NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:43

NRK - 28 Apr 18 kl. 02:20

Økning i flyktninger til Hellas

Mellom mars og april økte antall ankomster til Hellas fra Tyrkia fra 300 til 2.500, opplyser Røde Kors i en pressemelding, skriver NTB. – Disse tallene tyde på en ny kritisk situasjon de nærmeste tiden, sier generalsekretær Bernt G. Apeland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hellas, Tyrkia, Røde Kors, NTB, Bernt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økningi , flyktninger, til, Hellas
Aftenposten - 28 Apr 18 kl. 06:39

Stor økning i antall flyktninger som ankommer Hellas fra Tyrkia

Fra mars til april økte antall flyktninger som ankom Hellas fra Tyrkia voldsomt. Røde Kors er bekymret for at antallet bare vil øke. .

Dagbladet - 29 Jul 18 kl. 09:39

Flyktninger på vei fra Tyrkia til Hellas druknet

Seks mennesker omkom, blant dem tre spedbarn, da en båt med flyktninger sank på vei fra Tyrkia til Hellas søndag..

Aftenposten - 07 May 18 kl. 19:56

Frivillige i Hellas frikjent for å ha hjulpet flyktninger til Lesvos

Fem frivillige – to dansker og tre spanjoler – er frikjent for å ha hjulpet flyktninger til Hellas via øya Lesvos mens de drev redningsarbeid i Middelhavet..

NRK - 27 Apr 18 kl. 09:56

Flere flykter fra Tyrkia til Hellas

Over 2500 mennesker krysset over grensen fra Tyrkia til østlige deler av Hellas i april, melder Røde Kors. Det er en økning fra 300 i mars. Flesteparten er kvinner og barn..

NRK - 15 Jan 18 kl. 18:44

Ber hjemlandet ta imot flyktninger

Den polske erkebiskopen Stanislaw Gadecki ber Polens regjering si ja til flyktninger. Altruisme må gå foran bekymring for nasjonal sikkerhet, mener han. Polen har sagt nei til EUs kvotesystem, noe som skulle minske belastningen på Hellas og Italia..

NRK - 30 Sep 18 kl. 15:01

Hellas vil overføre flyktninger

For å avlaste de overfylte flyktningleirene på de greske øyene skal Hellas overføre 6.000 migranter til fastlandet, skriver nyhetsbyrået ANA-NPA. Situasjonen i leirene er blitt merkbart verre den siste uka etter at det er kommet mange nye migranter..

NRK - 29 Jul 18 kl. 09:36

Seks flyktninger druknet

Seks mennesker omkom, blant dem tre spedbarn, da en båt med flyktninger sank på vei fra Tyrkia til Hellas søndag. Ifølge det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu la båten ut fra Ayvalik med 16 mennesker om bord og sank nær den greske øya Lesvos..

NRK - 08 Jun 18 kl. 10:27

Seks drept da smuglerbil krasjet

Seks flyktninger, deriblant tre barn, ble drept da en smuglerbli krasjet på en motorvei i Hellas. Fire andre er kritisk skadet. Jeepen som var involvert i ulykken fraktet 16 flyktninger, melder AP..

NRK - 17 Apr 18 kl. 13:23

Flyktninger arrestert

De greske myndighetene sier at hundrevis av flyktninger og innvandrere har krysset landgrensen ulovlig til Tyrkia de siste to dagene. Politiet har arrestert 370 personer som krysset Evros-elven som grenser mellom Hellas og Tyrkia, melder byrået AP..

NRK - 19 Aug 18 kl. 06:06

Hellas-program avsluttes

Kriseprogrammet som ble startet i 2010 for å redde Hellas avsluttes. Hellas har til sammen fått 241,6 milliarder euro i lån fra andre medlemsland i EU og fra EUs krisefond. I bytte mot kriselånene har Hellas gjennomført omfattende reformer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sondre Bratland (80) blir kommandør

Artisten Sondre Bratland (80) som er kjent for kveding og religiøse folketoner blir kommandør av St. Olavs Orden, det melder Vest-Telemark blad..

NRK - 45 minutter siden

Trump ut på ny mot Pelosi

USAs president Donald Trump er fortsatt rasende over at Demokratenes Nancy Pelosi avviste hans såkalte kompromiss. Men forslaget kan havne i Senatet. Trump har tilbudt Demokratene det han mener er et fornuftig kompromiss for å løse budsjettstriden..

NRK - 45 minutter siden

Mann knivstukket i Stockholm

En mann i 20-års alderen er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i Stockholm søndag. Hendelsen blir betegnet som drapsforsøk av politiet. Mannen er ikke livstruet skadet.

NRK - 1 time siden

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 1 time siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 1 time siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 1 time siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 2 timer siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt