P4 > Nyheter

Tuesday, 18 December, 12:05

P4 - 25 Nov 17 kl. 09:24

– Frykter mange ulykker på isen

Hvis du skal ut i naturen denne helgen er det klare rådet å ikke ferdes på islagte vann.
Det sier Norges Livredningsselskap som frykter mange ulykker på isen i tiden som kommer.
Selv om isen mange steder kan oppfattes somtrygg kan tykkelsen variere drastisk, sier president i Norges Livredningsselskap Claire Alfonso..
Les mer på P4


Les mer om:
Norges Livredningsselskap, Norges Livredningsselskap Claire Alfonso

Dele artikeln

313 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, mange, ulykker, isen
P4 - 23 Feb 18 kl. 20:46

Politiet: – Folk melder ikke ifra om ulykker

Politiet mener det er svært vanskelig å håndheve ulovlig snøscooterkjøring. Når det skjer ulykker er det ofte alkohol inne i bildet, eller så har ikke sjåføren snøscooterlappen, melder NRK. Politiet frykter det er er store mørketall, fordi mange ikke melder i fra om ulykker, i frykt for å bli straffet.

P4 - 27 Feb 18 kl. 17:12

Mange ulykker på E18

Glatte veier og dårlig sikt har ført til en rekke ulykker på veiene i Agder i ettermiddag. Det er meldt om minst fem ulykker på E18 mellom Kristiansand og Arendal, og flere personer er sendt til sykehus. Det er ikke kjent om noen er alvorlig skad.

P4 - 26 Apr 18 kl. 06:43

- Dobbelt så mange syklister betyr dobbelt så mange ulykker

Myndighetene vil at flere skal sykle, men det kan bety mange flere ulykker..

P4 - 03 Mar 18 kl. 16:38

Advarer om tynn is

Hovedredningssentralen advarer om tynn is i Sør-Norge etter flere ulykker de siste dagene. Redningsleder Ben Wikøren sier til NTB at de frykter liv vil gå tapt dersom folk ikke tar dette på alvor. Til P4 Nyhetene i går fortalte politiet i Sør-Vest at personer også nekter å gå av isen når de eller brannvesenet griper inn.

NRK - 17 Apr 18 kl. 20:48

Korps frykter ulykker 17. mai

Korpsmusikanter frykter hullete veier i paradegatene på 17. mai. – Vi er redde for at noen skal bli skadet, sier korpsleder..

P4 - 07 Mar 18 kl. 08:24

Frykter liv kan gå tapt på utrygge vann

Nødetatene frykter liv vil gå tapt dersom folk ikke tar advarselen om utrygge vann på alvor. De siste dagene har nødetatene i hele Norge rykket ut til personer som har gått gjennom isen, og flere av ulykkene kunne endt fatalt. Vaktoperatør i 110-sentralen i Bergen, Ronald Drotningsvik, sier mange leker med livet..

P4 - 29 Sep 17 kl. 14:36

Kostnadskutt kan gå på bekostning av sikkerheten i oljnæringen

Nedbemanning og kostandskutt kan ha gått utover sikkerheten på norsk sokkel. Det frykter professor og utvalgsleder Ole Andreas Engen som idag la fram rapporten Helse, arbeidsmiljø og sikkeherhet i petroleumsvirksomheten. Ifjor var oljenæringen utsatt for en rekke alvorlige ulykker og nesten-ulykker og Engan er redd for at fokus på effektivisering kan ramme sikkerhetsarbeidet..

P4 - 18 Nov 17 kl. 19:11

- Vær obs på isen

Norges vassdrags- og energidirektorat, NVE, advarer nå foreldre mot å la barna ferdes på isen alene. Det har så smått begynt å legge seg is på små vann, og enkelte steder på større innsjøer. Men isekspert i NVE, Ånund Kvambekk, sier isen foreløpig er veldig tynn..

Aftenposten - 03 Mar 18 kl. 16:42

Hovedredningssentralen advarer om tynn is i Sør-Norge

Hovedredningssentralen ber folk i Sør-Norge om å være forsiktige når de ferdes på isen etter flere ulykker de siste dagene..

NRK - 06 Jan 18 kl. 09:26

Elg gjennom isen

En elg gikk gjennom isen på Jørstadmoen ved Lillehammer og døde i dag tidlig. En annen elg kom seg videre. Nødetatene og viltnemda kom til stedet, men elgen som gikk gjennom isen lot seg ikke redde, melder politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt