NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 09:03

NRK - 14 Nov 18 kl. 16:49

– May med uttalelse klokka 18

Det er ventet at Storbritannias statsminister Theresa May skal komme med en uttalelse rundt klokka 18 norsk tid, opplyser en talsperson. I dag har May samlet regjeringsmedlemmene til brexit-møte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannias, Theresa May, May

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Maymed , uttalelse, klokka18
NRK - 14 Nov 18 kl. 18:40

Reuters: May avlyser uttalelse

Storbritannias statsminister Theresa May kommer ikke til å komme med en uttalelse til pressen onsdag, det opplyser statsråd Nick Hurd, ifølge Reuters. May har sittet i brexit-møte med regjeringen siden klokka 15 onsdag..

NRK - 14 Nov 18 kl. 20:31

EU varsler brexit-uttalelse

Michel Barnier, som leder EUs delegasjon til forhandlingene med Storbritannia om en skilsmisseavtale, varsler en uttalelse klokka 21 onsdag. Det skjer etter at statsminister Theresa May sa at regjeringen støtter utkastet til brexit-avtale med EU..

NRK - 14 Nov 18 kl. 18:40

Reuters: Ingen uttalelse fra May

Storbritannias statsminister Theresa May kommer ikke til å komme med en uttalelse til pressen onsdag, det opplyser statssekretær Nick Hurd, ifølge Reuters. May har sittet i brexit-møte med regjeringen siden klokka 15 onsdag..

NRK - 14 Nov 18 kl. 17:54

Reuters: brexit-møte på overtid

Det er ikke ventet at regjeringsmøtet om brexit i Storbritannia er ferdig før rundt klokka 19 norsk tid. Det melder Reuters. Møtet er dermed på overtid, og det var tidligere ventet at statsminister Theresa May skulle komme med en uttalelse klokka 18..

NRK - 05 Aug 18 kl. 09:56

EM-finale i roing klokka 12.30

Klokka 12.30 ror Kristoffer Brun og Are Strandli finale i lettvekt dobbeltsculler, menn. Sendinga frå EM kan du fylgja frå klokka 1030..

NRK - 10 Aug 18 kl. 05:41

Kansellerte båtavganger

Color Lines avgang til Hirtshals klokka 8.00 og avgangen fra Hirtshals til Kristiansand klokka 12.15 er kansellert på grunn av værforholdene, opplyser selskapet.

Dagbladet - 02 Nov 18 kl. 08:27

Fengsling av 16-åringen avgjøres fra klokka 12.30

Politiet vil si mer om tragedien på Vinstra klokka 15..

NRK - 14 Nov 18 kl. 18:52

BBC: Kort uttalelse ventet

Kort tid etter at Reuters skrev at Storbritannias statsminister Theresa May ikke skal holde en pressekonferanse onsdag, melder nyhetsbyrået at det er ventet en kort uttalelse. Det skriver også BBCs Katy Searle..

NRK - 28 Aug 18 kl. 12:28

Vatikanet endret pave-uttalelse

Vatikanet har redigert bort pave Frans' uttalelse i går om at foreldre til barn som viser tegn til å være homofile kan vurdere å søke psykiatrisk hjelp. – Paven mente ikke å si at homofili er mental sykdom, sier en talskvinne for Vatikanet til Afp..

NRK - 17 Jul 18 kl. 18:59

Varsler uttalelse om Putin-møtet

USAs president Donald Trump vil komme med en uttalelse om mandagens møte med Russlands president Vladimir Putin i løpet av kvelden. Det melder Det hvite hus. Trump har fått kritikk etter han sa at Russland ikke blandet seg i presidentvalget i 2016..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Foreslår Löfven som statsminister

Fredag skal riksdagen i Sverige stemme om Stefan Löfven skal fortsette som statsminister, skriver Aftonbladet. Forslaget er en regjering med Miljöpartiet og Socialdemokraterna, sa talsmann for riksdagen på en pressekonferanse i dag..

NRK - 15 minutter siden

Stemmer over mistillit mot May

Det konservative partiet vil i kveld stemme over om Storbritannias statsminister Theresa May har tillit i vervet, melder Sky News..

NRK - 30 minutter siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 1 time siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 1 time siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt