NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 05:03

NRK - 14 Nov 18 kl. 16:49

– May med uttalelse klokka 18

Det er ventet at Storbritannias statsminister Theresa May skal komme med en uttalelse rundt klokka 18 norsk tid, opplyser en talsperson. I dag har May samlet regjeringsmedlemmene til brexit-møte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannias, Theresa May, May

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Maymed , uttalelse, klokka18
NRK - 14 Nov 18 kl. 20:31

EU varsler brexit-uttalelse

Michel Barnier, som leder EUs delegasjon til forhandlingene med Storbritannia om en skilsmisseavtale, varsler en uttalelse klokka 21 onsdag. Det skjer etter at statsminister Theresa May sa at regjeringen støtter utkastet til brexit-avtale med EU..

NRK - 14 Nov 18 kl. 18:40

Reuters: Ingen uttalelse fra May

Storbritannias statsminister Theresa May kommer ikke til å komme med en uttalelse til pressen onsdag, det opplyser statssekretær Nick Hurd, ifølge Reuters. May har sittet i brexit-møte med regjeringen siden klokka 15 onsdag..

NRK - 14 Nov 18 kl. 18:40

Reuters: May avlyser uttalelse

Storbritannias statsminister Theresa May kommer ikke til å komme med en uttalelse til pressen onsdag, det opplyser statsråd Nick Hurd, ifølge Reuters. May har sittet i brexit-møte med regjeringen siden klokka 15 onsdag..

NRK - 14 Nov 18 kl. 17:54

Reuters: brexit-møte på overtid

Det er ikke ventet at regjeringsmøtet om brexit i Storbritannia er ferdig før rundt klokka 19 norsk tid. Det melder Reuters. Møtet er dermed på overtid, og det var tidligere ventet at statsminister Theresa May skulle komme med en uttalelse klokka 18..

NRK - 05 Aug 18 kl. 09:56

EM-finale i roing klokka 12.30

Klokka 12.30 ror Kristoffer Brun og Are Strandli finale i lettvekt dobbeltsculler, menn. Sendinga frå EM kan du fylgja frå klokka 1030..

NRK - 21 Jan 19 kl. 09:10

Ny vurdering klokka 11

Strynefjellet er framleis stengd etter snøskredet like før midnatt i går. Det er venta ny vurdering klokka 11 i dag. Riksveg 13 Vikafjellet er venta å opne no klokka 10.

NRK - 10 Aug 18 kl. 05:41

Kansellerte båtavganger

Color Lines avgang til Hirtshals klokka 8.00 og avgangen fra Hirtshals til Kristiansand klokka 12.15 er kansellert på grunn av værforholdene, opplyser selskapet.

Aftenposten - 07 Feb 19 kl. 05:45

USA blokkerer FN-uttalelse om Hebron

USA har blokkert en uttalelse fra FNs sikkerhetsråd om å beklage beslutningen om å kaste ut den norskledede observatørstyrken TIPH fra Hebron..

Dagbladet - 02 Nov 18 kl. 08:27

Fengsling av 16-åringen avgjøres fra klokka 12.30

Politiet vil si mer om tragedien på Vinstra klokka 15..

Aftenposten - 04 Feb 19 kl. 20:40

Statsministeren sier uttalelse om nytt regjeringskvartal «ble feil»

Statsminister Erna Solberg (H) beklager en uttalelse om statens rolle som selvassurandør etter terrorangrepene i 2011..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 30 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 45 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 4 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt