P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:29

P4 - 25 Nov 17 kl. 09:24

– Frykter mange ulykker på isen

Hvis du skal ut i naturen denne helgen er det klare rådet å ikke ferdes på islagte vann.
Det sier Norges Livredningsselskap som frykter mange ulykker på isen i tiden som kommer.
Selv om isen mange steder kan oppfattes somtrygg kan tykkelsen variere drastisk, sier president i Norges Livredningsselskap Claire Alfonso..
Les mer på P4


Les mer om:
Norges Livredningsselskap, Norges Livredningsselskap Claire Alfonso

Dele artikeln

313 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, mange, ulykker, isen
P4 - 19 timer siden

Politiet: – Folk melder ikke ifra om ulykker

Politiet mener det er svært vanskelig å håndheve ulovlig snøscooterkjøring. Når det skjer ulykker er det ofte alkohol inne i bildet, eller så har ikke sjåføren snøscooterlappen, melder NRK. Politiet frykter det er er store mørketall, fordi mange ikke melder i fra om ulykker, i frykt for å bli straffet.

P4 - 29 Sep 17 kl. 14:36

Kostnadskutt kan gå på bekostning av sikkerheten i oljnæringen

Nedbemanning og kostandskutt kan ha gått utover sikkerheten på norsk sokkel. Det frykter professor og utvalgsleder Ole Andreas Engen som idag la fram rapporten Helse, arbeidsmiljø og sikkeherhet i petroleumsvirksomheten. Ifjor var oljenæringen utsatt for en rekke alvorlige ulykker og nesten-ulykker og Engan er redd for at fokus på effektivisering kan ramme sikkerhetsarbeidet..

P4 - 18 Nov 17 kl. 19:11

- Vær obs på isen

Norges vassdrags- og energidirektorat, NVE, advarer nå foreldre mot å la barna ferdes på isen alene. Det har så smått begynt å legge seg is på små vann, og enkelte steder på større innsjøer. Men isekspert i NVE, Ånund Kvambekk, sier isen foreløpig er veldig tynn..

NRK - 06 Jan 18 kl. 09:26

Elg gjennom isen

En elg gikk gjennom isen på Jørstadmoen ved Lillehammer og døde i dag tidlig. En annen elg kom seg videre. Nødetatene og viltnemda kom til stedet, men elgen som gikk gjennom isen lot seg ikke redde, melder politiet..

E24 - 23 Jul 17 kl. 11:26

Politiet ber dronepiloter gjøre seg kjent med lovverket

Sommer og fint vær frister mang en dronebruker til å lufte maskinen sin, men Bergens-politiet frykter ulykker fordi mange ikke er klar over hva lovverket sier..

P4 - 02 Feb 18 kl. 17:54

Unormalt mange bilulykker

Det var unormalt mange bilulykker på E39 mellom Stavanger og Sandnes i ettermiddag. Det var fire ulykker på under to timer. Og politiet sier til NRK at de tror det skyldes en kombinasjon av lav sol og uoppmerksomme sjåfører..

NRK - 10 Sep 17 kl. 23:17

Frykter at mange vil drukne

Myndighetene i Florida frykter at mange vil drukne når Irma treffer byene Fort Myers, Naples og Tampa om noen timer. Det er ventet at orkanen vil føre til store oversvømmelser, forteller USA-korrespondent Anders Magnus, i Miami..

P4 - 30 Jul 17 kl. 13:19

Flere ulykker med elsykkel

Eldre er involvert i flere alvorlige ulykker med elsykkel. En gjennomgang Aftenposten har gjort av ulykkesrapporter viser at det har vært fem dødsulykker med elsykkel siden 2014, og at snittalderen på de omkomne var 68 år. Flesteparten av ulykkene skjedde kort tid etter at de hadde kjøpt elsykkelen.

Aftenposten - 31 Aug 17 kl. 17:31

De skulle beskytte byen. Nå frykter mange at Houstons demninger er dødsfeller.

HOUSTON (Aftenposten): Mens stormen Harvey beveger seg videre, er nervene i Houston fortsatt på høykant. Mange frykter at demningene vil gi etter..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

Flere hundre dør i fylleulykker hvert år

Blå Kors mener alt for mange dør eller skader seg i ulykker der alkohol er involvert..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 2 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 3 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 2 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 3 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 3 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 4 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..

P4 - 5 timer siden

140 raketter avfyrt i Syria

Minst 140 raketter skal ha blitt avfyrt mot opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria i natt. Det opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. I følge gruppen ble minst tre sivile drept og 12 såret.

P4 - 6 timer siden

Fortsatt fare for å få influensa

Hvis du trodde du hadde klart deg unna influensa denne vinteren, så er det fare for at du må tro om igjen. Forekomsten av influensa er nemlig fortsatt økende, og Folkehelseinstituttet forventer mange flere syke i ukene som kommer. De anbefaler fortsatt folk å vaksinere seg, fordi utbruddet kan vare i åtte til tolv uker til..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt