NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:04

NRK - 28 Apr 18 kl. 02:20

Økning i flyktninger til Hellas

Mellom mars og april økte antall ankomster til Hellas fra Tyrkia fra 300 til 2.500, opplyser Røde Kors i en pressemelding, skriver NTB. – Disse tallene tyde på en ny kritisk situasjon de nærmeste tiden, sier generalsekretær Bernt G. Apeland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hellas, Tyrkia, Røde Kors, NTB, Bernt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økningi , flyktninger, til, Hellas
Aftenposten - 28 Apr 18 kl. 06:39

Stor økning i antall flyktninger som ankommer Hellas fra Tyrkia

Fra mars til april økte antall flyktninger som ankom Hellas fra Tyrkia voldsomt. Røde Kors er bekymret for at antallet bare vil øke. .

Dagbladet - 29 Jul 18 kl. 09:39

Flyktninger på vei fra Tyrkia til Hellas druknet

Seks mennesker omkom, blant dem tre spedbarn, da en båt med flyktninger sank på vei fra Tyrkia til Hellas søndag..

Aftenposten - 07 May 18 kl. 19:56

Frivillige i Hellas frikjent for å ha hjulpet flyktninger til Lesvos

Fem frivillige – to dansker og tre spanjoler – er frikjent for å ha hjulpet flyktninger til Hellas via øya Lesvos mens de drev redningsarbeid i Middelhavet..

NRK - 27 Apr 18 kl. 09:56

Flere flykter fra Tyrkia til Hellas

Over 2500 mennesker krysset over grensen fra Tyrkia til østlige deler av Hellas i april, melder Røde Kors. Det er en økning fra 300 i mars. Flesteparten er kvinner og barn..

NRK - 15 Jan 18 kl. 18:44

Ber hjemlandet ta imot flyktninger

Den polske erkebiskopen Stanislaw Gadecki ber Polens regjering si ja til flyktninger. Altruisme må gå foran bekymring for nasjonal sikkerhet, mener han. Polen har sagt nei til EUs kvotesystem, noe som skulle minske belastningen på Hellas og Italia..

NRK - 29 Jul 18 kl. 09:36

Seks flyktninger druknet

Seks mennesker omkom, blant dem tre spedbarn, da en båt med flyktninger sank på vei fra Tyrkia til Hellas søndag. Ifølge det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu la båten ut fra Ayvalik med 16 mennesker om bord og sank nær den greske øya Lesvos..

NRK - 08 Jun 18 kl. 10:27

Seks drept da smuglerbil krasjet

Seks flyktninger, deriblant tre barn, ble drept da en smuglerbli krasjet på en motorvei i Hellas. Fire andre er kritisk skadet. Jeepen som var involvert i ulykken fraktet 16 flyktninger, melder AP..

NRK - 17 Apr 18 kl. 13:23

Flyktninger arrestert

De greske myndighetene sier at hundrevis av flyktninger og innvandrere har krysset landgrensen ulovlig til Tyrkia de siste to dagene. Politiet har arrestert 370 personer som krysset Evros-elven som grenser mellom Hellas og Tyrkia, melder byrået AP..

P4 - 03 Jan 18 kl. 20:10

Bergen vil ha flere flyktninger

Byrådet i Bergen er lite fornøyd med at de bare skal ta imot 200 flyktninger og asylsøkere i år, og vil ha dobbelt så mange. Det melder NRK. Norske kommuner er bedt om å ta imot 4.

Klartale - 07 Aug 18 kl. 13:48

– Folk i Europa vet ikke hvor ille det er her

Gravide må sove på bakken. Nyfødte babyer må bo i telt i sommervarmen. Slik er situasjonen for flyktninger på øya Lesvos i Hellas, forteller sykepleier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt