NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:31

NRK - 18 Feb 18 kl. 02:07

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fyresdal, Telemark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, til, sykehus, etter, ulykke
NRK - 10 May 18 kl. 06:04

Til sykehus etter innbrudd

En mann er sendt til sykehus i Haugesund etter å ha falt fra en terrasse da han jaget en innbruddstyv. Mannen i slutten av 40-årene ble sendt til sykehus med ukjent skadeomfang, men han var bevisst. Gjerningspersonen forsvant fra stedet..

P4 - 26 Feb 18 kl. 22:47

Kvinne til sykehus etter brann

En kvinne, som var bevisstløs, er fraktet til sykehus etter at hun ble funnet i en leilighet som brant på Haugerud i Oslo i kveld. Kvinnen pustet da hun ble kjørt til sykehus, skadeomfanget er ikke kjent. Brannen er slukket..

P4 - 06 May 18 kl. 21:51

Til sykehus etter ulykke

En mor og to barn er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Malmefjord i Møre og Romsdal i kveld. Bilen havnet på taket, og de tre skal ha kommet seg ut på egenhånd. Ifølge politiet er barna tre og fem år gamle, og de er sendt til sykehus for sjekk.

NRK - 07 Apr 18 kl. 16:04

Til sykehus etter utforkjøring

En person etter sendt til sykehus etter å ha kjørt av veien og landet på taket på E6 og E14 ved Halsenkrysset i Stjørdal i Trøndelag. Skadeomfanget er ikke kjent, melder politiet..

P4 - 04 Mar 18 kl. 07:27

Tre til sykehus etter brann

Tre personer er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg røyk, etter en brann i Tønsberg i natt. Det melder politiet i Vestfold. Årsaken til brannen, som ble slukket etter kort tid, er ikke kjent..

NRK - 25 May 18 kl. 04:41

Til sykehus etter utforkjøring

En kvinne i 30-årene er kjørt til sykehus etter å ha kjørt i grøfta og havnet på taket ved Lyngvær i Lofoten. Kvinnen var alene i bilen. Skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 27 May 18 kl. 02:01

To til sykehus etter ulykke

To menn er kjørt til Gjøvik sykehus etter at de kjørte inn i et tre i Skreia i Østre Toten i Oppland. Etter ulykken skal de ha forsøkt å stikke av fra politiet. En promillekontroll avslørte at de begge hadde drukket alkohol.

NRK - 29 Apr 18 kl. 15:19

Til sykehus etter fallskjermulykke

En person er kjørt til sykehus etter fallskjermulykken ved Jarlsberg flyplass i Tønsberg. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 12 Jan 18 kl. 20:27

Mann til sykehus etter ulykke

En traktorsjåfør er sendt til sykehus med luftambulanse etter en kollisjon i Sveio fredag kveld. Skadeomfanget er uavklart..

Aftenposten - 26 Dec 17 kl. 22:34

Ni til sykehus etter to ulykker i Buskerud

I alt ni personer, minst to barn, er tatt med til sykehus etter at to møteulykker inntraff kort tid etter hverandre i Buskerud tirsdag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon i Lofoten

Det pågår en leteaksjon ved Merraflestinden i Reine i Lofoten. To turister har gått seg fast i fjellet. Politi, Røde Kors og Norske Redningshunder deltar i søket.

NRK - 45 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 1 time siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 2 timer siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 3 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 3 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 3 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt