P4 > Nyheter

Saturday, 25 January, 07:32

P4 - 09 Dec 19 kl. 13:54

-En tragedie for rene utøvere

Utestengelsen av Russland fra globale idrettsmesterskap er en tragedie for utøverne.
Det sier sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus. I dag bestemte det internasjonale dopingbyrået Wada å utestenge Russland på grunn av juksing med dopingprøver
Til NTB forteller Ganus at enkelte utøvere nå vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse.
Russiske utøvere som kan sannsynliggjøre at de ikke har hatt befatning med doping, skal derimot kunne delta som «nøytrale utøvere»..
Les mer på P4


Les mer om:
Russland, Russlands, Ganus, Wada, NTB, WADAs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En tragedie, for, rene, utøvere
NRK - 09 Dec 19 kl. 13:26

– En tragedie for rene utøvere

Sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus, sier enkelte utøvere vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse. Mandag ble Russland utestengt fra globale idrettsmesterskap de neste fire årene..

P4 - 23 Sep 19 kl. 18:12

Opprettholder utestengelse

Russland forblir utestengt av Det internasjonale friidrettsforbundet. Dermed får ikke Russland delta i VM i Qatar, som begynner på fredag. Russiske utøvere som har fått klarsignal til å være med VM i Doha må stille under nøytralt flagg, slik de også har gjort de siste årene.

NRK - 19 Sep 19 kl. 14:29

Færre fødsler ender i tragedie

Til tross for en kraftig nedgang i antall fødsler som ender i tragedie, dør fortsatt 2,8 millioner barselkvinner og nyfødte i året. Det viser tall fra FN. I fjor døde 7.

NRK - 20 Aug 19 kl. 15:53

Vil kutte ned på EU-møte

Britiske tenestemenn vil slutte å vere med på mesteparten av EU-møte frå 1. september, melder Reuters. Dei seier det gir meining å berre vere med i dei mest viktige møta før brexit.

NRK - 19 Dec 19 kl. 12:48

UiT svindla for 12 millionar

Universitetet i Tromsø betalte ut 12 millionar kroner til det som viste seg å vere svindel. Pengane gjekk til det som så ut til å vere ein faktura for kjøp av ei røntgenmaskin. Det er uvisst kven som står bak svindelen..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 09:03

Vil ha flere utøvere inn i paraidretten i sør

Norges idrettsforbund er i gang med tidenes satsing på paraidrett. Nå vil Olympiatoppen Sør ha flere utøvere fra landsdelen til de Paralympiske lekene..

NRK - 24 Nov 19 kl. 15:31

Trur det kan vere ei smittekjelde

Forskarar ved Veterinærinstituttet har styrka mistanke om at det kan vere ei felles smittekjelde som første til at rundt 40 hundar døydde etter eit sjukdomsutbrot i august og september. Dei kan derimot ikkje slå noko fast enno..

NRK - 09 Sep 19 kl. 20:22

Tre personar truleg døde

Tre personar skal vere døde etter ei skyting i eit hus i Dordrecht i Nederland, ifølgje politikjelder, melder De Telegraaf. Ein av dei døde skal vere gjerningsmannen..

NRK - 27 Oct 19 kl. 12:10

Fleire skal vere drepne i Syria

Kroppane til tre menn og tre kvinner skal ha blitt funne på same stad som kroppen til det som skal vere IS-leiaren al-Baghdadi. Det seier ein kommandør i ei av jihadistgruppene i området til nyheitsbyrået Reuters..

P4 - 04 Dec 19 kl. 06:34

Mor var på norskkurs før tragedie

Den avdøde moren i 20-årene som etterforskes for drap og drapsforsøk på sine tre døtre, tok norskprøve kun timer før drukningshendelsen i Tromsø mandag. Kvinnen er opprinnelig fra Sudan og deltok på introduksjonsprogrammet til Tromsø kommune, og var elev ved Voksenopplæringen, skriver VG. Kommunen sier til avisen at det var ingenting ved situasjonen som ga grunn til uro.

Fler nyheter fra P4

P4 - 8 timer siden

Minst 14 døde i Tyrkia

Minst 14 personer er funnet omkommet mens over 300 er skadd etter at et kraftig jordskjelv rammet østlige deler av Tyrkia i kveld. Bilder viser sammenraste bygninger og store omfattende redningsaksjoner. Skjelvet hadde en styrke på 6,8 og kunne også merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 8 timer siden

Nok et virustilfelle i Frankrike

Nok en person har fått påvist corona-viruset i Frankrike. Det skjer bare timer etter at franske helsemyndigheter opplyste at to personer, en i Bordeaux og en i Paris har testet positivt. Tilfellene er de første i Europa, og det niende landet som har påvist smitte.

P4 - 9 timer siden

Haaland med to nye mål i hjemmedebuten

Erling Braut Haaland fortsetter å sjokkere fotball-Europa. Stjerneskuddet scoret to nye mål for sitt Borussia Dortmund i sin første hjemmekamp foran 81.000 tilskuere, mot Köln i kveld.

P4 - 9 timer siden

Husnøkkel til Hagen sportløst borte

Gjerningspersonene som kidnappet Anne Elisabeth Hagen kan ha kommet seg inn i huset uten å bryte seg inn. Ifølge VG har Tom Hagen forklart at en husnøkkel som var plassert i garasjen var borte etter konas forsvinning. På inngangsdøren har det heller ikke vært tegn på innbrudd.

P4 - 9 timer siden

Undersøker e-poster sendt til Elden

Påtalemakten varsler at mystiske e-poster mot Laila Anita Bertheussens forsvarer vil bli tema under rettssaken. I e-postene sendt til forsvarer John Christian Elden i fjor påtok noen andre seg ansvaret for truslene mot mot tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Ifølge NRK åpner statsadvokat Marit Formo at det er Bertheussen som står bak e-postene.

P4 - 10 timer siden

Slått med balltre

En drosjesjåfør er blitt angrepet med et balltre i Porsgrunn i Telemark. Vedkommende er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er uklart om noen er pågrepet..

P4 - 10 timer siden

Sagosen knust etter tap

De norske håndballgutta er knust etter at de tapte mot Kroatia i en av de mest høydramatiske semifinalene i nyere tid. Fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder igjen på klokka. Nå er jeg bare skuffet, sa Norges beste spiller gjennom turneringen, stjerneskuddet Sander Sagosen til TV3 etter kampen.

P4 - 11 timer siden

Gulldrømmen knust for Norge

Norge tapte semifinalen 28-29 mot Kroatia i håndball-EM i en høydramatisk kamp som hadde alt. Hele fire ekstraomganger måtte lagene gjennom før Kroatia klarte å sette inn det avgjørende målet fire sekunder før full tid..

P4 - 11 timer siden

To corona-tilfeller i Frankrike

For første gang er corona-viruset påvist i Europa. To personer i Frankrike har testet positivt for viruset, en i Bordeaux, og en nær Paris, opplyser franske myndigheter. Tidligere i kveld ble det kjent at de to kinesiske turistene som reiste til Finland via Oslo og Kirkenes ikke hadde sykdommen.

P4 - 11 timer siden

Jordskjelv har rystet Tyrkia

Et kraftig jordskjelv har rammet Tyrkia nær byen Sivrice øst i landet. Flere bygninger skal ha rast sammen, og det pågår redningsaksjoner for å hente ut mennesker som er innesperret. Telefonlinjer er også brutt og mange har tatt til gatene for å søke sikkerhet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt