NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 01:06

NRK - 21 Jun 18 kl. 13:41

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Thomas Horn, Strabourg, EMD, Høyesterett, Breiviks, NTB, Norge

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EMD, mener, Norgehar , vurdert, godt
NRK - 06 Sep 18 kl. 10:24

Burde vurdert kontakt med mor

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg mener at staten Norge burde vurdert om jenta kunne ha kontakt med moren selv om hun ikke hadde kontakt med andre i familien. Det er hovedårsaken til at Norge ble dømt for brudd på menneskerettighetene..

Dagbladet - 12 Apr 18 kl. 10:32

- Norge har ikke vurdert å bidra i Syria-angrep

I 2011 slapp norske jagerfly nærmere 600 bomber over Libya. Denne gang har vi ikke vurdert å bidra, ifølge utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

P4 - 04 Mar 18 kl. 21:38

Styreleder i Innovasjon Norge går

Styreleder i Innovasjon Norge, Per Otto Dyb, har trukket seg fra stillingen. Årsaken er at han mener styret er overkjørt av næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver Aftenposten. Ifølge avisen skal statsråden ha stanset en prosess der stillingen til direktør Anita Krohn Traaseth ble vurdert.

NRK - 09 Jul 18 kl. 10:28

Ber Norge sikre minoritetsspråk

En ekspertkomité i Europarådet har vurdert Norges oppfølging av Den europeiske pakten om regions- eller minoritetsspråk og mener norske myndigheter må gjøre mer for å beskytte minoritetsspråkene lulesamisk, sørsamisk, kvensk, finsk og romanes..

NRK - 14 Jul 18 kl. 01:13

Oktoberbarn tilbake i Norge

De første oktoberbarna kom fredag tilbake til Norge, skriver Aftenposten. Seks unge afghanerne er blant 52 såkalte oktoberbarn som oppfyller vilkårene for opphold i Norge etter at sakene deres ble vurdert på nytt av Utlendingsdirektoratet (UDI)..

VG - 04 Jun 18 kl. 15:21

Lotteritilsynet stanser omstridt fordelsnettverk i Norge: «Ulovlig pyramidevirksomhet»

Tilsynet har vurdert fordelsnettverket myWorld/Lyoness opp mot pyramidebestemmelsene, og fattet vedtak om stans av all virksomhet i Norge mandag. Selskapet svarer at de er forbløffet over avgjørelsen, og at de vil anke..

P4 - 21 Jun 18 kl. 10:08

Avslår Breiviks anke

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg avslår Anders Behring Breiviks anke. Breivik, som har endret navn til Fjotolv Hansen, mener Norge har krenket hans menneskerettigheter på grunn av mye isolasjon i fengselet. Domstolen i Strasbourg avslo Breiviks anke fordi de ikke kan se at hans menneskerettigheter er brutt.

Aftenposten - 20 Jun 18 kl. 17:58

Trumps innvandringspraksis ble vurdert av Obama. Han brukte fem minutter på å droppe den.

Trump er ikke den første amerikanske presidenten som har vurdert å separere barn fra foreldre, men den eneste som har gjennomført det..

NRK - 04 Sep 18 kl. 17:24

Kan forby palmeolje til kolletiv

Norge kan forby palmeoljediesel i kollektivtrafikk og andre offentlige innkjøp uten å bryte internasjonale handelsregler. Det er advokatfirmaet DLA Piper som har vurdert spørsmålet på oppdrag fra Regnskogfondet, ZERO og Stiftelsen Miljømerking Norge..

NRK - 04 Sep 18 kl. 17:24

Kan forby palmeolje til kollektiv

Norge kan forby palmeoljediesel i kollektivtrafikk og andre offentlige innkjøp uten å bryte internasjonale handelsregler. Det er advokatfirmaet DLA Piper som har vurdert spørsmålet på oppdrag fra Regnskogfondet, ZERO og Stiftelsen Miljømerking Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 45 minutter siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..

NRK - 1 time siden

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..

NRK - 1 time siden

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..

NRK - 2 timer siden

Sølvbjørn til norsk film

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vann i kveld "Sølvbjørnen" for beste foto under den internasjonale filmfestivalen i Berlin. "Sølvbjørnen" er juryens fagpris og gjekk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk..

NRK - 2 timer siden

Sakna funnen omkommen etter ras

Den sakna etter raset i Orkdal er funnen omkommen, melder politiet..

NRK - 3 timer siden

Stang reagerer på kommuneordning

Fabian Stang reagerer på at en ordning han var med på å innføre i 2000, gjør at utviklingshemmede Vegard Kile kan miste omsorgsboligen sin. Ordningen øker leien med 5000 kroner. Om kommunen ikke snur, vil Stang betale mellomlegget, skriver Dagbladet..

NRK - 4 timer siden

Sala gravlagt etter flystyrt

Over 3000 mennesker møtte opp i fotballlspilleren Emiliano Salas begravelse i hjembygden hans i Argentina. Sala omkom da flyet som skulle frakte ham fra Nantes til sin nye hjemby og klubb Cardiff, styrtet 21.januar..

NRK - 5 timer siden

Pris til norsk film i Berlin

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vant filmprisen Sølvbjørnen i Berlin for beste foto lørdag kveld. Filmen er basert på en bok med samme navn av den norske forfatteren Per Petterson..

NRK - 5 timer siden

Minst 22 omkommet i oversvømmelse

Redningsmannskapene har hittil hentet opp 22 omkomne fra gullgruvene i Zimbabwe, som ble oversvømt tidligere denne uken. Åtte mennesker er hittil reddet ut i live. Samtidig er omkring 40 personer fortsatt savnet, melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt