Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:46

Dagbladet - 11 aug 22 kl. 22:09

Årets største: -Styggmoro!

Leif Erik Østby (38) fikk en opplevelse av de sjeldne da han var ute på Mjøsa med samboeren mandag kveld..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Erik, Mjøsa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Årets største, Styggmoro
Klartale - 09 sep 22 kl. 06:30

Hva vil Sverige velge i helgen?

Det er bare noen få dager igjen til valget i Sverige. Det preget også byen Göteborg da Klar Tale reiste dit denne uka.De første reklamene for partier var på skjermer inne på togstasjonen.

NRK - 23 jun 22 kl. 20:38

Norges 500 største bedrifter med rekordoverskudd i fjor

Norges 500 største bedrifter hadde et samlet overskudd på 477 milliarder kroner i 2021, ifølge Kapital. Tallene viser en voldsom snuoperasjon fra året før. I det første koronaåret, 2020, hadde de 500 største bedriftene et rekordlavt overskudd på 67 milliarder kroner.

Klartale - 22 apr 22 kl. 06:30

Kan Marine Le Pen bli president på tredje forsøk?

Emmanuel Macron eller Marine Le Pen. Én av de to vil søndag bli valgt som fransk president.Da er det andre runde av presidentvalget i Frankrike.

Klartale - 01 aug 22 kl. 06:30

Fra mandag kan enda flere barn og unge få penger til briller

Flere familier med barn og unge skal få hjelp penger til briller. Det har regjeringen bestemt. Det gjelder fra og med mandag.

NRK - 11 aug 22 kl. 10:20

Sverige er Europas største eksportør av strøm

Sverige har nå passert Frankrike som Europas største eksportør av strøm, ifølge energianalyseselskapet EnAppSys. Frankrike eksporterer vanligvis mer strøm enn de importerer, men problemer ved landets atomkraftverk har endret på dette. Mens landet i første halvår i fjor hadde en netto strømeksport på 21,5 terawattimer (TWh), måtte de i første halvår i år importere 2,5 TWh for å dekke etterspørselen.

Klartale - 17 jul 22 kl. 07:00

Han leder kampen om å bli ny statsminister

I starten av uka var det 11 kandidater til å ta over etter Boris Johnson. Siden har noen sagt at de velger å trekke seg som kandidater. Andre har fått for lite støtte fra partiet til å være kandidater lenger.

Klartale - 30 jun 22 kl. 12:10

– Det er trygt

Jonas Gahr Støre sier det er trygt å bo i landet, også for skeive. Støre er Norges statsminister. Han oppfordrer folk til å leve normalt.

Klartale - 14 sep 22 kl. 14:36

Norge og EU vil samarbeide mer om gass

– Vi er enige om at eksperter fra Norge kan snakke med sine kolleger i Den europeiske union (EU). Da kan de diskutere hva som kan bli gjort for å få mer stabile markeder for gass, sier Støre til nyhetsbyrået NTB.Onsdag sa at Ursula von der Leyen at at EU og Norge har laget en felles gruppe som skal se på hva som kan bli gjort for å sikre billigere gass.

Klartale - 24 jun 22 kl. 10:33

Mange tror årets feiring vil bli tidenes største

Oslos gater fylles igjen med festglade folk, regnbueflagg og fargerike flåter.– Etter to år med pandemi har det gått opp for mange hvor viktig det er for dem å feire Pride. Det er fantastisk å være tilbake til normale tilstander.

NRK - 22 jul 22 kl. 09:44

Ukrainsk selskap beskylder Russland for å stjele stål som skal til Storbritannia

Russland har stjålet stål fra Mariupol som skulle til Storbritannia og andre europeiske land, ifølge det ukrainske stål- og gruveselskapet Metinvest. Stålet skal være verdt 600 millioner dollar og ble etterlatt i Azovstal-stålverket i havnebyen Mariupol sør i Ukraina, som er okkupert av Russland. Stålet skulle leveres til kunder i Storbritannia, men blir nå enten transportert til Russland eller solgt i Asia og Afrika isteden, sier selskapets direktør, Yurij Ryzjenkov.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Marte (18) fikk blodpropp

Smertene i korsryggen viste seg å være blodpropp. - Legene tror årsaken er p-piller, sier Marte Kraby Simenstad til Dagbladet..

Dagbladet - 1 time siden

- Gjør feil på feil

Prorussiske myndigheter har erklært seier i de fire fylkene i Øst- og Sør-Ukraina som har holdt såkalte folkeavstemninger om russisk annektering. Nå føyer Tysklands statsminister seg inn i rekken av statsledere som reagerer..

Dagbladet - 2 timer siden

Så merkelig «lysblomst»: - Spektakulært

Mannskapet om bord på det amerikanske militærtransportflyet visste ikke hva de skulle tro da de fikk øye på det uvanlige lyset..

Dagbladet - 3 timer siden

«Skjelver kraftig»: - Desperasjon

I perioden fra Russland invaderte Ukraina til Vladimir Putin annonserte mobilisering, var 37 militære vervekontorer i Russland satt i brann. Fem dager seinere var antallet 54..

Dagbladet - 3 timer siden

250 000 for flybilletter

Velstående russere punger ut i dyre dommer for å forlate landet..

Dagbladet - 5 timer siden

Hemmelig møte på Orderud gård

Nytt møte i forbindelse med Per og Veronica Orderuds ønske om gjenopptakelse av trippeldrapet. Flere aktører skal delta på full befaring på gården..

Dagbladet - 7 timer siden

Krever «hjemme med sykt dyr»-dager

- Vil ha noe å slå i bordet med hvis dyret er sykt, men sjefen sier nei, sier Jeanette Buraas..

Dagbladet - 9 timer siden

Identifisert etter 42 år

Politiet har fulgt hundrevis av spor de siste tiåra, uten hell. Takket være ny teknologi har de nå fått svar på hva som skjedde..

Dagbladet - 9 timer siden

Dansk ekspert: - Sprengt med bomber

En dansk militærforsker tror gasslekkasjene på Nord Stream 1 og 2 skyldes bomber plantet med undervannsdroner..

Dagbladet - 12 timer siden

Klimaendringer gir uværet «monstrøs styrke»

Delvis oppvarmet av klimaendringer er orkanen Ian i ferd med å vokse seg skremmende stor på sin ferd mot Florida..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com