E24 > Økonomi

Tuesday, 28 June, 11:20

E24 - 16 maj 22 kl. 14:41

Økokrim jakter hemmelig selskap etter E24-avsløring

E24 fant hemmelig konto og karibisk selskap registrert på den etterlyste eiendomsbaronen Rolf Gunnar Hultin (73). Nå vil politiet gjøre nye undersøkelser rundt nordmannen som angivelig lurte staten for 26,5 millioner og har ni eiendommer i Dubai..
Les mer på E24


Les mer om:
Rolf Gunnar Hultin, Dubai, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økokrim, jakter, hemmelig, selskap, etter, E24-avsløring
NRK - 23 mar 22 kl. 10:23

Økokrim advarer mot svindlere

Økokrim har avdekket en ny type bedrageri. De advarer nå om at svindlere ringer fra Økokrims telefonnummer, oppgir Økokrims adresse og presenterer seg med tjenestenummer. De oppgir personnummer på den de snakker med, og forklarer at vedkommende har trykket på en lenke og at noen har misbrukt navnet for å skaffe seg lån.

NRK - 29 mar 22 kl. 15:23

Økokrim advarer om hvitvasking

Det er høy risiko for sanksjonsbrudd og hvitvasking knyttet til krigen i Ukraina, advarer Økokrim. De ber folk være oppmerksomme på mistenkelige forhold. Enheten for finansiell etterretning (EFE) i Økokrim minner om forpliktelsene i hvitvaskingsloven, som innebærer krav om selvstendige vurderinger og rapportering av mistenkelige forhold.

NRK - 10 maj 22 kl. 13:03

Økokrim etterforskar kryptotjuveri av 5 milliardar kroner

Økokrim etterforskar eit kryptotjuveri for 5 milliardar kroner knytt til spelet Axie Infinity den 23. mars 2022, og ønsker no å kartlegga i kva grad nordmenn har blitt ramma av tjuveriet. Pengane blei stolne under eit digitalt angrep mot spelet, og tjuveriet er blant dei aller største kryptovalutatjuveriet i historia.

NRK - 23 jun 22 kl. 12:16

Økokrim vil inndra 72 millioner fra Putin-bekjent

Økokrim mener penger den russiske advokaten og samleren Anatoli Bernstein har hatt på en norsk konto stammer fra kriminelt utbytte, skriver VG. 72 millioner har i flere år stått på en norsk DNB-konto. Nå vil Økokrim inndra pengene.

NRK - 27 mar 22 kl. 21:08

Økokrim varslet om mistenkelige transaksjoner

Økokrim er blitt varslet om mulige brudd på sanksjonene og om mistenkelige overføringer mellom Norge og Russland etter at krigen brøt ut. Sven Arild Damslora, som leder Enheten for finansiell etterretning i Økokrim, sier til Dagbladet Børsen at det etter sanksjonene som EU vedtok 15. mars, og som ble innført i norsk rett fra 18.

NRK - 21 apr 22 kl. 13:24

Lycamobile Norway får forelegg på 3,5 millioner kroner for skattesvik

Økokrim har gitt Lycamobile Norway Limited et forelegg på 3,5 millioner kroner på grunn av medvirkning til skattesvik. To personer har på vegne av selskapet medvirket til skattesviket, opplyser Økokrim som også har tatt ut tilate mot de to personene. – Økokrim ser alvorlig på at det er laget et system for svart omsetning som har bidratt til omfattende skatteunndragelser, sier politiadvokat Åsne Hana Torgersen.

NRK - 02 maj 22 kl. 06:27

Økokrim: Slik påvirker Ukraina-krigen Norge

I en trusselvurdering for 2022 skriver Økokrim at krigen i Ukraina allerede påvirker kriminalitetsbildet i Norge på en rekke områder, og at dette kommer til å fortsette ut året. Økokrim-sjef, Pål Lønseth, sier til NRK at det er et bredt spekter av elementer som påvirker kriminalitetsbildet i en konfliktsituasjon. – Det går på ulovlig innførsel av dyr til andre land.

NRK - 08 maj 22 kl. 15:01

Økokrim ønsker utleveringsavtale med Dubai: – Kunne løst saker vi jobber med

Kriminelle og etterlyste nordmenn er registrert som eiere av 48 eiendommer i Dubai. Nå ønsker Økokrim ha utleveringsavtale med emiratet. En datalekkasje fra Dubais eiendomsregister viser at kriminelle og etterlyste nordmenn er registrert som eiere av 48 eiendommer i emiratet.

Klartale - 24 mar 22 kl. 06:00

Per kunne levd livet som pensjonist. Isteden jobber han frivillig som lege for papirløse

Per Stensland logger seg inn på en PC på kontoret sitt. Bak ham er en undersøkelses-benk, ved enden av pulten hans en ekstra stol. Det ser ut som et hvilket som helst legekontor.

NRK - 04 jun 22 kl. 07:46

Finansministeren vil stramme inn skattereglene for bruk av privatfly

Skattetaten har vært frustrert over at privat bruk av eiendom og privatfly eid gjennom selskap ikke rapporteres inn. Nå vil finansministeren stramme inn. Uoppgitt inntekt ved slik privat konsum i selskap lå i 2019 på rundt 1,45 milliarder kroner, skriver Klassekampen.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Ledertalentene-vinner blir konsernsjef

Vinner av Ledertalentene 2018, Pablo Barrera, sier opp lederstilling i Yara for å bli konsernsjef i Haugaland Kraft..

E24 - 1 time siden

Arbeidsministeren bekrefter: Det blir tvungen lønnsnemnd i flyteknikerstreiken

Arbeidsministeren har kalt inn partene i flyteknikerkonflikten. Nå bekrefter statsråden at det blir tvungen lønnsnemnd..

E24 - 2 timer siden

Stortingets direktør sier opp etter gebyr fra Datatilsynet

Stortingets direktør, Marianne Andreassen, vedtar overtredelsesgebyr fra Datatilsynet på 2 millioner kroner. Direktøren sier samtidig opp sin stilling..

E24 - 2 timer siden

Oslo Børs åpner opp over 1 prosent

Etter gårsdagens markante oppgang, åpner Oslo Børs opp også tirsdag..

E24 - 2 timer siden

Partene i flyteknikerstreiken innkalt til arbeidsministeren

Arbeidsministeren har kalt inn partene i flyteknikerkonflikten. Det betyr normalt at regjeringen vil gripe inn med tvungen lønnsnemnd, ifølge arbeidsrettsekspert..

E24 - 2 timer siden

Analytiker tror Oslo Børs åpner svakt opp

Etter gårsdagens markante oppgang, ventes en noe svakere oppgang fra start tirsdag..

E24 - 3 timer siden

Equinor og SSE Thermal kjøper Triton Power

Equinor and SSE Thermal kjøper Triton Power for 4,1 milliarder kroner..

E24 - 3 timer siden

Vestre sier nei til å skyte inn nye penger i SAS – åpner for å gjøre gjeld til aksjer

Under tirsdagens pressekonferanse la næringsminister Jan Christian Vestre frem Norges posisjon overfor kriserammede SAS. Regjeringen åpner for å gjøre om den norske statens andel gjeld til aksjer, men vil ikke gå inn med nye penger..

E24 - 3 timer siden

Equinor og SSE Thermal kjøper britiske Triton Power

Equinor and SSE Thermal kjøper det britiske kraftselskapet Triton Power for 4,1 milliarder kroner..

E24 - 3 timer siden

Statkraft kan produsere 50 prosent mer i 2030: – Må øke våre ambisjoner for å henge med

Statkraft setter opp tempoet på kraftutbyggingen, og kan nå en årlig produksjon på 100 terawattimer innen 2030. – Det er industriell skala på dette, sier konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen til E24..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com