NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:03

NRK - 21 Jul 18 kl. 03:46

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Froland, Agder, NTB, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, alvorlig, skaddi , trafikkulykke
P4 - 29 Mar 18 kl. 07:41

Fem skadd i trafikkulykke

Fem personer ble skadd i en trafikkulykke på E39 ved Bontveitkrysset i Hordaland i natt. En 19 år gammel mann er alvorlig skadd, mens to menn og to kvinner fikk lettere skader. Høy hastighet er en mulig årsak til ulykken, opplyser politiet..

P4 - 06 Apr 18 kl. 16:45

Alvorlig skadd i ulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Mjøndalen i Buskerud i ettermiddag. To biler kolliderte på Fylkesvei 283. Det er føreren av den ene bilen som er alvorlig skadd..

P4 - 07 Jun 18 kl. 09:39

Alvorlig trafikkulykke i Nordland

Det har vært en alvorlig trafikkulykke på fylkesvei 12 i Nordland. Tre biler er involvert i ulykken og minst to personer er alvorlig skadd. Det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, ifølge politiet..

Dagbladet - 01 Jul 18 kl. 12:19

Mann alvorlig skadd i trafikkulykke i Finnmark

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke i Stallogargotunellen i Kvalsund kommune i Finnmark..

NRK - 01 Jun 18 kl. 16:25

Flere kritisk skadd i trafikkulykke

Tre personer er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Øksendalstunnelen i Møre og Romsdal. Ulykken er alvorlig forteller politiet, og opplyser at tunnelen nå er stengt..

NRK - 21 Jun 18 kl. 23:56

MC-fører alvorlig skadd i Bø

En motorsyklist i slutten av 30-årene er alvorlig skadd etter en trafikkulykke i Bø i Telemark torsdag kveld. – Ifølge patruljer på stedet skal mannen ha ryggskader og en punktert lunge, opplyser operasjonsleder Trond-Egil Groth, til NTB..

Dagbladet - 17 May 18 kl. 11:22

En person alvorlig skadd i MC-ulykke i Skien

En person er alvorlig skadd i en trafikkulykke ved Menstad skole i Skien. Det skal ligge en motorsykkel på bakken, melder politiet..

P4 - 19 May 18 kl. 10:33

Syklist alvorlig skadd etter ulykke

En syklist er alvorlig skadd etter en trafikkulykke med en bil i Bærum i formiddag. Syklisten ble hentet av ambulanse, mens politiet har tatt hånd om bilisten..

Aftenposten - 25 Mar 18 kl. 07:01

Mann alvorlig skadd i trafikkulykke i Nittedal

En mann ble alvorlig skadd i en frontkollisjon på riksvei 4 i Nittedal sent lørdag kveld. Til sammen tre personer var involvert i ulykken.  .

Dagbladet - 28 Jul 18 kl. 17:36

To personer alvorlig skadd i trafikkulykke i Eigersund

To personer er alvorlig skadd etter en kjedekollisjon i Hellvik i Eigersund kommune i Rogaland lørdag ettermiddag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt