort skred på Kvaløya i Tromsø. Det er usikkert om det er folk i området..

Aftenposten - 03 mai 20 kl. 07:47

Sognefjellet åpnet etter snøskred

Et snøskred gjorde at fylkesvei 55 over Sognefjell måtte holde stengt søndag formiddag..

P4 - 20 april 20 kl. 21:05

Færre tatt av skred

Langt færre har blitt tatta v snøskred i Norge i vinter, sammenlignet med forrige vinter. 30 personer er tatt i år, mot 69 i fjor, viser nye tall fra NVE. noe av årsaken kan være at det er færre folk i fjellet på grunn av koronakrisen, mener Den Norske Turistforening.

P4 - 29 april 20 kl. 13:48

Kom seg ut av skred

En eller flere personer kom seg, ut etter at de ble tatt av et snøskred i Lyngen i Troms i ettermiddag. Det opplyser politiet. Redningsmannskaper er sendt til stedet..

NRK - 21 mai 20 kl. 21:20

Skredfare i Nord-Norge

Folk oppfordres til å være forsikitg i skredutsatte områder i Nord-Norge etter flere snøskred. Torsdag gikk et skred i Vågan kommune i Nordland og et over fylkesvei 87 i Tamokdalen i Troms. Også fire andre skred gikk torsdag i Troms.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Oslo Børs endte ned

Oslo Børs endte svakt ned ved slutt i dag. Hovedindeksen ente på 808,92 poeng, det er en nedgang på 0,13 prosent. Både sjømat og shipping har i dag falt i tillegg har det vært mye rødt i energisektoren..

P4 - 45 minutter siden

MC-fører til sykehus etter ulykke med bil

En motorsyklist er sendt til sykehus etter en ulykke med en bil på Vestnes i Møre og Romsdal. Tilstanden til MC-føreren er ikke kjent. Føreren skal ha kjørt på en bil som stod stille i 60-sonen bakfra..

P4 - 30 minutter siden

Karaktersnittet i matte øker

Karaktersnittet for eksamen i matematikk for 10.-klassinger gikk opp fra 2017 til 2019. Gjennomsnittskarakteren økte fra 3,4 til 3,6 viser en ny rapport laget av Fafo for Utdanningsdirektoratet.

P4 - 30 minutter siden

Over 200.000 dødsfall i Europa

Over 200.000 mennesker er nå døde som følge av koronaviruset i Europa. Det viser en oversikt nyhetsbyrået AFP har laget.

P4 - 30 minutter siden

Høie ber kommuene stramme opp utestedene

Helseminister Bent Høie ber kommunene stramme opp utestedene. Han er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes. Derfor har Helsedirektoratet i dag sendt ut et brev til kommunene for å skjerpe kontrollen.

P4 - 1 time siden

Flere stoppet på grensen i Finnmark

Politiet i Finnmark har bortvist 11 utenlandske turister på 24 timer. Åpen grense til Finland gjør at turistene bare kjører rett inn i Norge, og de fleste vet ikke om innreiserestriksjonen som følge av koronaviruset. To estere og to franskmenn er i dag stoppet i Finnmark og bortvist fra landet, sier politiet til NRK..

P4 - 1 time siden

Politiet har punktert på vei til ulykke

En person er skadet etter at en firhjuling og en personbil har kolidert på Skjervøy i Nord-Troms. Brannbil og ambulanse er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

P4 - 1 time siden

To tog har kollidert i Tsjekkia

To persontog har kollidert i Tsjekkia i ettermiddag. Det melder lokale medier. Alle omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent, men ulykken skal ha skjedd ved en stasjon.

P4 - 1 time siden

Kvinne påkjørt av traktor

En kvinne er påkjørt av en traktor i Frosta i Trøndelag. Skadeomfanget er ikke kjent, men hun skal ha vært inn og ut av bevissthet og har smerter forteller politiet. En luftambulanse er på vei..

P4 - 1 time siden

Slo ned blomsterselger i rullestol

En 56 år gammel mann er dømt til 6 måneder i fengsel for å ha banket opp en utenlandsk blomsterselger i rullestol i Bergen i fjor sommer. Mannen er også i Bergen tingrett dømt for å ha uttalt at han håpet at selgeren ble drept, melder Bergensavisen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt