NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 21:01

NRK - 18 Feb 18 kl. 02:07

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fyresdal, Telemark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, til, sykehus, etter, ulykke
NRK - 25 Oct 18 kl. 15:55

To til sykehus etter kollisjon

En person er sendt til sykehus med luftambulanse, mens en annen til sykehus i vanlig ambulanse etter at to personbiler kolliderte i Jernfjelltunnelen på E39 i Nordhordland. Skadeomfanget er ikke kjent, men begge skal ha vært ved bevissthet..

NRK - 26 Aug 18 kl. 13:42

To til sykehus etter frontkollisjon

En mann og en kvinne er sendt til sykehus etter en ulykke ved Høvåg i Aust-Agder. Ulykken skjedde på fylkesvei 401 rundt klokken 12 søndag. Begge var ved bevissthet etter ulykken, men er sendt til sykehus for sikkerhets skyld, opplyser politiet..

NRK - 10 May 18 kl. 06:04

Til sykehus etter innbrudd

En mann er sendt til sykehus i Haugesund etter å ha falt fra en terrasse da han jaget en innbruddstyv. Mannen i slutten av 40-årene ble sendt til sykehus med ukjent skadeomfang, men han var bevisst. Gjerningspersonen forsvant fra stedet..

P4 - 26 Feb 18 kl. 22:47

Kvinne til sykehus etter brann

En kvinne, som var bevisstløs, er fraktet til sykehus etter at hun ble funnet i en leilighet som brant på Haugerud i Oslo i kveld. Kvinnen pustet da hun ble kjørt til sykehus, skadeomfanget er ikke kjent. Brannen er slukket..

P4 - 06 May 18 kl. 21:51

Til sykehus etter ulykke

En mor og to barn er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Malmefjord i Møre og Romsdal i kveld. Bilen havnet på taket, og de tre skal ha kommet seg ut på egenhånd. Ifølge politiet er barna tre og fem år gamle, og de er sendt til sykehus for sjekk.

NRK - 07 Apr 18 kl. 16:04

Til sykehus etter utforkjøring

En person etter sendt til sykehus etter å ha kjørt av veien og landet på taket på E6 og E14 ved Halsenkrysset i Stjørdal i Trøndelag. Skadeomfanget er ikke kjent, melder politiet..

P4 - 04 Mar 18 kl. 07:27

Tre til sykehus etter brann

Tre personer er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg røyk, etter en brann i Tønsberg i natt. Det melder politiet i Vestfold. Årsaken til brannen, som ble slukket etter kort tid, er ikke kjent..

NRK - 13 Oct 18 kl. 00:38

Fem russ til sykehus etter fall

Fem personer er kjørt til sykehus med lettere skader etter at rekkverket de satt på på en veranda under en russefest i Sørumsand i Akershus ga etter. Flere falt ned 3-4 meter. Øst politidistrikt undersøker årsaken til ulykken..

NRK - 25 May 18 kl. 04:41

Til sykehus etter utforkjøring

En kvinne i 30-årene er kjørt til sykehus etter å ha kjørt i grøfta og havnet på taket ved Lyngvær i Lofoten. Kvinnen var alene i bilen. Skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 27 May 18 kl. 02:01

To til sykehus etter ulykke

To menn er kjørt til Gjøvik sykehus etter at de kjørte inn i et tre i Skreia i Østre Toten i Oppland. Etter ulykken skal de ha forsøkt å stikke av fra politiet. En promillekontroll avslørte at de begge hadde drukket alkohol.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Kraftig økning i influensavaksiner

Det er så langt i influensasesongen distribuert 33 prosent flere influensavaksinedoser enn i 2017/18-sesongen. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Den siste uken har antall innlagte på sykehus med influensa økt, men fra et svært lavt nivå..

NRK - 15 minutter siden

Toyota tilbakekaller 143.000 biler

Toyota kaller inn nesten 143.000 biler for å fikse problemer med kollisjonsputer og bremser. Det er biler av typene Land Cruiser, Lexus og Tacoma som blir kalt inn..

NRK - 10 minutter siden

Støre har droppet komitemøter

Ap-leder Jonas Gahr Støre har ikke deltatt på noen av møtene i Stortingets utenriks- og forsvarskomite i år eller i fjor. Det melder TV 2. – Jeg er partileder og det er ikke vanlig at partilederen går på de møtene, sier Støre..

NRK - 30 minutter siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 1 time siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..

NRK - 1 time siden

Steinblokk sperrer vei i Selje

En steinblokk på to ganger to og en halv meter falt i ettermiddag ned på fylkesvei 618 i Selje i Sogn og Fjordane. Veien blir stengt frem til i morgen tidlig. Ingen mennesker eller biler ble truffet av steinblokken..

NRK - 1 time siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Det er ventet kraftig vind og snøfokk i Langfjella til helgen. Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel som gjelder Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Rogaland og Hordaland fra lørdag kveld til søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump nekter å ha instruert Cohen

President Donald Trump sier at han aldri ba sin tidligere advokat Michael Cohen om å begå lovbrudd. – Jeg oppfordret aldri Michael Cohen til å bryte loven. Han var en advokat og skal kjenne til loven, skriver Trump på Twitter.

NRK - 1 time siden

Knivstikking i Oslo

En person er knivstukket på Grønland i Oslo. Politiet har kontroll på en mistenkt person. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Penelope (14) ber Norge våkne

Lederen i Barnas klimapanel sender videokronikk fra FNs klimatoppmøte i Polen. – Vi må snakke om det som virkelig betyr noe, sier 14 år gamle Penelope..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt