NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 09:41

NRK - 18 Feb 18 kl. 02:07

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fyresdal, Telemark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, til, sykehus, etter, ulykke
NRK - 26 Aug 18 kl. 13:42

To til sykehus etter frontkollisjon

En mann og en kvinne er sendt til sykehus etter en ulykke ved Høvåg i Aust-Agder. Ulykken skjedde på fylkesvei 401 rundt klokken 12 søndag. Begge var ved bevissthet etter ulykken, men er sendt til sykehus for sikkerhets skyld, opplyser politiet..

NRK - 10 May 18 kl. 06:04

Til sykehus etter innbrudd

En mann er sendt til sykehus i Haugesund etter å ha falt fra en terrasse da han jaget en innbruddstyv. Mannen i slutten av 40-årene ble sendt til sykehus med ukjent skadeomfang, men han var bevisst. Gjerningspersonen forsvant fra stedet..

P4 - 26 Feb 18 kl. 22:47

Kvinne til sykehus etter brann

En kvinne, som var bevisstløs, er fraktet til sykehus etter at hun ble funnet i en leilighet som brant på Haugerud i Oslo i kveld. Kvinnen pustet da hun ble kjørt til sykehus, skadeomfanget er ikke kjent. Brannen er slukket..

P4 - 06 May 18 kl. 21:51

Til sykehus etter ulykke

En mor og to barn er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Malmefjord i Møre og Romsdal i kveld. Bilen havnet på taket, og de tre skal ha kommet seg ut på egenhånd. Ifølge politiet er barna tre og fem år gamle, og de er sendt til sykehus for sjekk.

NRK - 07 Apr 18 kl. 16:04

Til sykehus etter utforkjøring

En person etter sendt til sykehus etter å ha kjørt av veien og landet på taket på E6 og E14 ved Halsenkrysset i Stjørdal i Trøndelag. Skadeomfanget er ikke kjent, melder politiet..

P4 - 04 Mar 18 kl. 07:27

Tre til sykehus etter brann

Tre personer er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg røyk, etter en brann i Tønsberg i natt. Det melder politiet i Vestfold. Årsaken til brannen, som ble slukket etter kort tid, er ikke kjent..

NRK - 25 May 18 kl. 04:41

Til sykehus etter utforkjøring

En kvinne i 30-årene er kjørt til sykehus etter å ha kjørt i grøfta og havnet på taket ved Lyngvær i Lofoten. Kvinnen var alene i bilen. Skadeomfanget er ikke kjent.

NRK - 27 May 18 kl. 02:01

To til sykehus etter ulykke

To menn er kjørt til Gjøvik sykehus etter at de kjørte inn i et tre i Skreia i Østre Toten i Oppland. Etter ulykken skal de ha forsøkt å stikke av fra politiet. En promillekontroll avslørte at de begge hadde drukket alkohol.

NRK - 29 Apr 18 kl. 15:19

Til sykehus etter fallskjermulykke

En person er kjørt til sykehus etter fallskjermulykken ved Jarlsberg flyplass i Tønsberg. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 12 Jan 18 kl. 20:27

Mann til sykehus etter ulykke

En traktorsjåfør er sendt til sykehus med luftambulanse etter en kollisjon i Sveio fredag kveld. Skadeomfanget er uavklart..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

79 døde i ferjeulykke i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Flere enn 400 passasjerer var om bord da ferjen kantret..

NRK - 15 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 14 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 30 minutter siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 30 minutter siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.

NRK - 1 time siden

Stormen nærmer seg

Det blir mye vind utover dagen og man må forberede seg på at det blir problemer flere steder i Agder i dag, både med strømbrudd, trær over veiene og båter som sliter seg, ifølge statsmeteorolog John Smits. Det skal også bli en god del regn..

NRK - 30 minutter siden

Nå skal utenlandsformuer avdekkes

Nettet snører seg inn rundt folk som har skjulte formuer i utlandet. Fra 30. september får norske myndigheter bank- og investeringsopplysninger fra 103 land.

NRK - 1 time siden

Skoler kan bli lagt ned

Økonomikrisen i den videregående skolen i Finnmark betyr at det kan være aktuelt med nedlegging av videregående skoler i fylket. Det sier Johnny Ingebrigtsen, leder av hovedutvalget med ansvar for videregående opplæring..

NRK - 1 time siden

940 kunder uten strøm

Antallet husstander uten strøm er på vei ned. BKK melder nå på sine nettsider at under tusen kunder er uten strøm. Fredag morgen var antallet nærmere 1700..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt