P4 > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:50

P4 - 25 Nov 17 kl. 09:24

– Frykter mange ulykker på isen

Hvis du skal ut i naturen denne helgen er det klare rådet å ikke ferdes på islagte vann.
Det sier Norges Livredningsselskap som frykter mange ulykker på isen i tiden som kommer.
Selv om isen mange steder kan oppfattes somtrygg kan tykkelsen variere drastisk, sier president i Norges Livredningsselskap Claire Alfonso..
Les mer på P4


Les mer om:
Norges Livredningsselskap, Norges Livredningsselskap Claire Alfonso

Dele artikeln

313 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, mange, ulykker, isen
P4 - 23 Feb 18 kl. 20:46

Politiet: – Folk melder ikke ifra om ulykker

Politiet mener det er svært vanskelig å håndheve ulovlig snøscooterkjøring. Når det skjer ulykker er det ofte alkohol inne i bildet, eller så har ikke sjåføren snøscooterlappen, melder NRK. Politiet frykter det er er store mørketall, fordi mange ikke melder i fra om ulykker, i frykt for å bli straffet.

P4 - 27 Feb 18 kl. 17:12

Mange ulykker på E18

Glatte veier og dårlig sikt har ført til en rekke ulykker på veiene i Agder i ettermiddag. Det er meldt om minst fem ulykker på E18 mellom Kristiansand og Arendal, og flere personer er sendt til sykehus. Det er ikke kjent om noen er alvorlig skad.

P4 - 26 Apr 18 kl. 06:43

- Dobbelt så mange syklister betyr dobbelt så mange ulykker

Myndighetene vil at flere skal sykle, men det kan bety mange flere ulykker..

P4 - 03 Mar 18 kl. 16:38

Advarer om tynn is

Hovedredningssentralen advarer om tynn is i Sør-Norge etter flere ulykker de siste dagene. Redningsleder Ben Wikøren sier til NTB at de frykter liv vil gå tapt dersom folk ikke tar dette på alvor. Til P4 Nyhetene i går fortalte politiet i Sør-Vest at personer også nekter å gå av isen når de eller brannvesenet griper inn.

NRK - 17 Apr 18 kl. 20:48

Korps frykter ulykker 17. mai

Korpsmusikanter frykter hullete veier i paradegatene på 17. mai. – Vi er redde for at noen skal bli skadet, sier korpsleder..

P4 - 07 Mar 18 kl. 08:24

Frykter liv kan gå tapt på utrygge vann

Nødetatene frykter liv vil gå tapt dersom folk ikke tar advarselen om utrygge vann på alvor. De siste dagene har nødetatene i hele Norge rykket ut til personer som har gått gjennom isen, og flere av ulykkene kunne endt fatalt. Vaktoperatør i 110-sentralen i Bergen, Ronald Drotningsvik, sier mange leker med livet..

P4 - 29 Sep 17 kl. 14:36

Kostnadskutt kan gå på bekostning av sikkerheten i oljnæringen

Nedbemanning og kostandskutt kan ha gått utover sikkerheten på norsk sokkel. Det frykter professor og utvalgsleder Ole Andreas Engen som idag la fram rapporten Helse, arbeidsmiljø og sikkeherhet i petroleumsvirksomheten. Ifjor var oljenæringen utsatt for en rekke alvorlige ulykker og nesten-ulykker og Engan er redd for at fokus på effektivisering kan ramme sikkerhetsarbeidet..

P4 - 18 Nov 17 kl. 19:11

- Vær obs på isen

Norges vassdrags- og energidirektorat, NVE, advarer nå foreldre mot å la barna ferdes på isen alene. Det har så smått begynt å legge seg is på små vann, og enkelte steder på større innsjøer. Men isekspert i NVE, Ånund Kvambekk, sier isen foreløpig er veldig tynn..

Aftenposten - 03 Mar 18 kl. 16:42

Hovedredningssentralen advarer om tynn is i Sør-Norge

Hovedredningssentralen ber folk i Sør-Norge om å være forsiktige når de ferdes på isen etter flere ulykker de siste dagene..

NRK - 06 Jan 18 kl. 09:26

Elg gjennom isen

En elg gikk gjennom isen på Jørstadmoen ved Lillehammer og døde i dag tidlig. En annen elg kom seg videre. Nødetatene og viltnemda kom til stedet, men elgen som gikk gjennom isen lot seg ikke redde, melder politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Opphevet alkoholforbud

Det er lov å drikke alkohol på Unge Høyres landsmøte nå i helgen..

P4 - 1 time siden

20 år siden mirakelet i Marseille

I dag, St.Hans aften er det 20 år siden Norge slo Brasil i fotball-VM..

P4 - 1 time siden

Unge Høyre vil legalisere noen stoffer

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer. Det ble klart på ungdomspartiets landsmøte på Gardermoen i ettermiddag. Samtidig stemte landsmøtet, med to stemmers margin, ned et forslag om å legalisere all narkotika.

P4 - 1 time siden

Drapssiktet samarbeider med politiet

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998, vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Hans forsvarer, Thomas Hansen, sier til NRK at mannen håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det var onsdag denne uken at den utenlandske statsborgeren ble pågrepet for drapet, da han ankom Oslo lufthavn.

P4 - 1 time siden

Flere sauer funnet døde

Flere sauer er nå funnet døde etter ulveangrep nord i Østerdalen. Siden i går kveld er 23 sauer tatt av ulv i Rendalen, skriver Østlendingen. Dermed er over 150 sauer bekreftet drept av ulv den siste tiden.

P4 - 1 time siden

- Ikke tegn til skudd

Det er ikke tegn til at det ble avfyrt skudd da politisjasjonen på Stovner i Oslo ble utsatt for hærverk i natt. En mann ble pågrepet, og politiet fant et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham. Et vindu og et overvåkingskamera ble ødelagt, men ingen personer ble skadd..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner to år etter Brexit-avstemningen

Det er nå i ettermiddag store demonstrasjoner i London, på dagen to år etter at britene stemte for utmelding fra EU. Innen 29. mars neste år skal Storbritannia være være utmeldt av unionen..

P4 - 2 timer siden

Bensinstasjonen ranet

En mann er pågrepet etter at en bensinstasjon på Minnesund i Askershus ble ranet i formiddag. Gjerningsmannen skal ifølge politiet ha truet betjeningen med et stikkvåpen. Det er usikkert om han fikk med seg noe penger.

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En mann må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov. Ifølge tiltalen skal mannen i 40-årene har brukt vold mot kvinnen, og ha forsøkt å løfte eller fra henne over rekkverket. Han er også tiltalt for drapstrusler mot en nabo som grep inn.

P4 - 2 timer siden

Nordmann venter på dom i Singapore

Nordmannen som er dømt til ett års fengsel og tre stokkeslag i Singapore, vet fortsatt ikke om den fysiske avtraffelsen vil bli gjennomført. Den 49 år gamle mannen er dømt for beføling av en bevisstløs kvinne da han var på jobbreise i Singapore i august i fjor. Han har erkjent straffskyld, men venter nå på at anken hans blir behandlet, skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt