NRK > Nyheter

Monday, 23 April, 19:17

NRK - 20 Mar 18 kl. 20:44

-Antagelig bråk fordi hun er kvinne

Tidligere FrP-politiker Ingebjørg Godskesen mener at reaksjonene på det kontroversielle Facebook-innlegget til Sylvi Listhaug, hadde blitt annerledes dersom hun hadde vært mann. Godskesen har selv vært en kontroversiell og mye omtalt Frp-politiker..
Les mer på NRK


Les mer om:
FrP, Ingebjørg Godskesen, Facebook, Sylvi Listhaug, Frp

Dele artikeln

47 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Antagelig, bråk, fordi, huner , kvinne
Dagbladet - 11 Apr 18 kl. 06:00

De stilles aldri til ansvar og kan aldri miste jobben

Det har antagelig gått til hodet på noen av dem.

Aftenposten - 24 Feb 18 kl. 18:15

Demokratiets sårbarhet overfor masseappell | Bernt Hagtvet

USA har gjennom tidene hatt mange selsomme presidenter. Men den som sitter nå representerer antagelig bunnen..

Aftenposten - 20 Dec 17 kl. 13:43

Mildværet inntar julehelgen

Østlandet og nordlige deler av Nord-Norge får antagelig det fineste juleværet i år. Utsiktene til en snødekt julefeiring ser imidlertid dårlig ut på landsbasis..

VG - 12 Feb 18 kl. 11:10

Maren Lundbys skrekklanding: Sjefen trodde kneet røk

PYEONGCHANG (VG) Maren Lundby (23) kan antagelig takke sin gode fysikk for at korsbåndet ikke røk søndag. Nå får OL-favoritten ekstra oppfølging av fysioterapeut foran dagens renn..

Aftenposten - 16 Mar 18 kl. 12:12

Statoil er blitt så redd ordet «olje» at selskapet vil gi fra seg Norges mest verdifulle merkenavn

Det er en symbolsak når Statoil vil kassere eget navn. Men det er antagelig dårlig business..

NRK - 6 timer siden

Drøfter antagelig sexmelding

Den sjikanøse meldingen som ble sendt til Liv Signe Navarsete, ventes å bli tema når sentralstyret i Senterpartiet avholder telefonmøte mandag kveld. Nestleder Ola Borten Moe, som var på hytteturen meldingen ble sendt fra, sitter i sentralstyret..

Aftenposten - 16 Dec 17 kl. 19:00

Er det lurt å sitte i regjering? | Kristin Clemet

Et stort dansk parti sier eksplisitt at det ikke ønsker å sitte i regjering, antagelig i frykt for regjeringsslitasje. Det er bra ingen partier i Norge uttrykker seg slik..

Dagbladet - 07 Mar 18 kl. 06:00

Men vi hyller selveste PUTIN fordi han er Kreml de la Kreml

Fordi vi våger ikke å legge oss ut med russera!.

NRK - 05 Apr 18 kl. 21:00

Se Debatten klokken 21:25

I en svensk matbutikk er det dobbelt så mange ketsjuptyper som her. Og matvareprisene våre er i europatoppen. Er det fordi noen få store produserer maten vår?

Dagbladet - 01 Apr 18 kl. 11:43

Vi må ta tilbake påskefjellet!

Jeg føler meg som en outsider i påska. Ikke fordi jeg ikke liker å stå på ski, men fordi jeg ikke gidder å henge meg på kaksekulturen som har utviklet seg på høyfjellet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom etter båtulykke

En mann i 80-årene omkom etter en båtulykke ved Totland i Vågsøy mandag. Mannen var trolig på fisketur da plastbåten hans gikk rundt..

NRK - 15 minutter siden

Fikk besøke sin lillebror

Prins George og prinsesse Charlotte fikk mandag ettermiddag bli med pappa prins William på fødeklinikken ved St. Mary's Hospital i London, for å besøke sin nye lillebror som ble født i dag. Hertuginnen av Cambridge Kate fødte mandag en sønn, AP/NTB.

NRK - 1 time siden

Full kontroll på gasslekkasje

Politiet har kontroll på gasslekkasjen på Bring terminalen i Sørlandsparken, det opplyser operasjonsleder Knut Odde. Lekkasjen kom fra gassflasker under transport..

NRK - 1 time siden

Houthi-politisk leder drept

Houthi-bevegelsens leder Saleh Ali al-Sammad er drept i et angrep fra den saudiledede militæralliansen, opplyser Houthi-opprørere, ifølge NTB/AFP.

NRK - 1 time siden

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

NRK - 1 time siden

Fornøyd med prøveordning i Troms

– Det er bra at Troms er et av politidistriktene som skal prøve ut elektrosjokkvåpen, sier Karl Karlsson, lokallagsleder i Politiets Fellesforbund i Troms. Han mener det er et godt verktøy for å unngå å bruke skytevåpen..

NRK - 1 time siden

Bovim vil til Innovasjon Norge

Rektor ved NTNU, Gunnar Bovim, har takket ja til å stille som kandidat som ny styreleder for Innovasjon Norge. Han skal ha blitt spurt av valgkomiteens leder sist uke, ifølge Universitetsavisa. Valget av ny styreleder behandles i juni, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Sp-fylkesleder: – Fornuftig valg

Fylkeslederen i Møre og Romstad Senterparti, Tove Henøen, mener det er rett av Ola Borten Moen og ta en pause som nestleder i partiet. – Fornuftig og ansvarlig, sier hun..

NRK - 1 time siden

10.000 flyktninger til Tyskland

Tysklands statsminister Angela Merkel sier landet vil ta imot 10.000 flyktninger som er valgt ut av FN. Flyktningene skal inngå i et gjenbosettingsprogram som skal forhindre «ulovlig innvandring og erstatte det med lovlige muligheter», melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt