NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 23:31

NRK - 22 Oct 18 kl. 06:39

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lindén, Heikki Bjørklund Paltto, Majorstuen, Oslo, Norge, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

9 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, elektroniske, spor
Klartale - 22 Oct 18 kl. 08:47

Har fått inn elektroniske spor

Politiet har fått inn elektroniske spor fra Makaveli Lindén. Han er siktet for drapet på Majorstuen i Oslo..

Dagbladet - 22 Oct 18 kl. 06:57

- Norsk politi har elektroniske spor etter drapsetterlyst

Politiet har funnet elektroniske spor etter drapsetterlyste Makaveli Lindén, ifølge den svenske avisen Aftonbladet. Sporet leder verken til Norge eller Sverige..

Aftenposten - 22 Oct 18 kl. 06:55

Aftonbladet: Elektroniske spor etter drapssiktet i et tredje land

Han skal etter drapet på Majorstuen ha flyktet til hjemlandet Sverige, og søndag fikk politiet elektroniske spor etter ham i et tredje land, skriver svenske Aftonbladet..

NRK - 27 Jun 18 kl. 06:41

Trapper ned søk etter ransperson

Politiet har trappet ned søket etter personen som begikk et væpnet ran av en bensinstasjon på Oddemarka i Kristiansand natt til onsdag. De vil fortsette med etterforskningen og skal gå gjennom elektroniske spor, deriblant bilder fra videoovervåking..

Klartale - 15 Oct 18 kl. 09:57

Fant spor av vikingskip i Halden

Arkeologer har funnet spor av et vikingskip, flere gravhauger og hus fra jernalderen..

NRK - 26 Oct 18 kl. 18:27

Siktet etter DNA-spor

Mannen som er siktet for å ha sendt brevbomber til fremstående demokrater og Trump-kritikere ble avslørt på grunn av DNA-spor. Det melder NBC News og siterer kilder i politiet..

NRK - 05 Nov 18 kl. 07:20

Nye spor i Palme-saken

Politiet i Sverige har fått nye spor i etterforskningen av drapet på statsminister Olof Palme i 1986, skriver Aftonbladet. Opplysningene kommer fra forfatter og journalist Stig Larssons arkiver som journalisten Jan Stocklassa har fått tilgang til..

Aftenposten - 15 Oct 18 kl. 09:10

Arkeologer har funnet spor av et vikingskip i Halden

Spor av et vikingskip og en rekke gravhauger og hus fra jernalderen er avdekket ved Jellhaugen i Halden kommune..

Dagbladet - 15 Oct 18 kl. 09:04

Arkeologer har funnet spor av et vikingskip i Halden

Spor av et vikingskip og en rekke gravhauger og hus fra jernalderen er avdekket ved Jellhaugen i Halden kommune..

NRK - 02 Sep 18 kl. 11:05

Ingen spor etter Arjen Kamphuis

Det er fortsatt ingen spor etter den nederlandske mannen som er meldt savnet i Bodø, forteller politiet. Han er sist sett da han sjekket ut av et hotell i byen den 20. august i år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 14 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 1 time siden

Eksporterer olje fra Kirkuk

Irak er i gang med å eksportere olje fra byen Kirkuk igjen. Regionen vil eksportere mellom 50.000 og 100.

NRK - 1 time siden

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

NRK - 2 timer siden

Lothepus fekk Dialektprisen 2018

Leif Einar «Lothepus» Lothe fekk Dialektprisen 2018 av Norsk Målungdom. Prisen blei overrekt på Det Norske Teatret fredag. – Ver stolt av språket ditt, og drit i kva andre seier, oppmoda Lothepus i takketala si..

NRK - 2 timer siden

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 2 timer siden

Dømt etter angrep mot flyplass

En tyrkisk domstol har dømt seks antatte IS-tilknyttede personer til fengsel på livstid etter et angrep mot Istanbuls hovedflyplass i 2016, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. 45 personer ble drept i angrepet mot Atatürk-flyplassen..

NRK - 2 timer siden

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

NRK - 2 timer siden

Samtaler mellom Erdogan og Trump

Tyrkias president Erdogan og USAs president Trump skal i en telefonsamtale i dag blant annet blitt enige om at alle aspekter ved drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi skal bli avdekket..

NRK - 3 timer siden

37 drept i sammenstøt

37 personer er funnet døde i byen Alindao i Den sentralafrikanske republikk etter kamper mellom væpnede grupper i området, opplyser FN til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt