P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:59

P4 - 25 Nov 17 kl. 09:24

– Frykter mange ulykker på isen

Hvis du skal ut i naturen denne helgen er det klare rådet å ikke ferdes på islagte vann.
Det sier Norges Livredningsselskap som frykter mange ulykker på isen i tiden som kommer.
Selv om isen mange steder kan oppfattes somtrygg kan tykkelsen variere drastisk, sier president i Norges Livredningsselskap Claire Alfonso..
Les mer på P4


Les mer om:
Norges Livredningsselskap, Norges Livredningsselskap Claire Alfonso

Dele artikeln

83 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Frykter, mange, ulykker, isen
P4 - 29 Sep 17 kl. 14:36

Kostnadskutt kan gå på bekostning av sikkerheten i oljnæringen

Nedbemanning og kostandskutt kan ha gått utover sikkerheten på norsk sokkel. Det frykter professor og utvalgsleder Ole Andreas Engen som idag la fram rapporten Helse, arbeidsmiljø og sikkeherhet i petroleumsvirksomheten. Ifjor var oljenæringen utsatt for en rekke alvorlige ulykker og nesten-ulykker og Engan er redd for at fokus på effektivisering kan ramme sikkerhetsarbeidet..

P4 - 18 Nov 17 kl. 19:11

- Vær obs på isen

Norges vassdrags- og energidirektorat, NVE, advarer nå foreldre mot å la barna ferdes på isen alene. Det har så smått begynt å legge seg is på små vann, og enkelte steder på større innsjøer. Men isekspert i NVE, Ånund Kvambekk, sier isen foreløpig er veldig tynn..

E24 - 23 Jul 17 kl. 11:26

Politiet ber dronepiloter gjøre seg kjent med lovverket

Sommer og fint vær frister mang en dronebruker til å lufte maskinen sin, men Bergens-politiet frykter ulykker fordi mange ikke er klar over hva lovverket sier..

NRK - 10 Sep 17 kl. 23:17

Frykter at mange vil drukne

Myndighetene i Florida frykter at mange vil drukne når Irma treffer byene Fort Myers, Naples og Tampa om noen timer. Det er ventet at orkanen vil føre til store oversvømmelser, forteller USA-korrespondent Anders Magnus, i Miami..

P4 - 30 Jul 17 kl. 13:19

Flere ulykker med elsykkel

Eldre er involvert i flere alvorlige ulykker med elsykkel. En gjennomgang Aftenposten har gjort av ulykkesrapporter viser at det har vært fem dødsulykker med elsykkel siden 2014, og at snittalderen på de omkomne var 68 år. Flesteparten av ulykkene skjedde kort tid etter at de hadde kjøpt elsykkelen.

Aftenposten - 31 Aug 17 kl. 17:31

De skulle beskytte byen. Nå frykter mange at Houstons demninger er dødsfeller.

HOUSTON (Aftenposten): Mens stormen Harvey beveger seg videre, er nervene i Houston fortsatt på høykant. Mange frykter at demningene vil gi etter..

P4 - 30 Jul 17 kl. 13:19

Eldre oftest involvert i alvorlige ulykker med elsykkel

Eldre er involvert i flere alvorlige ulykker med elsykkel. En gjennomgang Aftenposten har gjort av ulykkesrapporter viser at det har vært fem dødsulykker med elsykkel siden 2014, og at snittalderen på de omkomne var 68 år. Flesteparten av ulykkene skjedde kort tid etter at de hadde kjøpt elsykkelen.

NRK - 08 Aug 17 kl. 18:04

Frykter opptil 100 døde i skjelv

Ifølge AFP frykter kinesiske myndigheter at opptil 100 mennesker døde og at mange tusen ble skadd i jordskjelvet tidligere i dag..

Hegnar.no - 20 Sep 17 kl. 08:24

Lokalaviser frykter nye postregler

Nye postregler gjør at mange avisabonnenter fra nyttår må vente lenge på få lokalavisen sin i posten. Redaktører frykter for fremtiden..

Dagbladet - 22 Nov 17 kl. 23:03

- Mange hadde hatt godt av en tur på glattkjøringsbane og lært bilen å kjenne før vinteren

En rekke ulykker i Sør-Norge i dag har skapt trafikktrøbbel. Her er ekspertenes tips om hvordan kjøre på glatt føre..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt