NRK > Nyheter

Friday, 23 March, 21:20

NRK - 18 Feb 18 kl. 02:07

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fyresdal, Telemark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, til, sykehus, etter, ulykke
P4 - 26 Feb 18 kl. 22:47

Kvinne til sykehus etter brann

En kvinne, som var bevisstløs, er fraktet til sykehus etter at hun ble funnet i en leilighet som brant på Haugerud i Oslo i kveld. Kvinnen pustet da hun ble kjørt til sykehus, skadeomfanget er ikke kjent. Brannen er slukket..

P4 - 04 Mar 18 kl. 07:27

Tre til sykehus etter brann

Tre personer er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg røyk, etter en brann i Tønsberg i natt. Det melder politiet i Vestfold. Årsaken til brannen, som ble slukket etter kort tid, er ikke kjent..

NRK - 12 Jan 18 kl. 20:27

Mann til sykehus etter ulykke

En traktorsjåfør er sendt til sykehus med luftambulanse etter en kollisjon i Sveio fredag kveld. Skadeomfanget er uavklart..

Aftenposten - 26 Dec 17 kl. 22:34

Ni til sykehus etter to ulykker i Buskerud

I alt ni personer, minst to barn, er tatt med til sykehus etter at to møteulykker inntraff kort tid etter hverandre i Buskerud tirsdag kveld..

NRK - 04 Mar 18 kl. 05:23

Tre til sykehus etter brann

Tre personer er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg en god del røyk, etter en brann i Tønsberg. Det melder politiet i Vestfold på Twitter. Brannen skal være slukket..

NRK - 05 Feb 18 kl. 02:01

Én til sykehus etter kollisjon

En drosjesjåfør er kjørt til sykehus etter at bilen kolliderte med en trikk i Henrik Ibsens gate i Oslo natt til mandag. De tre passasjerene er sendt til legevakt for sjekk..

NRK - 15 Dec 17 kl. 18:25

7 til sykehus etter E8-kollisjon

To voksne og fem barn ble fraktet til sykehus etter at to personbiler frontkolliderte på E8 ved Leirbakken i Ramfjord i Troms fredag ettermiddag. E8 er sperret i begge retninger på grunn av kollisjonen.

NRK - 13 Jan 18 kl. 01:25

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er kjørt til sykehus etter at en bil kjørte av veien i Ringebu i Oppland. De to har smerter i nakke, rygg og bein, melder Innlandet politidistrikt. Ulykken skjedde i Friisvegen..

P4 - 23 Oct 17 kl. 22:33

Til sykehus etter arbeidsuhell

En person er sendt til sykehus etter et arbeidshuell ved Klepp i Rogaland i kveld. Vedkommende skal ha fått et vindu over seg under lossing fra en lastebil, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 25 Dec 17 kl. 07:30

Fløyet til Ullevål sykehus

En person er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter trafikkulykken på E18 ved Lier i Buskerud. Ulykken skjedde sent i natt, der en personbil kjørte inn i en lastebil bakfra. Det skal kun ha vært én person i bilen, sier politiet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Australia

Norge slo VM-klare Australia 4-1 i en privatlandskamp på Ullevaal stadion i kveld. Ola Kamara scoret tre av målene..

NRK - 45 minutter siden

En pågrepet etter terrorangrepet

En person er pågrepet etter angrepet mot et supermarked i Trebes i Sør-Frankrike, opplyser påtalemyndigheten i landet. Ifølge franske medier er det snakk om kjæresten til den antatte gjerningsmannen. Tre personer ble drept og 16 såret i angrepet..

NRK - 1 time siden

Ransaking hos Cambridge Analytica

En britisk dommer har gitt tillatelse til husransakelse av Londonkontorene til Cambridge Analytica. Det melder Sky News..

NRK - 1 time siden

Pulver var ikke farlig

Brevet med ukjent pulver som ble oppdaget i Kommunaldepartementet i Oslo, inneholdt sannsynligvis ikke et veldig farlig stoff. Ifølge PST er det forundersøkelser av pulveret som viser dette..

NRK - 1 time siden

Dansk forbud mot sirkus-elefanter

Danmark innfører forbud mot å la elefanter og andre ville dyr opptre på omreisende sirkus. Det har i over 50 år vært forbudt å la rovdyr som løver og tigre opptre på sirkus i Danmark, men elefanter, sjøløver og sebraer har vært tillatt..

NRK - 1 time siden

Peru har fått ny president

Martin Vizcarra er innsatt som Perus nye president, kun timer etter at Pedro Pablo Kuczynski trakk seg på grunn av korrupsjonsanklager. Kuczynski har vært i hardt vær på grunn av sine forbindelser til et brasiliansk entreprenørfirma..

NRK - 1 time siden

Spania fengsler separatistledere

Spansk høyesterett har besluttet at fem katalanske separatistledere skal varetektsfengsles, siktet for oppvigleri. Bakgrunnen er katalanernes forsøk på å løsrive seg fra Spania. I alt 25 katalanske ledere skal rettsforfølges..

NRK - 1 time siden

Norge slo Australia på Ullevaal

Norge slo VM-klare Australia 4-1 i en privatlandskamp på Ullevaal. Ola Kamara scoret tre av målene..

NRK - 2 timer siden

Vikafjellet stengt

Riksveg 13 over Vikafjellet blir stengd til i morgen tidlig klokka 08, på grunn av rasfare. Det opplyser Statens Vegvesen. En personbil ble tidligere i dag tatt av ras, på Sogn og Fjordane-siden av fylkesgrensa.

NRK - 2 timer siden

Trump vil signere budsjettavtale

President Donald Trump vil likevel undertegne budsjettet som er vedtatt i Senatet, selv om han først truet med veto, opplyser Det hvite hus. Trump begrunnet trusselen med at det ikke er lagt inn penger til den omstridte grensemuren mot Mexico..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt