NRK > Nyheter

Wednesday, 14 November, 17:03

NRK - 21 Jun 18 kl. 13:41

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Thomas Horn, Strabourg, EMD, Høyesterett, Breiviks, NTB, Norge

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: EMD, mener, Norgehar , vurdert, godt
NRK - 06 Sep 18 kl. 10:24

Burde vurdert kontakt med mor

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg mener at staten Norge burde vurdert om jenta kunne ha kontakt med moren selv om hun ikke hadde kontakt med andre i familien. Det er hovedårsaken til at Norge ble dømt for brudd på menneskerettighetene..

Dagbladet - 12 Apr 18 kl. 10:32

- Norge har ikke vurdert å bidra i Syria-angrep

I 2011 slapp norske jagerfly nærmere 600 bomber over Libya. Denne gang har vi ikke vurdert å bidra, ifølge utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H)..

P4 - 04 Mar 18 kl. 21:38

Styreleder i Innovasjon Norge går

Styreleder i Innovasjon Norge, Per Otto Dyb, har trukket seg fra stillingen. Årsaken er at han mener styret er overkjørt av næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver Aftenposten. Ifølge avisen skal statsråden ha stanset en prosess der stillingen til direktør Anita Krohn Traaseth ble vurdert.

NRK - 09 Jul 18 kl. 10:28

Ber Norge sikre minoritetsspråk

En ekspertkomité i Europarådet har vurdert Norges oppfølging av Den europeiske pakten om regions- eller minoritetsspråk og mener norske myndigheter må gjøre mer for å beskytte minoritetsspråkene lulesamisk, sørsamisk, kvensk, finsk og romanes..

NRK - 14 Jul 18 kl. 01:13

Oktoberbarn tilbake i Norge

De første oktoberbarna kom fredag tilbake til Norge, skriver Aftenposten. Seks unge afghanerne er blant 52 såkalte oktoberbarn som oppfyller vilkårene for opphold i Norge etter at sakene deres ble vurdert på nytt av Utlendingsdirektoratet (UDI)..

VG - 04 Jun 18 kl. 15:21

Lotteritilsynet stanser omstridt fordelsnettverk i Norge: «Ulovlig pyramidevirksomhet»

Tilsynet har vurdert fordelsnettverket myWorld/Lyoness opp mot pyramidebestemmelsene, og fattet vedtak om stans av all virksomhet i Norge mandag. Selskapet svarer at de er forbløffet over avgjørelsen, og at de vil anke..

P4 - 21 Jun 18 kl. 10:08

Avslår Breiviks anke

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg avslår Anders Behring Breiviks anke. Breivik, som har endret navn til Fjotolv Hansen, mener Norge har krenket hans menneskerettigheter på grunn av mye isolasjon i fengselet. Domstolen i Strasbourg avslo Breiviks anke fordi de ikke kan se at hans menneskerettigheter er brutt.

Aftenposten - 20 Jun 18 kl. 17:58

Trumps innvandringspraksis ble vurdert av Obama. Han brukte fem minutter på å droppe den.

Trump er ikke den første amerikanske presidenten som har vurdert å separere barn fra foreldre, men den eneste som har gjennomført det..

NRK - 04 Sep 18 kl. 17:24

Kan forby palmeolje til kollektiv

Norge kan forby palmeoljediesel i kollektivtrafikk og andre offentlige innkjøp uten å bryte internasjonale handelsregler. Det er advokatfirmaet DLA Piper som har vurdert spørsmålet på oppdrag fra Regnskogfondet, ZERO og Stiftelsen Miljømerking Norge..

NRK - 04 Sep 18 kl. 17:24

Kan forby palmeolje til kolletiv

Norge kan forby palmeoljediesel i kollektivtrafikk og andre offentlige innkjøp uten å bryte internasjonale handelsregler. Det er advokatfirmaet DLA Piper som har vurdert spørsmålet på oppdrag fra Regnskogfondet, ZERO og Stiftelsen Miljømerking Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– May med uttalelse klokka 18

Det er ventet at Storbritannias statsminister Theresa May skal komme med en uttalelse rundt klokka 18 norsk tid, opplyser en talsperson. I dag har May samlet regjeringsmedlemmene til brexit-møte..

NRK - 15 minutter siden

Dømt for å ha drept skjære

En 72 år gammel mann fra Elverum er i Eidsivating lagmannsrett dømt til å betale 10.000 kroner i bot for å ha tatt livet av en skjære på en ulovlig måte ved å benytte en rottefelle. Det skriver NTB..

NRK - 15 minutter siden

Spiller på Nobels Fredsfest

Musikk-trioen ISÁK med Ella Marie Hætte Isaksen i spissen spiller på Nobels Fredsfest den 9. desember, det offentliggjør gruppen på Facebook..

NRK - 8 timer siden

Ein fastklemt i bil i Hokksund

Ein person sit fastklemt etter ei trafikkulykke i Hokksund i Buskerud. To bilar er involverte. Det er lange køar ved ulykkesstaden.

NRK - 45 minutter siden

Knivdrept 16-åring gravlagt

Den 16 år gamle jenta som ble stukket ned med kniv og drept på Vinstra i oktober, ble onsdag gravlagt. Oppmøtet i Sødorp kirke i Nord-Fron kommune var så stort at en tilstøtende bygning ble brukt for å huse alle som ville delta i begravelsen..

NRK - 1 time siden

Mener Russland bør ta hensyn

Forsvarsminister Frank Bakke Jensen mener Russland bør ta hensyn til at forstyrrelser på GPS-signalene er plagsomt - og har protestert på at Russland ikke respekterer den sivilie luftfarten i nord..

NRK - 45 minutter siden

«Kulturprofilen» fortsatt fengslet

Den voldtektsdømte kulturprofilen Jean-Claude Arnault blir sittende fengslet i påvente av dommen i ankesaken i Sverige. Han er dømt til to års fengsel for voldtekt av en kvinne, men både han og påtalemyndigheten anket. Dommen faller 3.

NRK - 1 time siden

– Innovasjon Norge fulgte reglene

Konsulentselskapet Deloitte konkluderer med at Innovasjon Norge ikke brøt egne rutiner da Ferd-arving Katharina Andresen ble ansatt uten at stillingen ble utlyst. Deloitte mener også at det statlige selskapets rutiner ikke bryter norske lover..

NRK - 1 time siden

Tidligere ordfører er død

Gunhild Kristin Støver er død, melder Avisa Nordland. Støver var ordfører fra 1976 til 1978, noe som gjorde hun til Bodøs første kvinnelige ordfører. Hun ble 93 år gammel..

NRK - 1 time siden

– Dette kunne gått mye verre

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier det gjorde sterkt inntrykk å høre historiene fra fregatt-ulykken. Onsdag møtte han besetningen på KNM «Helge Ingstad»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt