NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 08:14

NRK - 28 Apr 18 kl. 02:20

Økning i flyktninger til Hellas

Mellom mars og april økte antall ankomster til Hellas fra Tyrkia fra 300 til 2.500, opplyser Røde Kors i en pressemelding, skriver NTB. – Disse tallene tyde på en ny kritisk situasjon de nærmeste tiden, sier generalsekretær Bernt G. Apeland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hellas, Tyrkia, Røde Kors, NTB, Bernt

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økningi , flyktninger, til, Hellas
Aftenposten - 28 Apr 18 kl. 06:39

Stor økning i antall flyktninger som ankommer Hellas fra Tyrkia

Fra mars til april økte antall flyktninger som ankom Hellas fra Tyrkia voldsomt. Røde Kors er bekymret for at antallet bare vil øke. .

Dagbladet - 29 Jul 18 kl. 09:39

Flyktninger på vei fra Tyrkia til Hellas druknet

Seks mennesker omkom, blant dem tre spedbarn, da en båt med flyktninger sank på vei fra Tyrkia til Hellas søndag..

Aftenposten - 07 May 18 kl. 19:56

Frivillige i Hellas frikjent for å ha hjulpet flyktninger til Lesvos

Fem frivillige – to dansker og tre spanjoler – er frikjent for å ha hjulpet flyktninger til Hellas via øya Lesvos mens de drev redningsarbeid i Middelhavet..

NRK - 27 Apr 18 kl. 09:56

Flere flykter fra Tyrkia til Hellas

Over 2500 mennesker krysset over grensen fra Tyrkia til østlige deler av Hellas i april, melder Røde Kors. Det er en økning fra 300 i mars. Flesteparten er kvinner og barn..

NRK - 15 Jan 18 kl. 18:44

Ber hjemlandet ta imot flyktninger

Den polske erkebiskopen Stanislaw Gadecki ber Polens regjering si ja til flyktninger. Altruisme må gå foran bekymring for nasjonal sikkerhet, mener han. Polen har sagt nei til EUs kvotesystem, noe som skulle minske belastningen på Hellas og Italia..

NRK - 30 Sep 18 kl. 15:01

Hellas vil overføre flyktninger

For å avlaste de overfylte flyktningleirene på de greske øyene skal Hellas overføre 6.000 migranter til fastlandet, skriver nyhetsbyrået ANA-NPA. Situasjonen i leirene er blitt merkbart verre den siste uka etter at det er kommet mange nye migranter..

NRK - 29 Jul 18 kl. 09:36

Seks flyktninger druknet

Seks mennesker omkom, blant dem tre spedbarn, da en båt med flyktninger sank på vei fra Tyrkia til Hellas søndag. Ifølge det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu la båten ut fra Ayvalik med 16 mennesker om bord og sank nær den greske øya Lesvos..

NRK - 08 Jun 18 kl. 10:27

Seks drept da smuglerbil krasjet

Seks flyktninger, deriblant tre barn, ble drept da en smuglerbli krasjet på en motorvei i Hellas. Fire andre er kritisk skadet. Jeepen som var involvert i ulykken fraktet 16 flyktninger, melder AP..

NRK - 17 Apr 18 kl. 13:23

Flyktninger arrestert

De greske myndighetene sier at hundrevis av flyktninger og innvandrere har krysset landgrensen ulovlig til Tyrkia de siste to dagene. Politiet har arrestert 370 personer som krysset Evros-elven som grenser mellom Hellas og Tyrkia, melder byrået AP..

NRK - 19 Aug 18 kl. 06:06

Hellas-program avsluttes

Kriseprogrammet som ble startet i 2010 for å redde Hellas avsluttes. Hellas har til sammen fått 241,6 milliarder euro i lån fra andre medlemsland i EU og fra EUs krisefond. I bytte mot kriselånene har Hellas gjennomført omfattende reformer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

4.400 fengselsansatte skal streike

I dag skal fengselsansatte protestere ved å gå ut i streik, fordi regjeringen mener det ikke er behov for like mange fengselsplasser fremover. Leder for Politijuristene, Sverre Bromander, advarer om at nedleggelsene kan føre til lange soningskøer..

NRK - 30 minutter siden

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 45 minutter siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 1 time siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 2 timer siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 18 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 3 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 3 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt