NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 22:27

NRK - 22 Oct 18 kl. 06:39

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lindén, Heikki Bjørklund Paltto, Majorstuen, Oslo, Norge, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

9 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, elektroniske, spor
Klartale - 22 Oct 18 kl. 08:47

Har fått inn elektroniske spor

Politiet har fått inn elektroniske spor fra Makaveli Lindén. Han er siktet for drapet på Majorstuen i Oslo..

Dagbladet - 28 Nov 18 kl. 22:29

Vil legge fram bildebevis og elektroniske spor

Tidligere statsråd Svein Ludvigsen risikerer 12 års fengsel for overgrep. Politiet lener seg blant annet på bilder og elektroniske spor i saken..

Dagbladet - 22 Oct 18 kl. 06:57

- Norsk politi har elektroniske spor etter drapsetterlyst

Politiet har funnet elektroniske spor etter drapsetterlyste Makaveli Lindén, ifølge den svenske avisen Aftonbladet. Sporet leder verken til Norge eller Sverige..

Aftenposten - 22 Oct 18 kl. 06:55

Aftonbladet: Elektroniske spor etter drapssiktet i et tredje land

Han skal etter drapet på Majorstuen ha flyktet til hjemlandet Sverige, og søndag fikk politiet elektroniske spor etter ham i et tredje land, skriver svenske Aftonbladet..

Dagbladet - 20 Dec 18 kl. 14:11

Kripos sikrer spor i Norge

De skal framskape hendelsesforløpet gjennom å gjøre avhør og sikre elektroniske spor i Norge..

NRK - 27 Jun 18 kl. 06:41

Trapper ned søk etter ransperson

Politiet har trappet ned søket etter personen som begikk et væpnet ran av en bensinstasjon på Oddemarka i Kristiansand natt til onsdag. De vil fortsette med etterforskningen og skal gå gjennom elektroniske spor, deriblant bilder fra videoovervåking..

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:13

Vil avhøre drapssiktet søndag

Politiet i Bergen håper å få avhørt 43-åringen som har tilstått å ha drept sin samboer på Nordnes natt til torsdag denne uken i løpet av søndag. Politiet henter inn elektroniske spor og gjennomfører vitneavhør lørdag, skriver Bergens Tidende..

NRK - 21 Nov 18 kl. 21:14

Flere avhør i Odin-forsvinningen

Politiet har onsdag gjort flere avhør og sikret elektroniske spor i forbindelse med forsvinningen til Odin André Hagen Jacobsen. De har fått flere henvendelser i saken, men fortsatt ikke nok til å finne ut hva som har skjedd 18-åringen..

VG - 27 Nov 18 kl. 12:30

Skattekrim hentet kartselskapets datamaskiner

I juni slo Skattekrim uanmeldt til mot Addictologi Akademiet og Det norske kartselskapet. I slutten av oktober hentet sikret de elektroniske spor fra åtte nye datamaskiner..

VG - 28 Nov 18 kl. 15:11

Dette er bevisene mot Svein Ludvigsen

TROMSØ (VG) Bilder og elektroniske spor er blant bevisene som vil bli lagt frem når Svein Ludvigsen må møte i retten, tiltalt for seksuelle overgrep og misbruk av stillingen som fylkesmann i Troms..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump ut på ny mot Pelosi

USAs president Donald Trump er fortsatt rasende over at Demokratenes Nancy Pelosi avviste hans såkalte kompromiss. Men forslaget kan havne i Senatet. Trump har tilbudt Demokratene det han mener er et fornuftig kompromiss for å løse budsjettstriden..

NRK - 30 minutter siden

Mann knivstukket i Stockholm

En mann i 20-års alderen er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i Stockholm søndag. Hendelsen blir betegnet som drapsforsøk av politiet. Mannen er ikke livstruet skadet.

NRK - 45 minutter siden

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 1 time siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 1 time siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 1 time siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 1 time siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 2 timer siden

Hyller Kongos Tshisekedi

Den afrikanske union (AU) har uttrykt tvil til det offisielle valgresultatet i Kongo. Opposisjonsleder Tshisekedi vant foran Fayulu. Andre afrikanske ledere har gratulert påtroppende president Felix Tshisekedi med seieren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt