NRK > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:25

NRK - 21 Jun 18 kl. 13:41

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Thomas Horn, Strabourg, EMD, Høyesterett, Breiviks, NTB, Norge

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EMD, mener, Norgehar , vurdert, godt
Dagbladet - 12 Apr 18 kl. 10:32

- Norge har ikke vurdert å bidra i Syria-angrep

I 2011 slapp norske jagerfly nærmere 600 bomber over Libya. Denne gang har vi ikke vurdert å bidra, ifølge utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

P4 - 04 Mar 18 kl. 21:38

Styreleder i Innovasjon Norge går

Styreleder i Innovasjon Norge, Per Otto Dyb, har trukket seg fra stillingen. Årsaken er at han mener styret er overkjørt av næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver Aftenposten. Ifølge avisen skal statsråden ha stanset en prosess der stillingen til direktør Anita Krohn Traaseth ble vurdert.

NRK - 09 Jul 18 kl. 10:28

Ber Norge sikre minoritetsspråk

En ekspertkomité i Europarådet har vurdert Norges oppfølging av Den europeiske pakten om regions- eller minoritetsspråk og mener norske myndigheter må gjøre mer for å beskytte minoritetsspråkene lulesamisk, sørsamisk, kvensk, finsk og romanes..

NRK - 14 Jul 18 kl. 01:13

Oktoberbarn tilbake i Norge

De første oktoberbarna kom fredag tilbake til Norge, skriver Aftenposten. Seks unge afghanerne er blant 52 såkalte oktoberbarn som oppfyller vilkårene for opphold i Norge etter at sakene deres ble vurdert på nytt av Utlendingsdirektoratet (UDI)..

VG - 04 Jun 18 kl. 15:21

Lotteritilsynet stanser omstridt fordelsnettverk i Norge: «Ulovlig pyramidevirksomhet»

Tilsynet har vurdert fordelsnettverket myWorld/Lyoness opp mot pyramidebestemmelsene, og fattet vedtak om stans av all virksomhet i Norge mandag. Selskapet svarer at de er forbløffet over avgjørelsen, og at de vil anke..

P4 - 21 Jun 18 kl. 10:08

Avslår Breiviks anke

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg avslår Anders Behring Breiviks anke. Breivik, som har endret navn til Fjotolv Hansen, mener Norge har krenket hans menneskerettigheter på grunn av mye isolasjon i fengselet. Domstolen i Strasbourg avslo Breiviks anke fordi de ikke kan se at hans menneskerettigheter er brutt.

Aftenposten - 20 Jun 18 kl. 17:58

Trumps innvandringspraksis ble vurdert av Obama. Han brukte fem minutter på å droppe den.

Trump er ikke den første amerikanske presidenten som har vurdert å separere barn fra foreldre, men den eneste som har gjennomført det..

P4 - 08 May 18 kl. 09:55

Mener drapsdømt fortsatt må behandles

Statsadvokat Tonje Tønder mener den drapsdømte mannen etter trikkedrapet i Oslo fortsatt må behandles. I dag møter den norsk-somaliske mannen i retten for å få vurdert om han fortsatt må underlegges tvunget psykisk helsevern. Mannen mener selv det ikke er nødvendig, noe statsadvokaten er uenig i..

P4 - 27 May 18 kl. 17:14

Riksrevisor Foss har vurdert å gå av

Riksrevisor Per-Kristian Foss sier han har vurdert å trekke seg etter kritikk for sin lederstil. Flere ansatte har anklaget Foss i lengre tid for å rakke ned på dem og de tillitsvalgte sier det hersker en fryktkultur på arbeidsplassen. I et intervju med Dagens Næringsliv tar Foss selvkritikk, og sier han fort kan bli sint og utålmodig og at han nå lovet bot og bedring..

P4 - 13 Apr 18 kl. 12:22

Kjos har ikke vurdert salg

Norwegian-sjef Bjørn Kjos sier han ikke en gang har vurdert å selge flyselskapet. I går ble det kjent at selskapet IAG, som blant annet eier British Airways, ønsker å kjøpe Norwegian. I dag holder Norwegian en ekstraordinær generalforsamling.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..

NRK - 30 minutter siden

Politiansatt bøtelagt for snoking

Spesialenheten for politisaker har ilagt en kvinnelig ansatt i Sørvest politidistrikt 15.000 kroner i bot for å ha søkt og delt informasjon fra politiets registre. Kvinnen har brukt opplysningen i en privat uoverensstemmelse, ifølge Nettavisen..

NRK - 45 minutter siden

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..

NRK - 1 time siden

Hamilton forlenger med Mercedes

Den britiske Formel 1-føreren, Lewis Hamilton, har forlenget sin kontrakt med Mercedes. Avtalen varer frem til 2020 og skal være verdt 40 millioner pund i året, ifølge BBC. Han er verdensmester i Formel 1 fire ganger..

NRK - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær Cecilia Malmström. I mars innførte USA toll på import av henholdsvis aluminium og stål..

NRK - 1 time siden

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..

NRK - 1 time siden

UiB mest populært

Rettsvitenskap ved UiB var studiet som flest søkere hadde som førstevalg i år, viser tall fra Samordna opptak. Rettsvitenskap ved UiO og siviløkonomstudiet ved NHH havner på de neste plassene..

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter arbeidsulykke

Mannen som skal ha fått en traktor delvis over seg i Ålen er alvorlig skadet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med arbeid på gården. Politiet etterforsker saken, og familien vil få oppfølging av kriseteam, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

98.000 søkere har fått studiplass

98.000 søkere har fått tilbud om studieplass i årets hovedopptak til høyere utdanning, 4.176 flere enn i fjor.

NRK - 2 timer siden

Siktet for drap og likskjending

En mann i 50-årene er siktet for drap og likskjending, etter at politiet fant en død mann på bål i Maridalen onsdag. Identiteten til avdøde er ikke fastslått, og pårørende er derfor ikke varslet ennå..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt