NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:00

NRK - 21 Jul 18 kl. 03:46

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Froland, Agder, NTB, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, alvorlig, skaddi , trafikkulykke
P4 - 29 Mar 18 kl. 07:41

Fem skadd i trafikkulykke

Fem personer ble skadd i en trafikkulykke på E39 ved Bontveitkrysset i Hordaland i natt. En 19 år gammel mann er alvorlig skadd, mens to menn og to kvinner fikk lettere skader. Høy hastighet er en mulig årsak til ulykken, opplyser politiet..

P4 - 06 Apr 18 kl. 16:45

Alvorlig skadd i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Mjøndalen i Buskerud i ettermiddag. To biler kolliderte på Fylkesvei 283. Det er føreren av den ene bilen som er alvorlig skadd..

P4 - 07 Jun 18 kl. 09:39

Alvorlig trafikkulykke i Nordland

Det har vært en alvorlig trafikkulykke på fylkesvei 12 i Nordland. Tre biler er involvert i ulykken og minst to personer er alvorlig skadd. Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, ifølge politiet..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 02:36

En alvorlig skadd i trafikkulykke ved Krøderen

En mann er alvorlig skadd etter at en bil kjørte av veien og i et tre på Krøderveien ved Vikersund i Buskerud natt til søndag..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 04:43

En alvorlig skadd i trafikkulykke ved Krøderen

En mann er alvorlig skadd etter at en bil kjørte av veien ved Vikersund natt til søndag. En kvinne mistenkes for å ha kjørt bilen, som viste seg å være stjålet..

Dagbladet - 01 Jul 18 kl. 12:19

Mann alvorlig skadd i trafikkulykke i Finnmark

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke i Stallogargotunellen i Kvalsund kommune i Finnmark..

NRK - 01 Jun 18 kl. 16:25

Flere kritisk skadd i trafikkulykke

Tre personer er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Øksendalstunnelen i Møre og Romsdal. Ulykken er alvorlig forteller politiet, og opplyser at tunnelen nå er stengt..

NRK - 21 Jun 18 kl. 23:56

MC-fører alvorlig skadd i Bø

En motorsyklist i slutten av 30-årene er alvorlig skadd etter en trafikkulykke i Bø i Telemark torsdag kveld. – Ifølge patruljer på stedet skal mannen ha ryggskader og en punktert lunge, opplyser operasjonsleder Trond-Egil Groth, til NTB..

Klartale - 19 Sep 18 kl. 10:46

Trafikkulykke i Lofoten

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke. Ulykken skjedde i en tunnel..

Dagbladet - 23 Sep 18 kl. 23:04

En alvorlig skadd i trafikkulykke på Mysen

En ung kvinne er alvorlig skadd etter å ha kjørt av veien og inn i en fjellvegg ved Mysen i Eidsberg. Luftambulanse er på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 4 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 30 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt