NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:13

NRK - 21 Sep 18 kl. 09:37

Én av tre ansettes internt i IN

Innovasjon Norge har ansatt 370 personer de siste fem årene. 127 av stillingene ble ikke lyst ut offentlig, skriver E24. IN opplyser at de ikke er et statlig selskap og derfor ikke har rettslig plikt til å utlyse i forbindelse med nyansettelser..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norge, E24, IN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Énav , tre, ansettes, internti IN
Hegnar.no - 25 Sep 18 kl. 05:32

Giske og N'jie ut mot mediedekning på internt seminar

Samboerparet Trond Giske og Haddy N'jie tok et oppgjør med medienes dekning på et internt seminar for VGs nyhetsredaksjon, ifølge Dagens Næringsliv..

VG - 20 Oct 18 kl. 08:49

Kritisk rapport: NIF-sjefer erkjenner internt klasseskille

Idrettstoppenes pengebruk på reiser, middager og alkohol har fått mye kritikk. Nå peker flere NIF-ansatte på kulturforskjeller internt når det gjelder pengebruk i Riksrevisjonens kritiske rapport om Norges idrettsforbund..

VG - 17 Oct 18 kl. 21:36

Internt notat: Deltakelse i våpen-fond vil ramme forsvaret

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) og regjeringen har lenge presset på for å få Norge med i EUs forsvarsfond. I et internt notat i departementet blir det omtalt som «uklokt» å avgjøre for raskt om Norge skal bli med..

NRK - 14 Mar 19 kl. 08:01

Vil åpne for flere med hull i CV-en

Regjeringen vil endre forskriftene slik at personer med hull i CV-en eller nedsatt funksjonsevne i større grad kan ansettes i staten, melder Aftenposten..

Dagbladet - 25 Sep 18 kl. 08:08

Giske og N'jie ut mot mediedekning

Snakket ut i internt seminar..

Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 08:00

Regjeringen vil gjøre det enklere å ansette folk med hull i CV-en i staten

Regjeringen vil endre forskriftene slik at personer med hull i CV-en eller nedsatt funksjonsevne i større grad kan ansettes i staten..

Aftenposten - 21 May 19 kl. 08:35

Oslo lå lengst unna den nye normen. Nå skal det ansettes rundt 100 nye lærere.

Det er uaktuelt for byrådet å flytte lærerstillinger vekk fra skoler i utsatte områder for å oppfylle den nye minstenormen på andre skoler..

Aftenposten - 21 Aug 18 kl. 22:15

Legepresidenten: – Vi trenger flere sekretærer på sykehusene

– Det må ansettes flere sekretærer på sykehusene. Det vil avlaste både sykehusleger og fastleger, sier president i Legeforeningen, Marit Hermansen..

VG - 21 May 19 kl. 02:52

100 nye lærere ansettes i Oslo

100 nye lærere blir ansatt i Oslo i en storsatsing på å utjevne forskjellene i skolesystemet i hovedstaden..

Dagbladet - 26 Feb 19 kl. 12:51

Bondevik: - Pakistan varsler gjengjeldelse

Pakistans statsminister Imran Khan under hardt internt press for å svare på Indias bombeangrep..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 2 timer siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 2 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt