VG > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:47

VG - 12 Feb 18 kl. 23:11

– Zuma får to døgn på å trekke seg

Jacob Zuma skal ha fått 48 timer av partiet sitt på å trekke seg som Sør-Afrikas president..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Zuma, Sør-Afrikas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Zumafår to , døgnpå å , trekke, seg
NRK - 06 Feb 18 kl. 21:57

– Zuma åpner for å trekke seg

Jacob Zuma skal være åpen for å trekke seg som president i Sør-Afrika, melder Times Live. Ifølge nyhetsstedet forhandler presidenten om betingelsene for å trekke seg med visepresident og ANC-partiformann Cyril Ramaphosa..

NRK - 13 Feb 18 kl. 12:42

Zuma-pressekonferanse klokka 13

Regjeringspartiet ANC i Sør-Afrika ønskjer å avsette president Jacob Zuma, men kjelder i partiet seier Zuma nektar å trekke seg. Det skriv AFP. ANC skal halde pressekonferanse klokka 13 om framtida til Zuma..

P4 - 13 Feb 18 kl. 13:33

Avsetter Zuma

Regjeringspartiet ANC i Sør-Afrika ber president Jakob Zuma om å gå av. Det ble klart på en pressekonferanse i ettermiddag. 75-åringen har vært president siden 2009 og dersom han nekter å trekke seg blir det stilt mistillitsforlag mot ham..

Aftenposten - 14 Feb 18 kl. 11:45

SISTE: Jacob Zuma tilbyr å trekke seg som Sør-Afrikas president i juni

Jacob Zuma må onsdag gå av frivillig hvis han vil unngå å bli avsatt ved mistillitsvotum torsdag..

NRK - 07 Feb 18 kl. 13:50

Ventar Zuma-avgjerd om få dagar

I Sør-Afrika er ANC-leiar Cyril Ramaphos i samtalar med Jacob Zuma om korleis Zuma skal gå av som president. Fleire nyheitsbyrå skriv at ei avgjerd kjem dei næraste dagane. Zuma blir pressa ut etter grove og veldokumenterte korrupsjonsskuldingar..

NRK - 17 Dec 17 kl. 18:21

ANC med to lederkandidater

Sør-Afrikas regjeringsparti ANC har formelt nominert to kandidater til å overta ledervervet etter korrupsjonsanklagede Jacob Zuma. Som ventet ble de to kandidatene visepresident Cyril Ramaphosa og Nkosazana Dlamini-Zuma, ekskona til president Zuma..

NRK - 13 Oct 17 kl. 11:48

President Zuma straffeforfølges

Sør-Afrikas øverste ankedomstol har besluttet at president Jacob Zuma kan straffeforfølges for omfattende korrupsjon knyttet til en våpenavtale på 90-tallet. Zuma ble siktet i 2005, men saken ble henlagt. I fjor bestemte en domstol at saken skulle gjenopptas, noe Zuma anket..

P4 - 14 Feb 18 kl. 13:33

Zuma: Urettferdig

Den sørafrikanske presidenten Jakob Zuma synes det er urettferdig at regjeringspartiet ANC i går ba ham gå av. Det sa 75-åringen på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Zuma er anklaget for maktmisbruk og korrupsjon og nasjonalforsamlingen fremmer i morgen er mistillitsforlag mot ham..

VG - 13 Feb 18 kl. 04:56

Lokale medier: President Zuma nekter å godta tidsfrist

African National Congress (ANC) har gitt Jacob Zuma sjansen til å trekke seg frivillig i løpet av 48 timer. Det nekter han, og nå meldes det om at partiet vil avsette presidenten..

NRK - 14 Feb 18 kl. 09:19

Politiaksjon mot Zuma-bånd

Sørafrikansk politi har aksjonert mot en eiendom tilhørende den innflytelsesrike Gupta-familien, som er under gransking for sine bånd til president Jacob Zuma. Aksjonen fant sted samtidig som ANC avventer svar fra Zuma etter å ha bedt ham gå av..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Mystisk lys observert over Nord-Norge

Torsdag kveld kunne man fra store deler av Nord-Norge se et spektakulært lysglimt på himmelen..

VG - 30 minutter siden

Ekstremvarme i Arktis – verdens nordligste målestasjon har varmegrader

Nå er ingenting som det skal i nord! En voldsom transport av milde luftmasser har gitt temperaturer 30–40 grader over normalen i Arktis..

VG - 1 time siden

Trump advarer mot våpenfrie skoler

Dagen etter at han foreslo å væpne USAs lærere, tvitret president Donald Trump at våpenfrie skoler ville være som magneter for «slemme folk»..

VG - 2 timer siden

Falt mellom toget og perrongen - døde

Mannen falt mellom toget og perrongen da toget skulle kjøre fra Fetsund stasjon torsdag..

VG - 3 timer siden

Vil ha strengere straff for å spre nakenbilder

Et flertall på Stortinget vil gå inn for en ny bestemmelse i straffeloven som skal gi strengere straff for spredning av nakenbilder uten samtykke..

VG - 3 timer siden

Megan Markle fikk brev med hvitt pulver - etterforskes som hatkriminalitet

Tidligere denne måneden ble det slått alarm da et brev adressert til prins Harrys forlovede Megan Markle inneholdt pulver og et rasistisk notat..

VG - 6 timer siden

Foreløpig ikke aktuelt å påby vaksine mot meslinger

Regjeringen har foreløpig ikke vurdert om det skal bli pålagt å ta vaksine mot meslinger. – Men vi følger utviklingen veldig nøye, sier statsråd Åse Michaelsen..

VG - 7 timer siden

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannkilde

Bymiljøetaten lagret møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte torsdag en stopper for den..

VG - 7 timer siden

Statoilsjefen kan gå av med pensjon i dag - og få 5,8 millioner årlig

Mens de de med minst pensjon har rett på knappe 200.000 kroner årlig, får Statoil-sjef Eldar Sætre rundt 5,8 millioner..

VG - 9 timer siden

Politimann dømt for snoking i politiregistre - ga ut opplysninger til Tinder-date

Politimannen søkte opp svært personlige opplysninger om flere navngitte personer i politiets registre. Mye av informasjonen delte han med kvinnen han nylig hadde møtt på Tinder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt