NRK > Nyheter

Monday, 25 March, 08:50

NRK - 22 Oct 18 kl. 07:36

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frifagbevegelse, Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: En av tre, dropper, tannlegen
Hegnar.no - 22 Oct 18 kl. 05:51

En av tre dropper tannlegen grunnet kostnad

En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en ny undersøkelse..

Klartale - 22 Oct 18 kl. 09:03

Folk går ikke til tannlegen

Èn av tre går ikke til tannlegen. Det er for dyrt, viser en ny undersøkelse..

Dagbladet - 08 Nov 18 kl. 14:20

Vil gjøre tannlegen billigere for over en million nordmenn

- Lommeboka skal ikke bestemme om du har råd til sunne tenner..

NRK - 19 Jul 18 kl. 14:00

Katalonia: Dropper utlevering

En spansk høyesterettsdommer dropper forespørsel om utlevering av katalanske separatistpolitikere, melder AP. De har blitt møt med opprørsanklager..

Hegnar.no - 13 Jul 18 kl. 06:49

Sosialhjelpsmottakere mer utsatt for fattigdomsproblemer

De fleste i Norge har romslig økonomi, men 22 prosent av sosialhjelpsmottakere har ikke råd til å gå til tannlegen, ifølge SSB..

NRK - 20 Nov 18 kl. 06:17

Dropper sikkerhetsbelte i traktor

43 prosent av bøndene dropper sikkerhetsbelte når de kjører traktor utenfor offentlig vei. Bare 17 prosent sier de alltid bruker belte, ifølge en undersøkelse Sentio har utført for Arbeidstilsynet..

NRK - 28 Aug 18 kl. 06:49

1 av 4 ungdommer dropper frokost

1 av 4 unge mellom 13 og 16 år dropper frokost en eller flere ganger i uka. Det viser en undersøkelse Opinion har utført for blant annet Opplysningskontorene i landbruket. Undersøkelsen viser at det er store sosiale forskjeller i frokostspisingen..

NRK - 13 Feb 19 kl. 13:27

Dropper Midtøsten-konferanse

Russland dropper USAs konferanse om Midtøsten i Polen. Det samme gjør palestinerne. Russerne mener USA kun bryr seg om sine egne geopolitiske interesser gjennom initiativer som presenteres som hele verdenssamfunnets, ifølge nyhetsbyrået Interfax..

NRK - 22 Oct 18 kl. 03:15

Har ikke råd til tannbehandling

En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en undersøkelse gjort for FriFagbevegelse og Dagsavisen. 14 prosent svarer at de har måttet ta opp lån for å kunne finansiere nødvendig tannbehandling..

Hegnar.no - 31 Aug 18 kl. 11:38

EU varsler gjengjeldelse hvis Trump ikke dropper biltoll

EU-kommisjonen gjentar trusselen om gjengjeldelse hvis USAs president Donald Trump ikke dropper sin plan om økt toll på europeiske biler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Kapteinen bestemmer

Fungerande sjøfartsdirektør, Lars Alvestad, meiner det ikkje er behov for felles retningslinjer for når skip bør ligge til kai. – Det er kapteinen som bestemmer, seier Alvestad. Viking Sky fekk laurdag motorproblem og kom i havsnød i dårleg vêr..

NRK - 45 minutter siden

Turistbussar må ut av Oslo sentrum

Bymiljøetaten i Oslo kommune vil at turistbussane skal halde seg utanfor Oslo sentrum. Oslo-guide Tove Gjersrud fortviler og seier til Finansavisen at det verkar som om Oslo ikkje vil ønske turistar velkomen..

NRK - 1 time siden

VG endret Giske-artikkelen

Giske-saken, med en seks sekunders dansevideo, ble endret fra VG publiserte til de beklaget. NRK har gått gjennom arkiverte versjoner av artikkelen..

NRK - 1 time siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Vil gi rekefiskere driftsstøtte

Stortingsrepresentant for Høyre, Ingunn Foss fra Lyngdal, har tro på at rekefiskere som sliter fordi viktige fangstfelt er stengt, kan få driftsstøtte i likhet med tørkerammede bønder i sommer. Saken tas opp med Fiskeridepartementet onsdag..

NRK - 1 time siden

Hagland Captain er uskadd

Frakteskipet Hagland Captain fra Haugesund, som havarerte på Romsdalskysten lørdag kveld, skal være uskadd. En brottsjø ødela styringsinnretningen. Slepet av frakteskipet starter trolig i dag tidlig.

NRK - 1 time siden

Netanyahu truar med hemn

Statsministeren i Israel, Benjamin Netanyahu, seier landet vil slå hardt tilbake etter at ein rakett frå Gaza traff eit hus i Tel Aviv måndag morgon. Sju mennesker blei skada, skriv den israelske avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Vil skattleggje Facebook

Skattedirektør Hans Christian Holte vil krevje skatt frå multinasjonale selskap som Facebook og Google. Han meiner dei undergrev velferdsstaten og skattemoralen, og seier det hastar å få nye reglar..

NRK - 2 timer siden

Nytt vikingfunn i Vestfold

Eit nytt vikingfunn skal måndag presenterast på Midgard vikingsenter på Borre i Vestfold. Det er førebels hemmeleg kva som har blitt funnet. Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) skal avdekke vikingfunnet på ein pressekonferanse kl.

NRK - 3 timer siden

Helikopter hentet opp

Det styrtede helikopteret ved Fossingfjorden i Kragerø er hentet opp. To menn i 30- og 50-årene fra Sørlandet var om bord da helikopteret styrta, og en er alvorlig skadd. Helikopteret lå nede i tett skog som måtte ryddes før de kunne hente det opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt