Dagbladet > Nyheter

Thursday, 30 June, 08:22

Dagbladet - 25 mar 22 kl. 09:39

«Slakteren av Mariupol»

Fryktet general leder angivelig angrepene mot Mariupol. Samme mann ble også beskyldt for russisk Syria-bombing..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Mariupol, Syria

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Slakterenav , Mariupol
Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 03 maj 22 kl. 03:34

Mariupol-evakueringen fortsetter tirsdag

Evakueringen av sivile i den beleirede havnebyen Mariupol skal gjennomføres også tirsdag, ifølge byrådet. Evakueringen starter tirsdag morgen med bistand fra FN og Røde Kors, heter det i en melding fra Mariupol-byrådets kanal i meldingstjenesten Telegram. Kolonnen skal riktig nok ikke starte i Mariupol, men ved en rundkjøring nær den russiskokkuperte byen Berdjansk vest for Mariupol, melder CNN.

Klartale - 29 mar 22 kl. 11:15

Tamara og moren lever i en mørk kjeller

Tamara Bolshakova ser aldri sønnen igjen. Danil ble bare 22 år gammel. Han er ett av mange ofre i krigen i Ukraina.

Klartale - 31 mar 22 kl. 12:05

Ukraina skal få hente folk i Mariupol

En rekke med busser er på vei. Det sier Ukraina. De skal hente folk fra byen Mariupol.

NRK - 03 mar 22 kl. 08:26

Ukraina: Mariupol under ukrainsk kontroll

Ifølge en oppdatering fra det ukrainske forsvarsdepartementet er byen Mariupol ved Azovhavet fremdeles under ukrainsk kontroll. – Russland oppnådde ikke sitt største mål onsdag om å ta kontroll over Mariupol, og har ikke nådd den administrative grensen til Donetsk og Luhansk, skriver det ukrainske forsvarsdepartementet i en oppdatering. Mariupol, som ligger ved kysten av Azovhavet, har blitt omringet av russiske styrker og prorussiske separatister de siste dagene.

NRK - 04 apr 22 kl. 03:08

Britisk rapport: Mariupol er Russlands hovedmå

Storbritannias forsvarsdepartement sier den beleirede havnebyen Mariupol ser ut til å være et «hovedmål for den russiske invasjonen». I den daglige etterretningsoppdatering fra det britiske forsvarsdepartementet heter det at Mariupol fortsatt blir utsatt for «kraftige og vilkårlige angrep». – De kraftige kampene fortsetter i Mariupol mens russiske styrker forsøker å ta byen.

NRK - 20 apr 22 kl. 04:33

Kommandør i Mariupol sier de kanskje er inne i sine siste timer

En kommandør for de ukrainske marinestyrkene som kjemper i den beleirede byen Mariupol, sier de «kanskje står overfor våre siste dager, om ikke timer». – Fienden er ti ganger så mange som oss, sier kommandør Serhij Volyna i en video på Facebook. Volyna er blant styrkene som har forskanset seg i stålverket Azovstal i Mariupol.

NRK - 26 apr 22 kl. 16:22

Putin påstår at kampene i Mariupol er over

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan snakket tirsdag med Russlands president Vladimir Putin, hvor Putin påsto at kampene i Mariupol i Ukraina er over. I telefonsamtalen skal Erdogan ha spurt Putin om situasjonen i den beleirede byen Mariupol, ifølge Kreml. – Byen er frigjort, og det foregår ikke kampoperasjoner der, skal Putin ha svart.

NRK - 03 mar 22 kl. 02:02

Kritisk infrastruktur skadd etter angrep i Mariupol

Infrastruktur som sikrer tilgang på vann og elektrisitet i den ukrainske havnebyen Mariupol, har fått betydelige skader i russiske flyangrep, ifølge ordføreren. Ordfører Vadym Boychenko sier til nyhetsbyrået UNAIN at onsdag var krigens foreløpig verste dag, og at mange av byens 440.000 innbyggere nå er uten rent vann, oppvarming og strøm.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

Dømt for drap etter spontanabort

Elsy besvimte og mistet sitt ufødte barn i 2011. Det kostet henne ti år i fengsel..

Dagbladet - 5 timer siden

Putin kan nærme seg løsning

Russland reagerte kraftig over Litauens godsforbud til Kaliningrad. Nå kan det imidlertid se ut til at partene nærmer seg en løsning..

Dagbladet - 9 timer siden

Bråk etter ny Nato-kurs: - Destabiliserende

Russland omtaltes som «den mest signifikante trusselen mot fred» og Kina stemples som en sikkerhetsutfordring. De historiske Nato-vedtakene har satt sinnet i kok hos både Russland og Kina..

Dagbladet - Igår: 12:02

Trosser politiets anbefaling

Politiet har gått ut med en bred anbefaling og sagt at alle Pride-arrangementer bør avlyses. Det vil ikke alle følge..

Dagbladet - 10 timer siden

Putin utelukker ikke gnisninger

Vladimir Putin har kommentert avtalen mellom Nato, Sverige og Tyrkia..

Dagbladet - 14 timer siden

Forsvant i ferieparadis - familien tar grep

Tahnee Louise Shanks' familie har bedt om privat hjelp..

Dagbladet - 13 timer siden

Mistet personinfo om en halv million

Restaurantbesøket gikk skikkelig galt for den japanske mannen. Han mistet en minnepenn med personopplysninger om nesten en halv million mennesker..

Dagbladet - 13 timer siden

Ut mot Kina: - Sprer løgner

Nato-sjef Jens Stoltenberg sparte ikke på kruttet da han snakket om Kina på en pressekonferanse under Nato-toppmøtet onsdag kveld..

Dagbladet - 12 timer siden

Slik skulle «Masken» drepes

Tilgangen på kriminelles ufiltrerte gangstersnakk har hindret drap og avslørt svenske gjengers indre liv. Sentral politimann innrømmer at svenske borgere har blitt masseovervåket. Nå står to advokater i retten, tiltalt for å ha medvirket til planlegging av mord..

Dagbladet - 14 timer siden

Vil anmelde: - Forferdelig

På flere topper i Lofoten har det dukket opp innriss av fjelltoppnavn og symboler. Trolig har den ukjente «kunstneren» brukt vinkelsliper. Dette får lokale fjellfolk til å reagere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com