NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 03:47

NRK - 21 Jun 18 kl. 13:41

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Thomas Horn, Strabourg, EMD, Høyesterett, Breiviks, NTB, Norge

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EMD, mener, Norgehar , vurdert, godt
NRK - 06 Sep 18 kl. 10:24

Burde vurdert kontakt med mor

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg mener at staten Norge burde vurdert om jenta kunne ha kontakt med moren selv om hun ikke hadde kontakt med andre i familien. Det er hovedårsaken til at Norge ble dømt for brudd på menneskerettighetene..

Dagbladet - 12 Apr 18 kl. 10:32

- Norge har ikke vurdert å bidra i Syria-angrep

I 2011 slapp norske jagerfly nærmere 600 bomber over Libya. Denne gang har vi ikke vurdert å bidra, ifølge utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

P4 - 04 Mar 18 kl. 21:38

Styreleder i Innovasjon Norge går

Styreleder i Innovasjon Norge, Per Otto Dyb, har trukket seg fra stillingen. Årsaken er at han mener styret er overkjørt av næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver Aftenposten. Ifølge avisen skal statsråden ha stanset en prosess der stillingen til direktør Anita Krohn Traaseth ble vurdert.

NRK - 09 Jul 18 kl. 10:28

Ber Norge sikre minoritetsspråk

En ekspertkomité i Europarådet har vurdert Norges oppfølging av Den europeiske pakten om regions- eller minoritetsspråk og mener norske myndigheter må gjøre mer for å beskytte minoritetsspråkene lulesamisk, sørsamisk, kvensk, finsk og romanes..

NRK - 14 Jul 18 kl. 01:13

Oktoberbarn tilbake i Norge

De første oktoberbarna kom fredag tilbake til Norge, skriver Aftenposten. Seks unge afghanerne er blant 52 såkalte oktoberbarn som oppfyller vilkårene for opphold i Norge etter at sakene deres ble vurdert på nytt av Utlendingsdirektoratet (UDI)..

VG - 04 Jun 18 kl. 15:21

Lotteritilsynet stanser omstridt fordelsnettverk i Norge: «Ulovlig pyramidevirksomhet»

Tilsynet har vurdert fordelsnettverket myWorld/Lyoness opp mot pyramidebestemmelsene, og fattet vedtak om stans av all virksomhet i Norge mandag. Selskapet svarer at de er forbløffet over avgjørelsen, og at de vil anke..

P4 - 21 Jun 18 kl. 10:08

Avslår Breiviks anke

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg avslår Anders Behring Breiviks anke. Breivik, som har endret navn til Fjotolv Hansen, mener Norge har krenket hans menneskerettigheter på grunn av mye isolasjon i fengselet. Domstolen i Strasbourg avslo Breiviks anke fordi de ikke kan se at hans menneskerettigheter er brutt.

Aftenposten - 20 Jun 18 kl. 17:58

Trumps innvandringspraksis ble vurdert av Obama. Han brukte fem minutter på å droppe den.

Trump er ikke den første amerikanske presidenten som har vurdert å separere barn fra foreldre, men den eneste som har gjennomført det..

NRK - 04 Sep 18 kl. 17:24

Kan forby palmeolje til kolletiv

Norge kan forby palmeoljediesel i kollektivtrafikk og andre offentlige innkjøp uten å bryte internasjonale handelsregler. Det er advokatfirmaet DLA Piper som har vurdert spørsmålet på oppdrag fra Regnskogfondet, ZERO og Stiftelsen Miljømerking Norge..

NRK - 04 Sep 18 kl. 17:24

Kan forby palmeolje til kollektiv

Norge kan forby palmeoljediesel i kollektivtrafikk og andre offentlige innkjøp uten å bryte internasjonale handelsregler. Det er advokatfirmaet DLA Piper som har vurdert spørsmålet på oppdrag fra Regnskogfondet, ZERO og Stiftelsen Miljømerking Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Krangla om musikkval og krasja

Usemje om kva slags musikk som skulle spelast på stereoen, skal ha vore årsak til at ein bil køyrde av vegen og inn i ein lyktestolpe i Rogaland fredag kveld. Passasjeren lente seg over fører for å få tak i mobilen for å byte musikken..

NRK - 1 time siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 2 timer siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 2 timer siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 2 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 3 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nok en børsrekord i New York

Dow Jones-indeksen noterte seg for en ny rekord for annen dag på rad fredag, med 26.718 poeng. De andre to New York-indeksene endte derimot ned.

NRK - 3 timer siden

Mann funnen av politihunden Sidney

Den sakna er funnen og leiteaksjonen ved Preikestolen er avslutta. Politiet gir æra til polititihunden Sidney som snusa seg fram til ein svært våt og nedkjølt mann i området Husafjellet. Mannen blir no frakta ned frå fjellet for å få tilsyn av lege..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt