NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:50

NRK - 21 Jul 18 kl. 03:46

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Froland, Agder, NTB, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, alvorlig, skaddi , trafikkulykke
P4 - 29 Mar 18 kl. 07:41

Fem skadd i trafikkulykke

Fem personer ble skadd i en trafikkulykke på E39 ved Bontveitkrysset i Hordaland i natt. En 19 år gammel mann er alvorlig skadd, mens to menn og to kvinner fikk lettere skader. Høy hastighet er en mulig årsak til ulykken, opplyser politiet..

P4 - 06 Apr 18 kl. 16:45

Alvorlig skadd i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Mjøndalen i Buskerud i ettermiddag. To biler kolliderte på Fylkesvei 283. Det er føreren av den ene bilen som er alvorlig skadd..

P4 - 07 Jun 18 kl. 09:39

Alvorlig trafikkulykke i Nordland

Det har vært en alvorlig trafikkulykke på fylkesvei 12 i Nordland. Tre biler er involvert i ulykken og minst to personer er alvorlig skadd. Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, ifølge politiet..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 02:36

En alvorlig skadd i trafikkulykke ved Krøderen

En mann er alvorlig skadd etter at en bil kjørte av veien og i et tre på Krøderveien ved Vikersund i Buskerud natt til søndag..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 04:43

En alvorlig skadd i trafikkulykke ved Krøderen

En mann er alvorlig skadd etter at en bil kjørte av veien ved Vikersund natt til søndag. En kvinne mistenkes for å ha kjørt bilen, som viste seg å være stjålet..

Dagbladet - 01 Jul 18 kl. 12:19

Mann alvorlig skadd i trafikkulykke i Finnmark

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke i Stallogargotunellen i Kvalsund kommune i Finnmark..

NRK - 01 Jun 18 kl. 16:25

Flere kritisk skadd i trafikkulykke

Tre personer er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Øksendalstunnelen i Møre og Romsdal. Ulykken er alvorlig forteller politiet, og opplyser at tunnelen nå er stengt..

NRK - 21 Jun 18 kl. 23:56

MC-fører alvorlig skadd i Bø

En motorsyklist i slutten av 30-årene er alvorlig skadd etter en trafikkulykke i Bø i Telemark torsdag kveld. – Ifølge patruljer på stedet skal mannen ha ryggskader og en punktert lunge, opplyser operasjonsleder Trond-Egil Groth, til NTB..

Klartale - 19 Sep 18 kl. 10:46

Trafikkulykke i Lofoten

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke. Ulykken skjedde i en tunnel..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 23:04

En alvorlig skadd i trafikkulykke på Mysen

En ung kvinne er alvorlig skadd etter å ha kjørt av veien og inn i en fjellvegg ved Mysen i Eidsberg. Luftambulanse er på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

NRK - 15 minutter siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 30 minutter siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 1 time siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 18 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 3 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 3 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt