NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 14:29

NRK - 21 Sep 18 kl. 09:37

Én av tre ansettes internt i IN

Innovasjon Norge har ansatt 370 personer de siste fem årene. 127 av stillingene ble ikke lyst ut offentlig, skriver E24. IN opplyser at de ikke er et statlig selskap og derfor ikke har rettslig plikt til å utlyse i forbindelse med nyansettelser..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, E24, IN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Énav , tre, ansettes, internti IN
Hegnar.no - 25 Sep 18 kl. 05:32

Giske og N'jie ut mot mediedekning på internt seminar

Samboerparet Trond Giske og Haddy N'jie tok et oppgjør med medienes dekning på et internt seminar for VGs nyhetsredaksjon, ifølge Dagens Næringsliv..

VG - Igår: 08:49

Kritisk rapport: NIF-sjefer erkjenner internt klasseskille

Idrettstoppenes pengebruk på reiser, middager og alkohol har fått mye kritikk. Nå peker flere NIF-ansatte på kulturforskjeller internt når det gjelder pengebruk i Riksrevisjonens kritiske rapport om Norges idrettsforbund..

VG - 17 Oct 18 kl. 21:36

Internt notat: Deltakelse i våpen-fond vil ramme forsvaret

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) og regjeringen har lenge presset på for å få Norge med i EUs forsvarsfond. I et internt notat i departementet blir det omtalt som «uklokt» å avgjøre for raskt om Norge skal bli med..

Dagbladet - 25 Sep 18 kl. 08:08

Giske og N'jie ut mot mediedekning

Snakket ut i internt seminar..

Aftenposten - 21 Aug 18 kl. 22:15

Legepresidenten: – Vi trenger flere sekretærer på sykehusene

– Det må ansettes flere sekretærer på sykehusene. Det vil avlaste både sykehusleger og fastleger, sier president i Legeforeningen, Marit Hermansen..

Dagbladet - 29 Aug 18 kl. 17:38

Gir seg som «skandale-sjef»

Helge André Njåstad har varslet sentralstyret om at han ikke lenger vil lede Frps organisasjonsutvalg, internt også kalt «skandalepolitisk utvalg»..

Dagbladet - I førrgår: 15:53

«Den uformelle makta ligger ikke hos meg»

Et internt notat fra Hadia Tajik til Ap-leder Jonas Gahr Støre viser at nestlederen følte seg utelatt fra «gutteklubben grei» i og utenfor partiet..

VG - 05 Jul 18 kl. 16:20

Lensmann fikk ikke jobben hun var best kvalifisert for – nå må staten betale millionerstatning

Staten må betale 1.375.000 kroner i erstatning til tidligere lensmann Anne B.

Dagbladet - 07 Aug 18 kl. 11:08

Ville unngå Sandberg-refs i mediene

Etter at sentrale partifeller i forrige uke kom med åpen kritikk av Frp-nestleder Per Sandberg for reisen til Iran fikk de tydelig beskjed internt om å besinne seg..

NRK - 25 Sep 18 kl. 01:09

Giske og N'jie ut mot mediedekning

Samboerparet Trond Giske og Haddy N'jie tok et oppgjør med medienes dekning på et internt seminar for VGs nyhetsredaksjon, ifølge DN. VGs nyhetsredaktør beskriver møtet som «veldig lærerikt og interessant», men vil ikke gå inn på detaljer fra møtet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Russland: USA tar et farlig steg

Trumps beslutning om å trekke USA fra nedrustningsavtalen er et farlig steg, mener Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov. Han mener avtalen som forbyr landbaserte mellomdistanseraketter er avgjørende for sikkerheten og stabiliteten i verden..

NRK - 1 time siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 1 time siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 1 time siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 2 timer siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 2 timer siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 2 timer siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..

NRK - 3 timer siden

Vil avvikle oljeindustrien til 2035

AUF-landsmøtet vedtok søndag at man skal ha en styrt avvikling av petroleumsindustrien innen 2035. De vedtok også nei til utenlandskabler, strengere krav til oppdrettsnæringen og «et grønt og solidarisk skattesystem»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt